Hračky pre 2,5 - 3 ročného chlapca

10. feb 2021

Ahojte,rada by som sa spýtala čo baví vašich chlapcov v danom veku. Malý bude mať 3roky a skutočne netuším čo mu kúpiť aby to nebolo vyhodené peniaze.naradie máme,vlacikovu dráhu tiež,lego ho nebaví, kníh máme plno.napadla ma garáž na autíčka, dostane tabuľu na kreslenie ale vôbec netuším čo kúpiť aby to nezapadalo prachom.dakujem za inšpiráciu

cookie29
10. feb 2021

U nás fici puzzle

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gbgb
10. feb 2021

Garaz som kupila a zapada prachom. K 3. Narodkam dostal taku spolocensku hru na sposob Clovece, ale kocka nema cisla iba farby (Domceky) a Albi pero je fakt TOP.

petka_3
10. feb 2021

Lego, drevené vláčiky a najmenší miluje logické hračky

evkamotka
10. feb 2021

Nasho bavi kuchynka (ma tu z lidla)

autor
10. feb 2021

Ďakujem.Albi máme od vianoc, hru na spôsob človeče tiež,kuchynka ma tiež napadla len sa neviem rozhodnúť.

autor
10. feb 2021

A obchodík drevenny máte niekto?

dzejn13
13. júl 2021

Ahoj, ak ho lego duplo nebaví (ťažko sa spájajú kocky), skúste megablocks. Z kocciek u nás fičí ešte hrebeňová stavebnica Bristle alebo Bloko. Sú aj tie magnetické rôzne: Magnatiles, Connetix Tiles atď. Mladšie deti tie magnetické aj hrebeňové zvyknú najprv na 2D skladať (na dlážko, na plocho) až potom 3D stavby. Ja som mu z Pinterestu aj vytlačila inšpirácie, či si poskladať.

dzejn13
13. júl 2021

K tej kuchynke/obchodiku. Ak si kupis Ikea kuchynku, tak ona sa lahko prerobí na obchodík, že ju otočíš. Zozadu môžete dať magnetickú/popisovateľnú tabuľu a fixkami, magnetkami, si ozdobiť, čo predáva..ovocko, zmrzku, cukráreň....Ikea kuchyňa sa dá prerobiť aj na funkčnú kuchynku, kde si dieťa vie umyť ruky, riady. Vymontuješ ten plastový kohútik a nahradiš skleneným džbánom s točkou. Plastové umyvadlo je vyberateľné, takže to vieš vyliať. U nás má syn kuchynku od 1,5 roka a hrá sa s ňou každý deň.