icon

Zmena pachu u priateľa na intímnych miestach.

22. jan 2020

Ahojte, uz tri dni pozorujem zmenu pachu viete kde.. u partnera, este predtym ako to zacalo sa stazoval ze ho ma nejaky červeny a dal si nato krem ktory mu predpisal moj gynekolog ked som na zaciatku tehotenstva mala bakterialnu vaginozu..no teraz je to ine.. myslite ze to mam pripisovat nevere alebo to moze byt aj z toho kremu ze si to dal aj ked mu nic nebolo a mu to zabilo tie dobre bakterie? Neviem len pátram niesom urolog nevyznam sa do takychto veci.. ale som tehotna a ked bol nahodou s nejakou spinou tak ci ho mam pobalit ...
Neviem jak mu to mam povedat ze mi "nevonia" par dni...som ztoho na nervy lebo na nic ine nemyslim iba ze ma podvadza teraz..

Strana
z2
kitycat
22. jan 2020

ty brdo tak ty mu radsej preventivne zabalis veci nez aby si sa ho opytala ci nema pocit ze mu to tam dole inak vonia? Cakate spolu dieta ale o takejto banalite si neviete pokecat

limetka69
22. jan 2020

no normálne nosom vystopujes neveru :D joj som sa zasmiala, tak asi ked sa stazoval na diskomfort tak ma nejaky problem, mykozu napriklad a vtedy su pachy samozrejme ine a samozrejme, ze nevonaju

autor
22. jan 2020

@kitycat napisala som ze ak s niekym bol tak ano pobalim ho, tehotna netehotna.
Cakam odpovede ci aj chlapovi sa da zmenit pach s vecami ako aj zene.. nie odpovede na moju reakciu..

autor
22. jan 2020

@limetka69 no ved dobre ale niekde tu mykozu asi dostal nie? A odomna ne ked mne nic nenu

autor
22. jan 2020

@limetka69 a ani nikam nechodi na welnes alebo cojaviem ani nebral atb ani nic

limetka69
22. jan 2020

mykoza nevznika pohlavnym stykom, ale prenasa sa, to ano, staci ze je sladkosti, malo jogurtov a spoti sa, a mykoza je na svete, aj zla hygiena, proste nemusel s nikym spat, ty ked chytis mykozu mas ju od niekoho?

ivca88
22. jan 2020

@limetka69 😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Ja koza som si to aj predstavila 😆😆😆

missviolet
22. jan 2020

Staci ked ma znizenu imunitu... ja som mala bakterialnu infekciu aj ked som bola single, bez styku, sedela doma, ziadny bazen, ziaden novy sprchac, nicove nic... proste imunita sa zhorsila a bum

pivonka6
22. jan 2020

mať tak tvoje problémy, pádny dôvod na rozchod toto😝

autor
22. jan 2020

@limetka69 no tak stalo sa mi uz aj take ze som dostala mykozu po sexe. Ale ja ju mam vacsinou z bazena alebo tak. A aj ma odmieta poslednu dobu a je divny zamysleny tak si to spajam

autor
22. jan 2020

@pivonka6 tak ved ty si kludne bud vo vztahu podvadzana😂😂 nech sa paci. Ja to v plane nemam

autor
22. jan 2020

@missviolet dakujem za odpoved K VECI! Ludom tu by zato mali platit lebo su ozaj vynimočni😅😚

limetka69
22. jan 2020

nechcem ta urazit, ale blbnu ti hormony a z toho aj myslienkove pochody, tak asi citi, ze nie je tam dole ok a nechce vas ohrozit a premysla nad tym co sa mu stalo? :D ved jasen, mozes po sexe schytat mykozu, ale nie je to pravidlo, vznika napriklad aj prilisnou hygienou, narusis si ph a je to, treba canesten mu dat a nech sa maze

limetka69
22. jan 2020

no dovol, aj ja ti odpovedam k veci :D mam sa urazit? :D

autor
22. jan 2020

@limetka69 nie len to nie 🙏 ved aj tebe dakujem..len snim tazko jemu sa neda nic povedat hned sa urazi a otoci to takze nakoniec by ztoho vyslo ze nakoniec ja som.sa niekde d*bala 😁

ivca88
22. jan 2020

Počuj autorka, darmo tu prskas
Sú dve možnosti. Buď ťa naozaj podvádza - myslím že v normálnom vzťahu ta nevera nenapadne ako prvá vec len čo si ňuchneš k ....

Alebo druhá vec, že chudák má len zapálený kkt lebo si dajmä tomu týždeň neumyl a ty si extrémne ziarliva.

Odpovedz si sama

Načo základ blbé témy ? Odkiaľ my máme vedieť čo robil tvoj frajer so svojím vtákom ?

autor
22. jan 2020

@ivca88 no neviem kto tu prská🙈🙈

limetka69
22. jan 2020
autor
22. jan 2020

A blbych tem je tu viac nez dost a je len natebe kse sa zapojis takze tak

autor
22. jan 2020

Keby ste poniektore vedeli citat s porozumenim, tak by ste sa ani nemuseli namahat odpovedat zbytocnymi.komentarmi lebo ja som.chcela vediet iba to ci mam zatym hladat neveru ALEBO aj chlapovi sa to.moze stat ako zene.

ivca88
22. jan 2020

Ano. Zapajam sa. Sama neviem prečo.
Ale fakt porozmýšľaj. Ak si len ty ziarliva, tak nerieš a pošli ho k urologovi ak s ním niečo má.
Ale ak ste mali nejaké neverí alebo máš pochybnosti, tak si daj spraviť výter z pošvy na pohlavné choroby alebo čo, aby si sa teda chránila.
No čo iné ti na to napísať, keď sa ho nechceš opýtať.

limetka69
Autor odpoveď zmazal
autor
22. jan 2020

@limetka69 citronik ale sak tebe nic nehovorim ved si mi napisala to co som chcela vediet.
Len nemam rada toto ze ked niekto ani nepochopi co sa pytam.pritom nemam pocit ze sa vyjadrujem jak analfabet a zacne byt mudry a este ma zdrbe ze co si dovolujem ja vlastne zakladat diskusiu😅

limetka69
22. jan 2020

jasne uz chapem 🙂

pivonka6
22. jan 2020

@ivca88 👍

syslik81
22. jan 2020

si tehotna a je normlane ze aj tebe vplyvom hormonov pachy inak vonaju niektore extremne moc ine vobec.. mne smrdelo uplne vsetko.. plus tvoje hormony sposobuju i trvoju naladovost a nadmernu podozrievavost ... mikozu mohol mat z hocicoho napr z;le oprane spodare ,zle osprchovany, iny druh jedla, pri curani si neumyl ruky etc .... skor ako tu vypysovat cudzim zenskym by som si v klude sadla a poropravala sa s muzoma nebola stihacka za nic...

pivonka6
Autor odpoveď zmazal
macekovam
Autor odpoveď zmazal
autor
22. jan 2020

@macekovam myslim ze to je antibiotikum co si daval na to cervene ale ja neviem ci prave ten krem mu toto nesposobil. Lebo ja napriklad tiez ked som si dala liek z presvedcenia ze tam dole ni3som.ok tak sa mi to este zhorsilo.lebo nebol urceny nato...

autor
22. jan 2020

@macekovam teda to ze to je atb vychadzam ztoho ze nam to predpisal ked som mala bakterialnu vaginozu ja som.dostala fluomizin a on krem.

Strana
z2