Zmena pachu u priateľa na intímnych miestach.
Ahojte, uz tri dni pozorujem zmenu pachu viete kde.. u partnera, este predtym ako to zacalo sa stazoval ze ho ma nejaky červeny a dal si nato krem ktory mu predpisal moj gynekolog ked som na zaciatku tehotenstva mala bakterialnu vaginozu..no teraz je to ine.. myslite ze to mam pripisovat nevere alebo to moze byt aj z toho kremu ze si to dal aj ked mu nic nebolo a mu to zabilo tie dobre bakterie? Neviem len pátram niesom urolog nevyznam sa do takychto veci.. ale som tehotna a ked bol nahodou s nejakou spinou tak ci ho mam pobalit ...
Neviem jak mu to mam povedat ze mi "nevonia" par dni...som ztoho na nervy lebo na nic ine nemyslim iba ze ma podvadza teraz..
Tak najprv píšeš, že ho má červený potom, že mu nič nebolo aj tak si dal krém.samozrejme, že to môže mať iný pach aj ty inakšie vonis, keď máš mykozu a natries sa kremom.musite mať úžasnú dôveru a vzťah, keď máš podozrenie, že bol s nejakou špinou.Mykozu dostane len tak....stres, imunita, po chorobe, nekvalitné spodné pradlo
Ja som na neveru vzdy prisla tak,ze ma po sexe zacalo dole svrbiet,mala som vytoky a stipalo ma to pri sexe. Takze ano,da sa tak zistit nevera. Vzdy som tak na to prisla. Krem mu to urcite neurobil,mas nejake podozrenie,ze by mohol mat inu?
@eliska13 ale ved do nasho vztahu ta nic ja sa pytam na penis nie na vztah 🙂

Muž nie je monogamny tvor 🙂