Zrasty po sekcii

helenanovakova
15. mar 2018

Som 4 r. po cisárskom, často ma bolí podbrušok, lekár mi zistil zrasty medzi maternicou a mechúrom. V poslednom čase mám veľké brucho, ktoré nedokážem vedome stiahnuť, pocit tlaku nielen v podbruší, ale aj vyššie, točí sa mi hlava. Aké ste mali vy symptómy pri zrastoch? Mali ste niečo podobné? Vďaka

kostri
16. mar 2018

@helenanovakova taketo symptomy mam aj ja..ale dr mi nehovorila ze mam zrasty:(..mozno mam..co povedal dr ze co s nimi?

kubkovamama
16. mar 2018

@helenanovakova ahoj,no ja až tak "vážne" nie,ale mám zrasty priamo v tkanive maternice po viac potratoch,kyretaz atď,tiež je to občas nepríjemné a bolestivé,a presne ako píšeš pocit tlaku a väčšieho bruška..a to mám ledva 50kil a cítim sa ako sud.Dr.poradila jedine cviky na panvové dno a spodný chrbát,alchemilku. Nemám na cvičenie čas,ale pomáha mi joga a tie Kegelove cviky môžeš robiť hockde a chystám sa na kúru Gynexom,to mi ulahodilo po tých zákrokoch a celkovo aj psychicky som sa potom cítila lepšie.

vorkola
16. mar 2018

@helenanovakova ,ja mam podobne problemy ako ty,hocikedy bolesti v podbrusku, prosim ta ake vysetrenie ti robili ,ked ti zistili zrasty.lebo ja mam maternicu v poriadku,moc negat,neviem, co si mam dat este urobit.Mne ,ked ich mam tie bolesti silne,tak si davam do vaginy Femigel,pomaha mi to.

helenanovakova
autor
5. apr 2018

@kostri on ich videl na sono, odporučil mi wobenzym. vraj v odbobí od jesene do jari bývajú bolesti intenzívnejšie

helenanovakova
autor
5. apr 2018

@vorkola robil mi iba sono, bol tam zjavný zrast medzi maternicou a mechúrom. operáciu neodporučil, lebo by sa po nej mohli urobiť nové zrasty. nič by sa nevyriešilo. iba wobenzym.

vorkola
7. apr 2018

@kubkovamama .No ja som pocula,ze joga nie je dobra,na cvicenie,lebo ze to ma neskor negativny az velmi skodlivy vplyv na psychiku,a zaraduje sa do okuiltnych praktik.okultizmus je pôsobenie zlych diabolských sil

helenanovakova
autor
7. apr 2018

@vorkola joga má na psychiku práve pozitívny vplyv. diabolské sily treba hľadať inde, ako v cvičení, ktoré harmonizuje