Aké hračky pre ročné a staršie dieťa?

mirkafi
3. nov 2012

Poradi mi niekto ake hracky su vhodne pre dieta vo veku 1 rok a jeden mesiac, pripadne do 1,5 roka? Chcela by som svojej dcere kupit nejaku hracku na tahanie alebo tlacenie a neviem sa rozhodnut co je lepsie - ci kociarik s babikou na tlacenie alebo tahacieho konika, do ktoreho je mozne vlozit babiku? hracky vydavajuce zvuky, pocitajuce, spievajuce, knihy a podobne veci ma, ale rozmyslam nad niecim, kde by mohla vlozit babiku. Co je vhodnejsie? Hracka na tahanie alebo talcenie v jej veku? Pripadne ake ine hracky pouzivali vase deti a osvedcili sa vam? Dakujem za odpovede.. Miriam

zuzana17
3. nov 2012

kočiarik s bábikou 😉 ale taký menší, akurát k nej

zigzag
3. nov 2012

nam sa osvedcil taky bubnujuci dreveny sasko na palicke, cele drevene to je krasne farebne namalovane, maly beha vsade s tym,tlaci to pred sebou, alebo taha za sebou 😀 ,,, neviem ci je rocne babo si uvedomit,ze je dievca a ma sa hrat s babikami..

majush
3. nov 2012

ahoj, mojej malej sme kupili tento kočiarik k prvým narodeninám. velmi rada ho tlačí pred sebou a dáva si do neho aj bábiku, v pohode dočiahne na rúčky a kočiarik jej bude dobrý, aj ked povyrastie. ja som s nim veeeelmi spokojná 😉
http://www.eduhracky.sk/pruteny-kocik-pre-babik...

gabika99
3. nov 2012

moja malá má rok a pol, do 15 mesiacov nechcela tlačiť nič. Potom sme boli u susedov kde mali detskú kosačku a tá mala úspech, kúpili sme jej ju a teraz s ňou behá stále vonku aj vnútri. A osvedčila sa aj kačka, ktorá tak rapká, niečo podobné ako šaško. S bábikami sa dodnes nechce hrať ani s kočíkom. Úspech má len Ken, ktorého dostala od veľkej sesterničky, hoci bol už jednoruký, dnes už nemá ani jednu ruku a chýba mu aj noha, ale je to najobľúbenejšia hračka. Takže Ježiško určite prinesie nového Kena.

euka210
3. nov 2012

nas ma na tlacenie nieco a dostal na rok aj velku tatrovku, ktoru tahal tak, ze siel dozadu, lebo ju chcel vidiet 🙂 Ale potom mu stacilo ze sla za nim 🙂 Takze si vyber 🙂) Ale asi na tlacenie lepsie. Podla toho aj, ako dobre chodi.