Zvýšenie dávky antidepresív a zhoršenie stavu
Ahojte, prosím Vás, máte niekto skúsenosti, že po zvýšení dávky AD u mňa konkrétne Escitilu, sa zhorší stav ? Ja užívam escitil na paniku a úzkosť už 2 mesiace 10 mg a teraz mi zvýšila dr na 15 mg, ale mám pocit , že sa mi veľmi pohoršilo, závraty hrozne, slabosť, bolesť hlavy , zvýšenie tlaku , úzkosť , neviem, či to môže byť aj prechodné , kým si telo navykne. A či to môže byť zo zvýšenia dávky. Ďakujem vopred za každú skúsenosť a radu
@nttnnt chapem vas mozno ma len hormonalne zmeny v tele a nedostatok v mozgu serotoninu napr umna to po porode nabehlo po nerovnovahe hormonov … 🙂
Skuste aj zmenit pohlad jeho fakt fitko sport robi divy ak nechce sam zoberte ho spolu do fitka zasmeje tesa a a preco berie sertralin ? Ked ma naozaj moc bolela hlava dala som si mig 🙂 a preslo to ale ked sa ustalilo to navysenie tak uz hlava nebolela … napr aj pri vysada i to bolo peklo asi 2 mesiace 🙂 ale potom uz ok
@keira13 on ma OCD plus take akoby uzkosti.. chvicit chodi do fitka co mame doma v baraku lebo do normalneho by ozaj nesiel.. jedine co ide s kamaratom na workoutove ihrisko. Ale jeho aj sekol krk v piatok tak aj to mohlo trosku sposobit tu hlavu, ale hlavne myslim ze lieky...dnes to bolo trosku lepsie trosku sa mu hlava tocila, ale uz tak nebolela vraj tak dufam ze to konecne prestane. 🙏

@nttnnt mne napr na 100 navysenie prvy tyzden robilo bolest hlavy taky tlak ale potom ked si zvyklo bolo vsetko ok nech si skusi zacvicit 🙂 sertralin je super liek dobre sa znasa v tele ja ho teraz neberiem ale skusenosti snim mam cc 5-6 rokov 🙂
Nech skusi cvicivat aj to podporuje v tele lepsie vstrebanie aj sam si navodi lepsiu naladu viem ze to asi povie kazdy ale naozaj to pomaha 💗 a drzim palce