Elektrické autíčko BMW SX2118 - skúsenosti

2. okt 2022

Ahojte kúpili sme krsniatku na narodeniny elektrické autíčko BMW SX2118 v piatok aj včera sa pekne na ňom vozil no dnes si sadol do neho naštartoval a auto sa pohlo veľkou rýchlosťou bolo to rýchlejšie ako chodí bežné a nezastavilo až keď sme ho chytili. Keď stlačim plyn auto ide aj keď pustím pedal. ide rýchlo a zastavuje až po určitom čase. nemáte prosím niekto skúsenosť s takouto poruchou? ďakujem

laura164
2. okt 2022

Naša malá Audi a dalo sa nastaviť či ide rýchlo alebo pomaly pri volante

monicka976
2. okt 2022

Nas ma toto so stranky elektrickeauticka.sk pod znackou beneo, a tato porucha sa nam presne vyskytla v den ked ho dostal, tiez ma regulaciu rychlosti od 3-7 km/h ale prestalo to fungovat aj v auticku aj na dialkovom, bola to chybna riadiaca jednotka a samozrejme nam ju zadarmo ihned vymenili.

autor
2. okt 2022

@monicka976 a aký postup ste volili pri reklamácii prosím?

monicka976
2. okt 2022

Zavolala som im,hned podla popisu problemu povedali, ze treba vymenit tu riadiacu jednotku, a dali na vyber, ci ju poslu postou alebo donesieme auticko a urobia to na pockanie. Kedze nam maly mrncal ze chce auticko, manzel sadol do auta aj s autickom a isiel to dat vymenit. Spravili to ihned za cca 5 minut s ospravedlnenim.