Floppy pes - recenzie

maryjc
5. nov 2017

Ahojte mamicky.mate niekto skusenosti z hrackou floppy psa?dakujem za nazory🙂

jany149
5. nov 2017

Jeeeej, aký pekný havo... ešte som o ňom "nepočula", čo všetko akože má robiť? náš malý zbožňuje havov, dobrý nápad na darček...neporadil sorry, lebo ešte som s tým nestretla.....

macka10
6. nov 2017

kocky tiez sa k vam pripojim, moje baby videli reklamu a strasne takého chcu, co znamena, ze ho budeme musiet kupit 2krat a preto by ma tiez zaujimalo ci je dobry a ake maju baby skusenosti. Moj muz tvrdi, ze s nim budu musiet velmi opatrne chodit aby isiel za nimi a neprekotil sa. Ak budu chodit rychlo, alebo az utekat ako su oni zvyknute, ze sa im bude prekacovat a to by ma dost rozculovalo. Maju doma takých tahacich na kolieskach a s tym lietaju po celom dome. Jaj, najradsej by som si ho sama vyskusala, predsalen niesu najlacnejsi.

maryjc
autor
6. nov 2017

Ahojte.pozerala som na nete videa co maju ludia z tymto psikom.a myslim si ze to je blbost,ze sa bude prekacovat.a vadimi ze nevidava ziadny zvuk.takze som sa rozhodla ze ho kupovat nebudeme.

kuriatko84
6. nov 2017

Ahojte moja mala ho dostala minuly rok na vianoce. No a poviem pravdu ked sa s ním hrala 5x tak to je vela (a to ho ona chcela).
My sme nasim zakazali kupovat akekolvek hracky na baterky co vydavaju zvuky, lebo za:
1. nam to lezie na nervy
2. budme trosku ekologicky
3. podporujeme detsku fantaziu
My sme sa zahrali aj s hrackami bez bateriek a sme tu. Potlacame tym detsku fantaziu, ked tie hracky robia vsetko za nich.
Takze babka kupila Floppyho. Na moje prekvapenie prejde po akomkolvek terene aj po trave bez prekacovania, pokial ho decko netaha za behu. Jediny zvuk vydava rolnicka na krku. Inak Floppy stoji nepovsimnuty a uviazany o kocik 😀

macka10
6. nov 2017

@kuriatko84 Dakujeme za recenziu. Takze ked kraca normalne tak ide, ked zacne bezat tak sa prekoti, ano?

kuriatko84
6. nov 2017

@macka10 niekedy prekotí, niekedy ho len povláči 😃