icon

Zelená tekutina z prsníkov

petrah9
7. apr 2012

Ahojte mám problém. Moja mama má 38 rokov, má vnučku, moju dcéru o ktorú sa tohto času stará v čase kým ja som v škole. V posledných dnoch pozoruje že jej z jedneho prsníka vyteká zelená tekutina, len bodka, bolia ju prsníky. Plánuje navštíviť lekára, avšak rada by som vedela že či máte niekto s týmto skusenosť ? Má len jednu dcéru mna, mám 21 rokov, odvtedy nebola tehotná, môže to byť falošné materstvo kedže sa mi stara o Dceru ? alebo počiatočna rakovina ? dakujem za odpovede

omnia23
7. apr 2012

@petrah9 moze to byt aj vytekanie mlieka,ale moze to byt aj nieco vaznejsie,treba to vidiet,strach nestrach s takymito vecami sa nehazarduje,nech co najskor vyhlada svojho lekara.

traktor
7. apr 2012

@petrah9 cez net ti nikto presne neodpovie, preto urcite treba cim skôr vyhladat lekara , aby ste neboli obe v strese a ak je to aj nieco zle, aby sa to podchytilo cim skôr, drzim palce, nech je to ok.. a pozri aj tu http://www.ruzovastuzka.sk/#177

omnia23
7. apr 2012

@traktor zrovna s touto strankou by som ju nestrasila...Treba mysliet pozitivne

traktor
7. apr 2012

@omnia23 tymto linkom som nemala umysel strasit 😉 ,.. tam je, ako si ma zena samovysetrovat prsniky, ....ja som to tu dala preto...ved pisem aj vyssie, cez net sa nedozvie presnu odpoved, treba vyhladat lekara..

omnia23
7. apr 2012

@traktor ano len typicka vlastnost ludi a specialne nas zien je hned si vsimnut priznaky tumoru ako samovysetrenie prsnikov 😉