icon

Zmätenosť po užití omamných látok

11. aug 2025

potrebujem pomoc
disclaimer som zhulena a tripujem a bojim sa ci to neni realita. ze mam myslienky, ze cely zivot zijem v omyle, ze to neni pravda, v ktorej ja zijem a ze som ina od vsetkych a akoby som nechapala zivotu. neviem ci to je ze som zhulena a mam iba divne myslienky alebo to je pravda ja uz neviem odlisit realitu od myslienok. ja zijem z mojich myslienok, v mojich myslienkach pomoc, mam pocit ze sa zblaznim, ze nic neni pravda.
potrebujem sa len vyrozpravat…:(((

martinmmartin
11. aug 2025

a to prvy krat totok?

slavik79
11. aug 2025

Hulici su takto zmateni a moze sa hocikto bit do hrude, ze trava neskodi. Nepomozem ti, ale ja len tolko ze "nechapem nic" alebo "nerozumiem nicomu".

autor
11. aug 2025
@martinmmartin

a to prvy krat totok?

@martinmmartin poslednu dobu

pasomnica
11. aug 2025

Prestaň huliť 👍

natinka36
11. aug 2025

Treba prestat hulit. Je to z travy.

januska12323
11. aug 2025

@anonym_autor prestaň to brať a zachvíľu sa ti vyjasní

moonlight1210
11. aug 2025

Nekvalitny matros. S kvalitnym by si uz vsetko vedela.

modratrixie
11. aug 2025

Ako môj brat a tiež fajčí trávu … prestaň a smer psychiater

autor
11. aug 2025
@modratrixie

Ako môj brat a tiež fajčí trávu … prestaň a smer psychiater

@modratrixie tiez ma taketo myslienky?

kofa77
11. aug 2025

depersonalizacia a deraelizacia. treba prestan, pretoze to neskonci dobre a nebudes schopna fungovat v beznom zivote vobec

anonym_554a55
11. aug 2025

Človek, ktorý má/mal psychické problémy (aj také, čo pred tým nevidel) sa ti trávou len zhoršujú.. prestaň to brať.

ruusslana
11. aug 2025

@anonym_autor to znie ako toxicka psychoza
spustena travou

modratrixie
11. aug 2025
@anonym_autor

@modratrixie tiez ma taketo myslienky?

@anonym_autor totálne rovnaké

autor
12. aug 2025
@modratrixie

@anonym_autor totálne rovnaké

@modratrixie a ako s tym zije? neviem bojim sa ze z tohto uz nevyjdem a ze to bude takto navzdy, bojim sa dost, som neustale v strese a uzkosti z ludi, nie som ani na sk ze by som isla za psychiatrom

modratrixie
12. aug 2025
@anonym_autor

@modratrixie a ako s tym zije? neviem bojim sa ze z tohto uz nevyjdem a ze to bude takto navzdy, bojim sa dost, som neustale v strese a uzkosti z ludi, nie som ani na sk ze by som isla za psychiatrom

@anonym_autor ani on nie je na sk… keď neberie drogy tak sa vie dať dokopy na pár mesiacov a potom keď zasa začne tak je zasa v tom istom … presne ako ti všetci radia … a nie sú len psychiatri sú aj linky pomocí bezplatne a s nimi môžeš hovoriť … alebo písať … hlavne určite nefajčí trávu