Myslíte, že potrebujem okuliare?

12. nov 2019

Ahojte, v detstve som nosila od 2 do cca 7mich rokov okuliare kvôli skuleniu, potom som prestala bolo to uz skoro doliecene, ale nejak som uz nenosila. Teraz sem tam zaskulim (hlavne ked som velmi unavena, chora,..) a na fotkach to vidno skoro stale (asi sustredenie na objekt) a niekedy mam pocit že sa mi oči akoby "spojili" či ako to popisat :( Problemy so zrakom okrem toho nezda sa mi zeby som mala, nemala som nikdy problem dovidiet nieco na tabuli atd ale ked si dam niekoho okuliare ci uz do blizka alebo dialky vidim lepšie a jasnejšie obraz aj farby (akoby som prepla kvalitu z klasickeho na HD :D ale no ok to už prehanam.. ale proste lepšie) a netahaju mi oči. Su to ale nizke dioptrie do 1. Myslite, ze je to znak ze potrebujem okuliare? Neviem ci je to normalne alebo nie :D Dakujem za odpoved, mam 23r.

nika82
12. nov 2019

preco nejdete na ocne budete mat najvacsiu istotu ako je natom vas zrak

deti95060810
12. nov 2019

ak vidíš ostrejšie s okuliarmi tak navštív očného lekára...

korunka1
12. nov 2019

Pane, odpusť jej. 😣😎

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. nov 2019

mna len zaujimalo ci to je normalne ze clovek ktory v podstate nema problemy so zrakom po nasadeni okuliarov vidi lepsie a jasnejsie :D (hovorime ale o malych dioptriach nie o nejakych 5 alebo tak :D ) alebo ci to tak ma kazdy s dobrym zrakom

korunka1
12. nov 2019

V podstate nemáš problémy....keby si nespekulovala a isla k nemu, povedal by ti nieco o cylindroch. Ale asi si mudrejsia ako lekár.