icon

Život bez mikrovlnky

lubi
13. jún 2013

Uvazujem o tom ze prestanem pouzivat uplne mikrovlnku. No zatial si to neviem vobec predstavit. Uz sme si asi vsetci zvykli na modernu techniku ze ani nevieme co by sme bez nej robili. Baby ktore mikrovlnku odmietate pouzivat prosim o rady ako ste si zlahcili zohrievanie na sporaku a vsetky veci okolo toho.

Strana
z7
petrofka
28. máj 2020

@lubi jogurty ani ja, ale to mlieko rano teple je ina parada. No ale tak budem zohrievat na sporáku, uz som si asi aj zvykla 😂

cucoriedkacucoriedka
12. jan 2021

@lubi my uz 11 rokov nepouzivame mikrovlku...odkedy mal muz problemy s klbmi...fungujem na cerstvom varenom hedle.ak zohrievam tak sporak alebo rura...a vobec ale vobec nam to nechyba;)

minimilan
12. jan 2021

Ja vrelo odporúčam parný hrniec tefal vitacuisine. 👌 Má tri poschodia, kde si pohodlne a plnohodnotne zohreješ 3 druhy jedál (z toho 2 aj so šťavou). A tá chuť, ako čerstvo navarené. Navyše si tam vieš spraviť kysnuté knedle, buchty na pare, zdravú zeleninu, má to aj nádobky na varenie ryže. Od detstva sme mali doma mikrovlnku, jedlo z nej bolo zosušené a nikdy nebolo rovnomerne zohriate. Keď sme sa presťahovali do nového domu už aj s mužom a synom, nemali sme mikrovlnku, ťažko sa zvykalo, 😂 predsa len je pohodlnejšie na tanieri šupnúť do mikrovlny a stlačiť gombík. Po mesiaci som si už zvykla zohrievať na sporáku alebo v rúre, ale milujem buchty na pare a túžila som po parnom hrnci viac ako po mikrovlnke. A tak mám tento parný hrniec, ktorý mi splnil rovno dve želania. Mikrovlnka aj parák v jednom. 😊

Strana
z7