Ktorá trojkolka je dobrá?

j4n15
2. sep 2011

Nas maly bude mat zachvilku rok, rozhodli sme kupit k narodeninam trojkolku.
Lenze nevieme ktoru vybrat..ak mate nejake skusenosti tak nam napiste 🙂
za vase odpovede budem vdacna 😉

sasules
2. sep 2011

Ahoj,jednoznacne trojkolku smart tripe leonardo 3v1, daj si vyhladat do googlu,je trosku drahsia ale vyuzijes ju do troch rokov. da sa z nej spravit aj samostatna trojkolka ked bude väčši. je pevnejsia ako ostatne umele trojkolky.pa

klementina
2. sep 2011

ja som teda ziadne dieta v okoli nevidela na tej leonardo slapat, mamicky to pouzivaju miesto kocikov na vyvazanie deti. takze to podla mna nie je trojkolka ale vozik. my sme mali len odrazadla, najprv pukyho-ten nebol moc dobry, potom enduro z tesca-ten sme vyuzili riadne, odporucam a teraz mame odrazaci bicykel. ak chces trojkolku na slapanie, tak hladaj urcite taku, ktora ma tie slapadla v strede, urcite nie na prednom kolese, to deti neutiahnu.

anita79
2. sep 2011

my sme mali od roka odrazadlo scuttle bug- da sa poskladat a dat napr do kosika kocika. trojikolku sme kupili v 2 rokoch ale jazdit zacala az ako 3 rocna. ( trojkolku mame riadne s retazou a pedalami v strede- Trojkolka LAK MAGIC)

ewana73
4. sep 2011

tak ako pise klementina,pochybujem,ze zozenies pre rocne dietatko trojkolu,ktoru bude vediet ovladat.my sme taku zhanali uz dlho,nas krpec bude mat o chvilu dva rocky a stale nedotiahne na pedale,kupili sme smobyka a tam su pedale na prednom kolese.skoro vsetky trojkolky maju pedale vpredu lebo tie co maju pedale v strede su uz pre väcsie deticky to su tie klasicke retazove co uz maju aj ine sedadla lebo musis pozerat aj na sedadlo aby sa ti maly na sedadle udrzal lebo inak ani sediet na takokom "klasickom" sedadielku sediet nebude vediet. skus pozriet na www.smobyk.sk , my mame tuto http://www.smobyk.sk/trojkolky-smoby/20247-smob... .

sisamato
18. feb 2012

Ahojte,
tak u mna vyhrala tato, je draha, ale proste najlepsia...uy len na nu mat 🙂 . http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

karrelia
30. mar 2012

Ahojte , nemate nahodou niekto skusenosti s touto: http://hracky.babybazar.sk/trojkolky-arti-duo-4...
je to sice z tych lacnejsich ale nechceme do toho vela investovat.