Zdúrenina medzi pazuchou a prsníkom. Čo to je?

monika1234545
14. nov 2013

Maminky potrebujem poradiť asi pred týždňom som si všimla ze ked dam ruky nad hlavu na ľavom prsníku presnejšie medzi pazuchou a prsnikom sa mi urobí nejaka zdurenina alebo co to je a ked dam ruky dole voľne vedľa tela tak nie je nic vidiet. Neboli to ani nic.moze to byt aj mliecna žľaza?mam 26 r. a rok a pol ročnú dcérku. Len ked dam ruku nad hlavu tak to tam je a ked ju dam dole tak nic uz nie je vidiet. Prosim poraďte.Vcera sa to zmensilo. Moze to byt aj tym ze mam den pred menstruaciou? Nejaka hormonalna zmena ? Robila som si aj samovysetrenie. Z bradaviek mi nic nevyteka. Tvar bradaviek mam rovnaký. Žiadna zmena. Len na jednom aj druhom prsníku na rovnakých miestach mam aj take hrcky. Príde mi to akoby take pohyblivé pluzgiere. No tu zdureninu mam len ma ľavom.zdravo sa stravujem. Nepijem nefajcim. Neviem co to moze byt.

zuzin78
14. nov 2013

ahoj, co tak ist k doktorke to ukazat? takto cez pc Ti nemoze nik poradit

farmacka
14. nov 2013

ak kojis, tak neries.. moja kamaratka toto mala, ak sa to da takto porovnanavat, a lekar jej povedal, nech pride ked dokoji, o nic neslo, bola to len zdurena mliecna zlaza.. ak nekojis, navstiv lekara, nemusi to byt pravdaze a pravdepodobne ani nebude, nic vazne..

lubikan
14. nov 2013

tak teda,chytro k doktorke,co ked to je nador....

v lepsom pripade mliecna zlaza...radsej k dr. s blbostou,ako neskoro...

samovysetrenie sa ma robit vo vsetkych moznych polohach,lebo tie hovadiny sa vedia dobre schovavat ☹

jankatt1
14. nov 2013

No tak na radu typy " ked kojis, neries" zabudni! Navstiv lekara!

sono2
14. nov 2013

Jasné doktor!

tilly
14. nov 2013

samovysetrenie by sa malo robit cca. 5 dni po ms, moze to byt aj mliecna zlaza, ale nemusi, hlavne ked je to pod pazuchou, tak to nemusi mat nic spolocne s prsiami, ale (nechcem strasit) moze ist aj o lymfom... v poslednej dobe je tych lymfomov dost, tak s tym urcite chod k lekarovi, to sa ti moze zvrhnut zo dna na den...

tamarka9
15. nov 2013

taktiez radim lekara, moze to byt zvacsena lymfaticka uzlina a ako pise tilly ze lynfom, takze ci kojis alebo nie, cim skor lekarovi!

zewa11
15. nov 2013

samozrejme lekár,ale pred menzesom sú prsia hrčkovité......ak je to pohyblivé a ohraničené je to ten lepší prípad,ver že viem o čom píšem 😉 ale určite k lekárovi 😕