Aké akumulátorové autíčko pre 2-ročné dievča?

tamia
23. feb 2009

Ahoj,
majú vaši drobci akumulátorové autičko, motorku? Páči sa im to? Máte ju s dialkovým alebo bez? To dialkové funguje dobre? Zvažujeme jeho kúpu pre dvoj ročnú slečnu. Len by osm rada vedela ké značky máte... ja osm na nete nič moc nenašla okrem peg perega.
Ďakuejm za rady a postrehy.

titkovamiriam
23. feb 2009

ja nemam a odradila ma kamoska,jej maly sa s nim hral len chvilku,osvecila sa klasika,slapacie-tak aj ja som kupila velku stvorkolku na sliapanie.

sakura77
23. feb 2009

ahoj,my mame motorku-vpredu jedno -vzadu dve kolesa-kupovana bola v draciku,neveim aka znacka-ale nebola tak draha ako pegperego,kristian sa teda na nej najazdil az az,celu jesen,teraz je odlozena,ale len co sa otepli,uz aj ideme na to.my mame bez dialkoveho ovladania,ovlada si ju sam,rychlo sa to naucil

adrianamickova
23. feb 2009

pridavam sa
my sme dievcata a vozime sa ma motorke.....tiez znacku,neviem...ale ano...parada,
striedame to raz odrazadlo raz motorka a bicykel
motorka zaujala od zaciatku...svietia svetla,ma sirenu...a viacero tych kvileni 😀 😀 😀
my sa uz tesime na lepsie pocasie...a vyrazame.......do ulic 😅 😅 😅
ps ...nabijame to ako mobil...cez noc 😵

zuzidr
23. feb 2009

ahojte,rozmýšlam nad kúpou toho autíčka malej k dvom rokom,síce niektoré sú velmi drahé našla som aj menšie motorečky alebo autíčka od 68€ do 140-150€ 😅 😀

budem rada ak dáte nejaké typy na značky,a kde sú najlacnejšie.díky

adrianamickova
23. feb 2009

az sa pozriem..ze aka to znacka,vecer vam napisem...lebo je v garazi 😀

danona
23. feb 2009

ahojte
uz starsia dcerka take auticko dostala na 2. narodky a veelmi sa je pacilo /no vtedy-pred 10-timi rokmi 😅 / sme ho doniesli z rakuska 😅 , tak sme pokracovali v tradicii a druhej dcerke na 2. narodky kupili tiez.. 😎 foto mam v albume c.2, kupovali sme v Draciku v Palace na Zlatých pieskoch, cena myslím pov. okolo 8000 Sk, mám 12% zlavu na ich karte, plus na nom bolo vzadu zopár skrabancekov, tak nám to zlacnili na nejakych 6200 Sk.. 🙂 nie je na dialk. ovládanie, ovláda ho dieťa, naučí sa to rýchlo... len na začiatku treba vačší priestor na jazdu.. 😀

tamia
autor
24. feb 2009

zuzudr, kde si ich našla.... hod, prosím link

janina77
24. feb 2009

tamia, nas maly dostal od svokrovcov pod stromcek taaku 4-kolku na akumulator. Bola ruzova, s napismi girl, no jemu to nevadilo 😀 . Nalepky sme pozliepali. Kupili ju v Tescu. Mam ju v albume.

Velmi rad sa na nej vozi, ale zatial to nedokaze sam, musime ho tahat, alebo tlacit, ale ma z toho velku zabavu. V lete sa hadam uz bude vozit sam. Myslim ze pre tvoju kocicu by to bolo vpohode.

tamia
autor
24. feb 2009

janina,
to je super 4kolka. nevieš náhodou kolko stála? ja by som nechcela nejakú velmi drahú lebo práve neviem či by ju to bavilo a nemám možnosť to odskúšať. má to aj dialkové?

ella1
24. feb 2009

aj my sme mali motorku trojkolku. nebola na dialkové. len akumul. my sme ju kupovali v tom tv shope či to bolo, ale boli sme priamo na obchodnej v ba tam mali obchod.stála cca 35OO myslím?

inak máme ju doteraz v lete sa na nej vozili tri deti naraz 😅 a vydržala...ale veronika ju moc nevyužila.ja si myslím, že sa to až tak neoplatí....

adrianamickova
24. feb 2009

ja som,prepacte ze az teraz jediny nazov na tej nasej motorke je
pokar-biker
ci je to znacka neviem,ale ucel to splna,a este aj cervena farba 😀 😀 😀
a dcerka ju dostala tiez ako darcek na 2narodeniny 😝