Kinetický piesok, ste spokojné? Ktrý sa oplatí kúpiť?

derdia
13. nov 2019

Ahojte, hladala som tu informacie,ale je ich zalostne malo....prosim napiste mi vase skusenosti s kinetickym pieskom.Ako ste spokojne a hlavne s ktorym konkretne ste spokojne...a tie co ste nespokojne,tiez napiste prosim s ktorym konkretne....potrebujem si vybrat najlacnejsi,sle KVALITNY😊a ak taky nebude musim kupit drahy...dakujem pekne😊

nancy666
13. nov 2019

Tak sú lacnejsie a drahšie. Oni sa ale aj trocha inak správajú. Je taka lacnejšia náhrada toho drahého ale neviem názov. Lebo ten originál tak lepšie drží, nerobí bordel a tak. Lacnejsie sú akože tiež ok ak nepoznáš ten originál 🙂 na skusenie a zabavenie stačí ten lacnejsi, ak to bude krpca baviť stále môžeš kúpiť ten lepší. Možno niekto poradí značku. Boli na biblioteke minuly rok, tento neviem

pmajkap
13. nov 2019

My mame 2 roky a tento nam postacil: https://www.lidl-shop.sk/p/playtive-junior-mode...

Akurat škoda že sa nevie sam po sebe upratať 😁

derdia
autor
13. nov 2019

@pmajkap jej vyzera super a aj cena je super😁a ako sa s nim pracuje daju sa vytvarat formicky a aky neporiadok robi??lepi sa a tak?

derdia
autor
13. nov 2019

@nancy666 dakujem waba fun tusim je jeden s tych lepaich..no musim porozmyslat lebo idem kupovat dva kusy🤪

shee11
13. nov 2019

my mame jeden drahsi, ten sme dostali z uk a jeden lacny z pepca . a teda rozdiel je dost znacny, ten z pepca je moc suchy a sypky, napr ked urobi spicatu vezicku, tak nie a nie to vytriast z formicky a nedrzi tvar moc. ten z uk je vlacny jemny, drzi pekne spolu. decka ich uz aj tak zmiesali, takze teraz je taky akurat postacujuci :D zabavia sa stym neskutocne.

pmajkap
13. nov 2019

@derdia my mame ten červený hrad. Pekne vychádza z formičiek. Akože malý to ešte nevie dokonale natlačiť dovnútra ale keď som to skúšala ja bolo to super 🙂 a neporiadok no natrusi to po byte bo bagruje, robi pláž legopanačikom. Ale v pohode ked sa dohra povysavam a je to ok ;)