Znamienko medzi vlasmi

nikol147
22. sep 2015

Ahojte, asi pred pol rokom som si vsimla, že mám na hlave medzi vlasmi znamienko priemeru 4-5mm. Predtým som o ňom nevedela. Uz cca dva týždne ma na dotyk bolí. Bola som aj u DR tá len zmerala a povedala že mám prísť cca za 2 mesiace či sa zväčšuje, že ak bude tak to potom budeme riešiť. Len mám z toho taký blby pocit a nechcem čakať dva mesiace. K akému dr je najlepšie ísť? Chirurg ci kožný? Stretli ste sa uz s niečím takýmto?

lulu0123
22. sep 2015

@nikol147 a u akeho doktora si bola?
Znamienko urcite ku koznemu a ten zhodnoti ci ta posle k chirurgovi na odstranenie.

A znamienok mam ja kopu, twkze chodim niekolkokrat do roka ku koznej na kontrolu, obcas sa nejake vyberu, ale boliet ma nebolelo ziadne.
Ak by som mala jedno , dala by som si ho vybrat, nech je pokoj. Aj ked na hlave je to blbe, lebo na mieste kde sa bude rezat uz nebude rast vlasy, takze to ak netreba, radsej by som ho bedavaka von.

darina1952
22. sep 2015

@nikol147 postup lekárky bol štandardný a úplne v poriadku. Kožné "veci" sa musia najprv istý čas sledovať a potom ako nastanú/nenastanú zjavné zmeny sa určí ďalší postup liečby. Dokonca sa mi zdá že ti Dr. dala aj celkom krátky termín 2 mesiace, zvyčajne sa sleduje po 6tich mesiacoch či sa niečo deje. Ja by som na tvojom mieste pekne počkala. Ak máš ale pochybnosti, nikto ti nemôže brániť nechať sa vyšetriť aj u iného Dr. (kožného). 🙂

stanulka27
22. sep 2015

ahoj,ja som mala tiez vo vlasoch znamienko a dala som si ho vybrat.stale som don isla kefou ked som si rozcesavala vlasy a obcas ma to bolelo.takze mi ho vyrezali lejzrom a dali na diagnostiku a bolo.teraz mam pokoj . 🙂