Darček pre neterku - novorodeniatko

lucia18121
7. nov 2017

Ahojte maminy, zhanam nieco no neviem co, pre novorodeniatko neterku. Len potrebujem veci nove (hračky atd) alebo s vysačkou..na navstevu po navrate z nemocnice a popripade darcek na krstiny. Ďakujem.
V bazariku hladam uz dlho a nic som nenašla.

mirkakab
7. nov 2017

@lucia18121 Ja som robila plienkovú tortu, dala som aj hračku aj oblečko do nej. Švagrinka sa potešila, no bolo to 6 rokov do zadu, tak neviem či to je ešte v "móde".

stepanka274
7. nov 2017

Do peknej darcekovej tasky jej nakup co sa ti paci a je vhodne pre babatko. Aj oblecko, flasku, podbradniky atd. Je tam aj cedulka a mozes napisat venovanie. Neviem kolko chces investovat mozno mozes aj zlatu retiazku alebo nausnicky.

nyusika
7. nov 2017

@lucia18121

nerozumiem...preco hladas darcek v bazare ?
pozri eshopy, kamenne obchody.
netreba kupovat hulposti, leosie je poradist sa s maminou babatka.
ved ide o tvoju neter, takze asi dcerku surodenca, alebo muzovho surodenca.
nik cudzi.

ja som kupovala vibracne lehatko a vela oblecenia roznych velkosti

veroniak12
7. nov 2017

plienky jednoznacne 🙂 podla by uplne stacilo len tak ich kupit ale plienkova torta vyzera tak trosku lepsie a ked si nevyberies uplne obrovsku tak ani nebude tolko stat. pekne to vyzera, potesi to mamicku a co na to povie mala sa nemusis bat, teraz prakticky nekupis nic co by si ona potom v neskorsom veku pamatala a povedala si, ze tak to ma super potesilo

nyusika
7. nov 2017

@veroniak12
fakt si myslite, ze ta plienkova pyramida mamicku potesi ?
podla mna by ju ovela viac potesili dva baliky plienok, ako jedna takato zbytocnost 🙂

ale to je iba moj nazor, mne sa to teda vobec nepaci

deti95060810
7. nov 2017

v bazíriku chceš darček aj s vysačkou?? To vážne?
Inak sú plné obchody tovaru, stačí mať len dostatok e....aj predavačky bývajú ochotné poradiť....😉

petulda333
7. nov 2017

@nyusika a aky je rozdiel medzi balikom plienok a plienkami naskladanymi v nejakom tvare? Ved je to jedno ci?

petulda333
7. nov 2017

Inak neviem bez do pepca,tesco,kik. Kupis lacne a nove veci,z bazarika by som nekupila ani s visackou,nemas istotu ci ti pride a v akom stave

smesmesmejko
7. nov 2017

@nyusika plienkova pyramida je z plienok,za to uz hovori nazov 😘

tanalyn
7. nov 2017

Plienky, plienky a zase plienky, nič iné ju teraz tak nepoteší. Ak by si chcela sama urobiť tú plienkovú tortu tak ako ale ak by si ju kupovala tak sa ti to neoplatí, je to zbytočne predražené. Normálne nákup plienky a to jej, uvidíš ako jej budú oči žiariť 😂

janulik2008
7. nov 2017

a ked tam pouzije plienky kt. babatku nebudu vyhovovat?
ako ti radili chod do pepca alebo KIK a kup za babku ako sa hovori ... aj v lidli zvyknu mat krasne body atď. preco z bazaru?

marlenka222
7. nov 2017

Plienky nie. Nemusia malej sadnut a potom mama bude nestastna tak ako ja zo 4 paklov super znackovych drahych plienok ako ja. Hoc by sa nam zislo nieco ine vtedy. A plienky dodnes na povale ☹ lebo ich ani kupit nechce nik 😀 normalne sa opytaj, co potrebuje malicka dokupit. Ja by som to osobne rozdelila na 2 casti. V 1 by bolo oblecko,hracky -ved neostane.o 1 velkosti oblecenia,preto by som aj vacsie aj mensie kupila, nejaku hryzku, plysakov nie!!!, nieco zvukove. Aby si dala.nieco ty sama A bud dala do obalky peniaze alebo kupila co mi povedia(stolicku na krmenie, cestovnu postielku, vacsiu autosedacku) .

margareta52
7. nov 2017

@marlenka222 môžem vedieť ake plienky?

kukuc
7. nov 2017

Ahojte, akosi sa neucadza vyssie ze preco zhana prave tu s vysackami, ci je naozaj problem cena. V tom pripade by som sa asi priklonila k nazoru vypytat si od maminky babatka par veci,ktore by sa jej hodili a vybrat radsej jednu -dve...co sa zmesti do cenovej hranice,ako kupovat hromadky vselicoho lacneho. Z vlastnej skusenosti do Lidl sa dostanem castejsie a sama si kupim co je nutne, nemam cas behat po obchodoch a vyhladavat vychytavky,a netvrdim ze musia byt drahe, preto ma prave potesi darcek hoci mensi ci nie drahy ale iny...., ak ide naozaj o cenu dnes sa da skutocne vybrat ...napriklad aj pekna knizka pre babatko,ci spomienkova pre mamku, a cenu si vies naozaj urcit od par eur po desiatky, o pamiatke a hodnote po rokoch snad nemusime pochybovat. Ale opat, najlepsie sa pokusit opytat sa maminky, niekoho naozaj najviac potesia plienky 🙂 mna teda ako darcek nie. Stastnu ruku pri vybere

marlenka222
7. nov 2017

@margareta52 zelene pampers

nyusika
7. nov 2017

@petulda333
napríklad cena ☺

nyusika
7. nov 2017

@smesmesmejko
to viem.
ale za tú cenu ma aspoň tri balíky plienok v nie gycovom prevedení ☺

klavirka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tami2014
10. nov 2017

@mirkakab urcite je. Ja som bola velmi vdacna za plienkove torty. Niet lepsieho darceka, ako su plienky. Aspon pre nas.

jana_eyre
10. nov 2017

@nyusika ja som plienkovu tortu robila sama a vysla ma to iste co kupenie plienok, len som tam pribalila dalsie veci (deku, dudle, hracku) dokaze ro kazdy.. A svagrinu to potesilo velmi, lebo niektori ludia ocenia aj vyzor veci a cas co tomu clovek venuje..

jankavt1
10. nov 2017

Detske nausnice