icon

Zmena poisťovne z Dôvery na Union

6. okt 2025

Ahojte. Nechala som sa " ukecať" na zmenu z Dôvera - kde som už od detstva - dlhé roky na Union. Viem že sa to dá ešte zmeniť / vrátiť späť . No neviem či mám nechať Union alebo vrátiť sa k Dôvere. Aké máte skúsenosti s oboma ? Ďakujem pekne .

anonym_ea67cf
6. okt 2025

Ja mám Union od roku 2007 a som spokojná zatiaľ. Aj všetci v mojej rodine.

evickuska
6. okt 2025
@anonym_ea67cf

@anonym_ea67cf napodobne, neľutujem...

anonym_b3b7ae
6. okt 2025

@anonym_autor ja som sa takto nechala ukecat zo všeobecnej poisťovne do dôvery. Typek má v nákupnom centre zastavil a ukecal. Ale ani v dôvere som zatiaľ žiadny benefit nevyužila 😀

anonym_c3fbcf
6. okt 2025
@anonym_ea67cf

@anonym_ea67cf tiez od zaciatku som,muz tam presiel a deti sme tiez dali do unionu. Spokojnost nadovsetko

denkabemommy
6. okt 2025

@anonym_autor ak nemáš žiadne vážnejšie choroby, tak je to úplne jedno, v ktorej poisťovni si. Keď prídu problémy, tak potom zistíš a rozhodneš sa 🙂

kaki3
6. okt 2025

tak zalezi ake benefity chces vyuzivat. co sa tyka lekarov, ti maju zazmluvne tie poistovne cca rovnako. aj tak vela z nich je uz sukromnych a tam to mas potom uplne jedno. neviem, ja v tom nejaky velky zmysel nevidim, aby sa menila poistovna.

monicazbb
6. okt 2025

@anonym_autor pri IVF a malom dieťati sme v Unione veľa benefitov využili. Za mňa pride lepšie ako Dôvera. Tam tiež su rôzne benefity ale nepači sa mi že ( neviem či to ešte stale je) že musite byť viacerí poistení v skupine...atď.

petamich
6. okt 2025

My sme presli z Dovera do Union a spat do Dovera 🙂 lebo Union ma priserne procesy, ked o nieco ziadas, vec A iba online, vec B iba holubom a pod. a kedze nemame nejake zdravotne problemy, vyberali sme aj podla tohto. Ak ti na takych veciach nezalezi, podla mna je to prast ako uhod, Union ma lepsie benefity pre male deti (ockovania, ktore preplaca atd.)

anonym_ac39a3
Odpoveď bola odstránená