Zlomená kľúčna kosť

petulanl
24. sep 2016

Ahojte. Mame doma 15 mesačného pacienta so zlomenou kľúčnou kosťou. Mali ste niekto aj vy? Ako vam to dopadlo? Zrastlo sa v poriadku? Máte nejake rady a tipy ako pomôct? Budem vďačná.

karamelka007
24. sep 2016

Ahoj, mne si syn zlomil v 18. mesiacoch.Nemal sadru, len bandaz.Problematicke bolo mozno obliekanie a vyzliekanie, ale nastastie bolo leto.Inak po mesiaci mal kontrolu a ta ukazalo, ze sa to zrastlo dobre, nestazoval sa ani.Onedlho bude mat 3 roky, ale minimalne rok, co s nim(rukou) manipulujeme ako s nikdy nezlomenou....Inak je to ta najlepsia zlomenina, zvykne sa to rychlo a dobre zahojit a hlavne pri dietati...

manzanillaa
24. sep 2016

Ahoj, náš mal tiež zlomenú kľúčnu kosť a všetko sa pekne zrástlo, neboj, malým deťom sa to rýchlo zahojí..

cwilinge77
24. sep 2016

Moja mala pri porode a potom zase ked mala rok, mala len bandaž, vsetko pekne zrastlo

ivanapetrasova
24. sep 2016

Ahoj,moj syn mal zlomenú kľúčnu kosť keď mal 12 mesiacov. Vôbec netušíme doteraz ako si to spravil.. len jeden deň začal plakať keď sme ho dvíhali na ruky.. a po vyšetreniach nakoniec to bola kľúčna kosť. Nič sme s tým nemuseli robiť, samo sa zrastlo. Len sme ho nejaký cas nesmeli dvíhať tak že chytiť pod pazuchami a zodvihnúť. Po cca 3 týždňoch bolo už všetko ok a teraz má skoro 4 a nemá tam nič, len drobnú hrčku na kosti.

jaross
24. sep 2016

Náš mal zlomenú kľúčnu kosť v 9 mesiacoch. Zahojilo sa to rýchlo.

petulanl
autor
24. sep 2016

Dakujem. My sme to zistili až po 4 dňoch :( chudáčik. Čiže nedvihat pod pazuchy. Ok. Dakujem vam !