Kolobežka pre dvojročného chlapca

alex2019
21. jan 2021

Ahojte,
chcela by som sa spytat na vase tipy na kolobezku pre 2 rocne dieta. Teraz ma 4 kolesove Puky Wutch a chcem mu kupit 2 kolesove odrazadlo na narodeniny a povodne som o kolobezke nejak neuvazovala lebo som si myslela, ze to je skor pre starsie deti, ale potom som videla viacero deti, vyslovene malych deti, ktore na tom jazdili, tak neviem ci to bola nahoda, ze to boli nejake extra pohybovo zdatne deti alebo je to bezne. Chcela by som v synovi podporovat taketo veci, nech skusa rozne pohybove aktivity. Len teda neviem ze aku vybrat. Jasne, ze by mala mat tu naslapnu cast siroku, teraz som zistila, ze asi je dobre ked sa da zamknut ta predna tyc aby sa malemu dietatu vobec s nou nedalo tocit, ale viac neviem. Chcela by som daco kvalitnejsie, nech to nejak nehrka zbytocne, ale vobec nemam predstavu ake su u kolobeziek dobre znacy a modely. Budem vdacna za vase rady. Pridavam obrazok jednej co som nasla, lan aby bolo jasne o co cca mi ide.

karmen118
21. jan 2021

Môj malý podedil po staršej túto - https://www.decathlon.sk/kolobezka-b1-structure..., len som prehodila ružový kryt za modrý - kryty sa kupujú osve, majú v ponuke 4 rôzne farby - https://www.decathlon.sk/kryt-na-kolobezku-b1-z.... Zatiaľ si na ňu stúpne oboma nohami a necháva sa voziť, alebo postrkovať. Zodvakrát sa mu podarilo už odraziť ako sa má. Na učenie mu zatiaľ taká stačí, ak ho to bude baviť kúpime mu potom väčšiu.

mareri
7. mar 2021

ano, ano, takuto s tromi kolieskami, tie su pre male deti najlepšie. Moje mali ešte takuto s madlom https://www.cyklospeciality.sk/sk/kolobezky/min...

janulik2008
7. mar 2021

My máme z decathlonu tú kt svietia aj kolieska a malá hneď išla 😀