Zmena poprsia

katusqua97
10. jan 2016

Ahojte baby, chcem sa opýtať či má už niektorá z Vás skúsenosti s použitím krému na spevnenie a zväčšenie poprsia BUST CREAM SPA. Ak by nejaká mala, budem veľmi rada keď sa o ňu podelí. Ďakujem krásne ;)

stary_ujco
11. jan 2016

Ja som si to natrel na svoju hruď a po troch týždňoch som začal manželke kradnúť podprdy, lebo už som potreboval 95C.

Že hovadina jak traky? Úplne taká istá, ako myslieť si, že by to mohlo zaucinkovat na ženu.
Ak by fungoval nejaký krém, tak kliniky plastickej chirurgie predávajú tabletky a nie operácie...

katusqua97
autor
11. jan 2016

Tak čo som čítala to funguje. Za opýtanie nič nedám.

evittam
11. jan 2016

@katusqua97 😀 😀 😀 Ja som tiež čítala, že existuje XY "zázračných" prípravkov, ktoré keď budeš konzumovať, natierať sa a podobne tak schudneš 15kg za mesiac. 😀 😀 😀 😀

acer11
11. jan 2016

kľudne sa môžeš natierať aj indulonou 😀 že tomuto ešte niekto verí.... 😖

sissy27
11. jan 2016

škoda, že neexistuje krém alebo tabletky, z ktorého človek získa aspoň trošku zdravého sedliackeho rozumu a triezveho uvažovania...
mi povedz prosím ťa, prečo na všetky tieto "zázračné" krémy a tabletky robia reklamy baby, ktoré majú silikóny a na klinike plastickej chirurgie sú častejšie ako ty v tescu? 😅

damadama
11. jan 2016

@sissy27 sklamem ťa alebo poteším...? 😀 Už niekto zarába na tabletkách, čo vraj zvyšujú IQ... 😀 A hádaj, kto tie debiliny kupuje?.... Samozrejme, že blbé ženy, tak ako tieto krémy a tabletky a kvantum ďalších výrobkov. Zarábajú na ženských snoch, ženskej lenivosti a hlúposti. 😀
@katusqua97 skús cviky na spevnenie poprsia, natieraj si ich čím chceš, pokožka potrebuje byť vláčna, nie suchá, papaj zeleninu, ovocie, dostatok tekutín a vitamín C, ktorý pomáha tvorbe kolagénu, ktorý robí pokožku pružnou a pevnou. Ak máš veľké a ovädlé prsia, zváž chirirgické zmenšenie bez silikónov. Počula som, že časť môže preplatiť aj poisťovňa.

sissy27
11. jan 2016

@damadama odpadnem 😀 ale ani prekvapená nie som 😅 a ktovie, koľkí ľudia si to našli ako darček pod stromčekom 😀 😀 😀

evittam
11. jan 2016

@damadama Jj, videla som billboard - že "múdra a krásna" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A nafotená je tam nejaké mladá "šťanda"....
@sissy27

lara1705
17. jan 2016

@katusqua97 tiež som našla takyto članok, stoji to vraj v akcii 35 eur ale na aliexpress.com som našla lacnejšie a viac druhov...... nechapem prečo hned ženy utočia, ked človek chce väčšie prsia tak skuša hocičo...

katusqua97
autor
17. jan 2016

@damadama ďakujem krásne za odporúčanie ale môj jedálniček je dosť obohatený zeleninou, ovocím a vitamínmi. Cvičím už 4 roky. Ďakujem.
Pre ostatných, nechápem prečo hneď útočite. Mala som otázku o ktorú som sa chcela podeliť a komunikovať o nej aké sú vaše názory alebo či to už nejaká z vás vyskúšala a nie o tom, či tomu verím alebo nie. A prepáčte, že nie som ochotná sa nechať rozrezať aby mi mohli dať implantáty. Len som sa opýtala. Ďakujem krásne za vaše reakcie.

katusqua97
autor
17. jan 2016

@lara1705 Ahoj, ja som ho tak isto našla a hľadala som aj na iných stránkach zahraničných, keďže na slovenských som sa nevedela dopátrať k tomu. Veľa žien písalo, že im to pomohlo, iné zasa ze je to hlúposť. Samozrejme, ide aj o to aký je človek a ako zareaguje. Na to, že ostatný útočia sa nebudem zas vyjadrovať. Ak dobre viem, toto je fórum kde majú ľudia medzi sebou komunikovať a vymieňať si skúsenosti a nie hneď osočovať či tomu niekto verí. Mala som len nezodpovedanú otázku a čakala som, že na tejto stránke budú ľudia akceptovať otázky tohto typu.

vavrenka
17. jan 2016

@katusqua97 podla mna si dala uplne jasnu otazku a pragmaticku a nechapem, preco sa zacali ozyvat ludia, ktori s tym vobec nemaju skusenost a pride im to uplna somarina. ja som to neskusala,a le pozerala osm si teraz tu ich stranku, len ak su tam halvne ucinne latky kakaove malso, mandlovy a este jedne olej, tak to neveim,ci dokaze spevnit tkanivo prsnika. skro mi to pride ako spevnenie a vyhladenie pokozky. a to, ze na strie sa da zabudnut- ak sa stria raz spravi- da sa kvalitnymi prirpavkami zmeirnit- jemenej viditelna, ale odsranit sa neda, je to trvale poskodenie..

katusqua97
autor
18. jan 2016

Ja už striami nemám problém. Ale moja známa sa strii zbavila sodou bikarbonou. Keď sa kúpala vo vani, nasypala si tam sáčok sódy bikarbony po pol roku hej strije zmizli. Mne sóda bikarbona pomohla na problém s tvárou keď som užívala prvú HAK. Ale hovorili sme o prsiach a ich zväčšenie. Čítala som aj, že vlastne to masírovanie zväčšuje prsníky.

dana_l
18. jan 2016

ak by si pribrala tak sa ti zvacsi aj poprsie. ale ked schudnes tak ho stratis

If It Sounds Too Good To Be True...

The truth is that the claims by breast enhancing creams, pills, and instruments are unfounded. As of yet, there have not been any scientific studies that prove the effectiveness and safety of these "alternatives". While herbals that have hormone-like (estrogen-like) factors could temporarily firm up your breasts (their "enhancement" is more similar to the swelling during your cycle), their long-term safety is questionable.
Unfortunately, creams will not enhance your breasts satisfactorily, no matter what "program" guarantees to do so. If you are looking for at least a half cup size increase in your breasts, implants are the way to go. Breast augmentation with implants is consistently one of the most common cosmetic surgeries performed each year and has a high satisfaction rate.
https://www.realself.com/question/breast-enlarg...

Breast Enlargement Lotions and Potions Don't Work

Breast enlargement creams and pills don't work to enlarge the breast.
Unfortunately, there are no exercises that increase the breast, either.
These "nutritional" products are not regulated or proven effective by proper scientific studies, and the ads and labels on these products often have a disclaimer that the claims have not been proven by scientific studies.
In fact, there are claims that the on-line reviews are falsified by unscrupulous advertisers.

You are correct that some women notice increased breast size as they gain weight: the breast contains fat, as well as glands and ducts. The proportion of fat in the breast is variable, so the change in breast size with weight gain and weight loss is different among women.

dana_l
18. jan 2016

pozri na hodnotenia vyrobku. ti co pisu ze sa zvacsili su zrejme ti co su plateni za pisanie kladnych hodnoteni. ti co pisu negativne to su ti co si vyrobok kupili a chcu aby ostatni nenaleteli.
http://www.amazon.com/Quick-Breast-Bust-Enlarge...

evittam
18. jan 2016

@katusqua97 Napísala som ti čo si myslím - tak takto - je to hovadina ako aj iné prípravky tohto typu, bohužiaľ jedine chirurgia a ak si čítala kladné odpovede - tak na to ti odpovedala veľmi výstižne
@dana_l

bosorka217
8. mar 2016

@katusqua97 kto neviskusa tak nevie .ja ho mam a pomaha to.nie vsetko je hovadina.neviem preco ale zaujal ma.aj manzel mi povedal ze sa mi zvetsila a spevnili.tak nieco v tom bude.mam ho len 2 tyzdne a efekt aky dlhy po douzivani bude neviem uvidime.

moonshine1
8. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

to je zaujimave, to by som nepovedala ze to funguje

rica1
8. mar 2016

@katusqua97 ja som jedno obdobie keď to vyšlo brala ten decolen..chcela som to vyskusat a mne to zabralo, prsia sa mi min o čislo zvecšili ale keď som to prestala brať tak ja neviem vydržalo to tak hm 4mesiace a opet bol povodny stav... a brala som to pred letom tak na leto si to svoju ulohu splnilo 😀 ale určite trvalá je len operácia a hlavne bohvie čo všetko v tych tabletkách a krémoch je škodlivé ešte aby človek zle nedopadol keď experimentuje

mircalla
8. mar 2016

@katusqua97 budem slusna - urcite (na milion percent) to nefunguje
presne ako pise @dana_i
takisto nefunguju vsetky pripravky na chudnutie, rast penisov, rast vlasov, zvacsenie pier atd

kedysi (ked som bola mlada a hlupa) som brala nejake ine zazracne tabletky na zvacsenie poprsia - takze ti pisem vlastnu skusenost - zarucene to nefunguje

amairim
8. mar 2016

ahoj, ja ti neporadim, ale ako tak citam, som si zymslela na jeden vtip. To len pre odlahcenie nalady. A aby si sa zasmiala.
Skús si toaletným papierom šúchať medzi prsiami,mne z toho narástla riť jak hovado.
Pekny den

kvetka589
8. mar 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

tieto kremy nefunguju neviem ako tomu mozete verit

bosorka217
8. mar 2016

Niekedy sa uvedomte jak urazate a podcenujete vsetko.dalsia vec niektore si tie trapne komentare nechajte za obednajsim nedelnym stolom.ak mienite len urazat.a ta trapna stym toaletnym nech si vytre modzek mozno jej naraste neaky rozum.a nie byt srza a hlupa.uz nemam co dodat.

mircalla
8. mar 2016

@bosorka217 j nazor od niekoho s tvojou gramatikou a stylizaciou ani nemoze byt brany vazne

patrisha90
31. mar 2016

Používam ho piaty deň a vidím zmenu.Takže... 🙂 a fakt som mala lentilky pod kobercom.

dizzy1822
6. máj 2016

@katusqua97 aj keby to pomohlo ale ak to prestanete pouzivat prsia vam sklesnu do povodnej velikosti aku mate teraz a potom si budete trieskat hlavu kolko penazi ste za to vyhodili radsej chojte do posilky a zaplatte si osobneho trenera kamoska tak chodila ukazal jej cviky a teraz ma prsia plnsie a o cislo vacsie ale treba cvicit dlhsie ako mesiac dva ale je to lepsie ako daky sajrajd

dizzy1822
6. máj 2016

A samozrejme trener staci aby len ukazal cviky a potom cvicite sama a radsej si zaplatim permanentku za 20-30 eur na.mesiac ako kupit nieco.co nefunguje

dennny1456
23. máj 2016

Ahojte baby ja som ho používala A pomohol,ale myslím,že to neni V tom kreme ale O spôsobe masírovania. Ak si ich budete poctivo 2 krát do dňa masírovať, tak sa spevnia A budú väčšie 🙂)

michaela1109
23. máj 2016

@bosorka217 ahoj no aký je výsledok po tom kreme???🙂 ty si písala že si ho používala?

dennny1456
24. máj 2016

Ahoj V pohode O číslo mám väčšie A používavam ho 3 týždeň