Babytalker 1010. Máte ho doma? Funguje?

zuzka.25
14. feb 2009

Ahojte. Uvažujem nad kúpou tejto vysielačky pre deti. Chcela by som sa spýtať, či to niekto už máte doma, či ste spokojné a ako to vlastne funguje (myslím tým jednotku pre rodiča, nechcela by som ju používať na baterky, preto ma zaujíma, či môže byť jednotka v elektrike stále???) ďakujem za odpovede 🙂

pietra
14. feb 2009

my ju doma mame a som spokojna, ale neviem porovnat s inymi. Pouzivame ju tiez na elektrinu a bola stale na napajani, takze v tom problem nevidim. Na chate sa nam ale stalo, ze ked bola zapojena v elektrine, strasne akoby bzucala, znelo to podobne,ako ked napr. radio chyti vazbu pri zvoniacom mobile. A prestalo to len vtedy, ked sme obe casti dali na baterky.
Velky dosah signalu ma zas u nas tu nevyhodu, ze chytame obcas signaly vysielacok robotnikov z okolitych firiem. Ten dosah by v pohode stacil aj mensi a aspon by som nechytala signaly tolkych inych vysielacok

zuzka.25
autor
14. feb 2009

ahoj pietra.. dakujem za odpoved... funguje to nejako podobne ako mobil? ze je k tej rodicovskej jednotke nabijacka? lebo z toho popisu na strankach som uplne blba 🙂 "typ batérie: 3 x LR03 AAA batteries / NiMh battery pack"

pietra
16. feb 2009

ano, obidve jednotky maju vlastnu nabijacku. V rodicovskej jednotke je uz aj bateria, ktora prave zodpoveda trom AAA baterkam. Do detskej casti, ak ju nechces na elektrinu, musis dat 4 x AAA baterky.