Zničené zuby a narkóza

5. jún 2022

Ahojte mamičky. Moj problem je taky, ze mam veľmi zničené zuby. Velmi sa za to hanbim, niektore mam len korene a dokopy by som potrebovala spraviť asi 5zubov, myslím si že korunky. Zuby som nechala v takom hroznom stave pretože trpím psych problémami a mam neskutočný strach zo zubára. Bojim sa otvoriť usta ze sa zadusim😪 prosim vas nesmejte sa. Hľadám nejaké rady, niekoho kto mal podobný problém. Bojim sa ist nejakemu zubárovi a hanbim sa aj za stav zubov a hanbim sa otvoriť usta.. Preto hladam sukromnu kliniku, niekoho kto pochopi moj strach. A nebudem sa musieť tak strašne hanbit. Hľadám nejaku kliniku, kde mi dajú zuby dokopy v narkoze. Nech to je cenovo prijateľné. Viete mi niekoho odporucit, popřípadě aj cenu kolko ste platili ak ste to absolvovali. Aspon priblizne.. Najlepsie západné Slovensko. Dakujem

tanisha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loginexistuje
5. jún 2022

chod na uvodnu prehlaidku zaplat si tu plus rtg cca 100 eur a oni ti pripravia plan opravy celeho chrupu
a cena bude niekolko tisic podla toho ci narkoza a aky material na korunku

autor
5. jún 2022

@tanisha ďakujem a tam robia aj korunky a vsetko?

autor
5. jún 2022

@tanisha aj keď neviem ci to tam dam, ci radšej nie súkromná klinika.. Mam psych problémy a mam strach ze sa tam niekto ku mne nebude chovať príjemné

malinoismum
5. jún 2022

@tanisha … akože zdarma? 🤔

simonkazga
5. jún 2022

@tanisha určite to nie je zadarmo. Vyberali mi tam tumorček slinných žliaz ani to zadarmo nebolo. Nieto ešte komplet chrup.

loginexistuje
5. jún 2022

@tanisha zdarma to nie je neplati sa za narkozu ak je psychiatricky pacient ale ostatne vykony sa platia

larazivago
5. jún 2022

V narkóze vám vedia opraviť chrup, plomby, endodoncia, extrakcia. Ale už náhrady-korunky, mostík musíte absolvovať bez narkozy. Tam sa robia skúšky. Ale to je to najmenej a určite to zvládnete. A treba si pripraviť dosť peňazí.

tanisha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loryn
6. jún 2022

@tanisha stomatochirurgia na Heydukovej v BA nie je štátna klinika, no má zmluvy so zdravotnými poisťovňami. Takže, čo neprepláca poisťovňa, to platí/dopláca pacient.

7kikuska7
7. jún 2022

Ja by som odporúčala nájsť zubára s dobrým prístupom - absolvovať vyšetrenie chrupu, aby ste vedela, na com ste - co sa dá ešte zachrániť a co nie.