Existuje cykloodrážadlo, kde sa dajú neskôr pripevniť pedále?

okbukaj
2. dec 2013

ahojte hladam synovi darcek na vianoce a chceme mu kupit cykloodrazadlo, neviete ci na trhu existuje aj take, kde sa neskor daju pripevnit pedale a je z toho bicykel, aby sme nemuseli zas o nejaky cas riesit tuto otazku? dakujem za vsetky nazory ;)

pehosko27
2. dec 2013

teraz majú také v tescu, vyzerá to prakticky. cena tuším 39,90 .... ak dobre pamätám.

k_a_j_k_a
2. dec 2013

@okbukaj kúpte normálny bicykel a nedajte naňho pedale a reťaz 🙂 alebo dajte malému rovno bicykel. My sme dali staršej bicykel ked mala 2r3m a do tyzdna zvládla pedale v pohode. A druhy rok sa naučila bez koliesok. Mladšia pochopila systém pedálov ako 2rocna. A keby nebola taká drobná (má 3r. a 92cm), tak kolieska dávame dole toto leto.
ja osobne som doteraz nepochopila význam tých cykloodrazadiel. Ale v tomto som asi staromodna, my sme kupovali rovno bicykel, lebo sa mi to odrazadlo zdalo byť zbytočne vyhodené peniaze práve kvôli tomu, že za rok by sme kupovali aj tak bicykel. Ale to je môj osobný názor 🙂

marissenka
2. dec 2013

@k_a_j_k_a ja som bola tiez toho nazoru,ze hned bike...kupili sme mu ho pred 2 rokmi na vianoce,vobec na tom nechcel chodit...tak sme neskor kupili odrazadko a na tom frcaaal.a krasne sa naucil drzat rovnovahu a teraz v lete sme mu dali bike(ten stary),ale uz bez koliesok a na prvy sup isiel.

okbukaj
autor
3. dec 2013

@k_a_j_k_a odrazadlo je super, ze dieta sa nauci drzat rovnovahu a pomocne kolieska na bicykel uz nemusite potom pouzivat 🙂