Zubná preventívna prehliadka: Je potrebná samostatná návšteva zubára?
Ahojte, chcela by som sa opýtať ohľadom preventívnej prehliadky u zubára. Ešte z roku 2024 som bola objednaná na ošetrenie cez leto, mam to nahraté v aplikácii ako preventívna prehliadka a teda som to brala tak, že asi vykonal ošetrenie aj preventívku, kolegyňa mi, ale povedala, že to tak nie je a musím ísť ešte raz čisto na preventívku. Doktorovi zavolám, ale chcem sa opýtať aj tu ako to teda je 😅 je to nejaké mylné zobrazovanie v aplikácií ? Ďakujem 🙂
ak máš napísanú v apke preventívku,tak zubár ju mal preplatenú a teda ju máš urobenú a je to platné.
bolo to urobené v 2025? Lebo píšeš o 2024
Myslela som tak že ten letny termín som mala zajednany z preventivky v roku 2024 😊. Mám normálne v aplikácii VŠZP napísané pri stomatológovi dátum poslednej prehliadky: 12.6.2025
veď zavolaj do poisťovne.
Myslela som tak že ten letny termín som mala zajednany z preventivky v roku 2024 😊. Mám normálne v aplikácii VŠZP napísané pri stomatológovi dátum poslednej prehliadky: 12.6.2025
@anonym_autor tak máš preventívku,nerieš.Prípadne volaj do poisťovne,že si nepamätáš....že kedy si bola.
Jasne zavolám doktorovi, istota je istota 😁
Jasne zavolám doktorovi, istota je istota 😁
@anonym_autor nie doktorovi,ale do poisťovne

Zubar nemoze vykazat v jeden den vykon a aj preventivnu prehliadku.