Zotavovanie po trhaní zubu múdrosti

karolinanagyy
8. aug 2020

Ahojte. 18.8. Je priateľ objednany ku zubárovi na extrakciu dolného zubu mudrosti. Ako ste natom boli vy? Napuchli ste, dokedy boli problémy? Zub už ma na polku von ale celý sa nevie prerezať, preto mu ho musia vybrat. Problem je vsak, ze ma skrížené korene. Najhoršie je že 29.8. Máme krstiny a dúfam dovtedy bude fit.

lauriema
8. aug 2020

@karolinanagyy Ahoj ja som mala tiež tie korene na kríž
Ostala mi tam kosť ono tie múdre zuby dosť bolia keď sa trhajú aj s injekciou aspoň mňa

guudy
8. aug 2020

Pokial tam nie je zapal, nie je dovod, preco by to malo boliet. Lokalka umrtvi, necitit ziadnu bolest. Mne vytrhli vsetky 4 osmicky naraz. Nic nebolelo ani pocas ani potom, opuch v podstate ziadny.

jakoma
8. aug 2020

ak mu to budu vysekavat kvoli zakliesnenym korenom, po tyzdni by uz mal byt relativne v pohode (vlastna skusenost)

suet1994
8. aug 2020

Ahoj, mne trhali osmičky a bez problémov, na jednej som mala korene krížom, na ďalšej zahnuté ako háčiky..bez nejakých bolesti pri zákroku či po ňom, nemala som ani len opuch na druhý deň som mala ranky pekne stiahnuté a aj som sa normálne najedla..no je to individuálne

andreatytler
9. aug 2020

Opuch bola asi 2-3 dni. Bolesti asi tyzden, ale nic hrozne.
Rana v dasne aj ked ju zasili sa mi vsak hojila skoro az 2 roky. Bola tam velka diera a bolo treba to vyplachovat specialnou stiekackou po kazdom jedle. Povedali ze sa to zaceli po 6 mesiacoch ale ja som to musela vyplachovat asi cely rok.