Život s fibriláciou predsiení
Zistili mi ju pred cca 2 mesiacmi. Mojim jedinym priznakom bola silna bolest hlavy. Dostala som lieky na riedenie krvi a bola mi navysena moja davka liekov na tlak. Presla mi sama za takych 5 hod. Bola som na kardiologii, mala som holter aj ultrazvuk srdca. Vsetko bolo v poriadku. Po mesiaci som zase citila silnu bolest hlavy a opat som ju mala. Zase presla asi po 5 hodinach. Po dvoch tyzdnoch opat. Ale presla az za 12 hod. Moj lekar mi povedal ze sa s tym mam naucit zit. Ale ja sa hrozne bojim. Mam uz 70 rokov. Zijete s tym niekto? Ako to zvladate?
Moji stari rodicia, trvalo kym im lekar vytitroval spravnu davku lieku, ziju s tym normalne uz niekolko rokov ( maju ovela viac rokov ako vy)
@taktotedanie a neviete nahodou, maju casto tu fibrilaciu? Budem kontaktovat urcite kardiologa
Nie
Len velmi vynimocne
Moj tato ma podobne vek a tiez fibrilacie, zistene pred 3/4 rokmi. Uz predtym bral lieky na kolisavy tlak a nejaku kardio diagnozu. Toto sa nejak pridalo po rokoch. Prva diagnostika prebehla nahodne, mal asi 46 rokov, odvtedy uz u internistu a kardiologa. Nastavoval ho kardiolog a 3x menili lieky a tiez davku. Nez to upratali a je mu zase fajn. Tiez je pacient so stitnou zlazou.

Moji stari rodicia, trvalo kym im lekar vytitroval spravnu davku lieku, ziju s tym normalne uz niekolko rokov ( maju ovela viac rokov ako vy)