icon

Žlčníkové kamene

anetka212
10. aug 2018

Ahojte, dnes som mala ist na sono obliciek, mavam caste zapaly moc. Mechura..ale chvalabozku vsetko v poriadku, ale pri nahodnej kontrole mi zistili zlcnikove kamene.. Priznam sa, bolieva ma sem tam zaludok.. Ale ani vo sne by mi nenapadlo take cosi.. Vobec neviem co teraz.. Ako sa mam stravovatmbo na nete pisu jedno.. Inse zaae druhe..to co mozem.. Inde bemozem.. Preto, ak je tu niekto kto ma podobny problém, prosim ho o pomoc.. Co jest, co obmedzit

Strana
z2
miriama11
31. júl 2022

@nikayla zdravim mozem sa opytat ako prebiehala ta pankreatitida? Manzelovi neni dobre a mam podozrenie na zlcnik ale moze aj pankreas , v nemocnici ho odbili a je mu zle aj ked sa vodu napije

miriama11
31. júl 2022

@mijka88 ako sa vam prejavovali bolesti? Bolelo to napriklad aj ked ste sa napili vodu?

nikayla
31. júl 2022

@miriama11 ahoj, ja som začala nekontrolovateľne a bez zjavnej príčiny zvracať až do úplného vysilenia. A nie že jedlo, ale žlč. Bola som s 2-mesacnou dcérou na prechádzke a ako som prišla domov,hneď ma bez príčiny naplno a zvracala som 5 hodín vkuse, kým prišla záchranka a hneď ma brali na infúzie. Bola som 2 x po 2 týždne v nemocnici

miriama11
31. júl 2022

@nikayla dakujem, tak je mu zle ale nezvracia zatial, teda zvracal lebo sme mali virozu ale ta musela spustit nieco ine, horucky , krce aj po par hltoch vody, mal uz pred tym problem zo zlcnikom ale nemal kamene . A teraz bol v nemocnici na pohotovosti a ani sa ho nedotkol, hlavne ze v sprave je vsetko napisane.

Strana
z2