icon

Zvýšený tep/nízky tep

dlady
14. júl 2023

Viete mi poradit alebo mal niekto podobné problémy? ces den mam vysoky tep ked robym lahke domáce prace vyde my tep aj ces 100 vtedy sa ku tomu pripoji triaška a bolesti hlavy aj pocit na odpadnutie , predpisali mi vasocRdin 50 mg brala som to 3 tyždne , teras sa my zmenil stav ces den ked ležim tak je tep v norme medzi 60-80 ale nemožem len ležat inak to vyskoči ces den zase nad 100 v noci som mala vždy dobre kludne som aj zaspala ale teras mam v noci tep aj 45 a tlak tiež nísky 105/65. Bola som u kardiológa povedal že echo a ekg je ok , predpisal concor 5 mg a neurol 0,5 ten concor som ešte neskušala lebo sa bojim lebo v noci mi venlmy klesá tep aj tlak . Už som z toho zúfala. skušala som večer ten neurol alle bez zmeny . Je vhodne brat Concor na zniženie tepu ces den ked v noci mi uplne klesne tep?

irusa
14. júl 2023

ako netuším aký tep by si chcela mať pri práci....

luccija
14. júl 2023

@dlady ale veď to je normálne.Zahod tlakomer, hodinky a nevsimaj si to.Kardiolog povedal, že to je v poriadku a to, že v noci tep klesa nízko je tiež normálne.Pri športe ide vysoko ved normálka nie?
Načo ideš k lekárovi, keď potom nejes lieky ?
Daj si Neurol ukľudní sa a nič nemeraj!
Pri takom tlaku a tepe ani ten Concor nepotrebujes si úzkostná ukončí to, lebo budeš chodiť na x vyšetreni a budeš hypochonder

gabym
14. júl 2023

@dlady prepáč, ale ja som to nevedela dočítať 😒

taktotedanie
14. júl 2023

Akoze ked nieco robite nemozeme mat tep 60! Neviem co sa vam nezda uz to privelmi riesite
Ten neurol bol na mieste ze vam dal

dadi30
14. júl 2023

@dlady ja mam tep 105 ked sedim a oddychujem 😀 tiez beriem po novom na to concor lebo doktorke sa to uz trochu nezdalo tak uvidime co bude..

anomia899
20. dec 2023

Ahojte,prosim vás poslednú dobu sa strašne sledujem sledujem si tep mám často vysoký beriem vasocardin a normálne som sa v noci zobudila nato ako mi tep klesá tak úplne spomalene som cítila,ale hneď v tom som mala sen ako si meram tep ja sa už zbláznim neviem čo mám robiť nechcem skončiť na psychiatrii