Ktorý kolotoč nad postieľku?

cicuska9999
18. nov 2012

neviem pre ktory sa rozhodnut,prosim poradte ake mate s nimi skusenosti dakujem

maria613
18. nov 2012

Ja mam taky od chicco magic stars ci niak tak je fakt strane super je tam funkcia ze ak maly zacne plakat tak sa zapne aj sam a aj premieta ale nie ako ten fisher price ale ma nad sebou taky sietkovy tanier aby babo dobra videlo samozrejme zaroven to vidite aj na stene a je super az na to ze vkuse treba menit baterky na vsetkych tychto baterkovych kolotococh...ale ked som videla aky je maly uneseny tak to stoji za to...

cicuska9999
autor
18. nov 2012

@maria613 dala by sa pridat fotecka a kolko asi tak stoji? nasa malinka bude mat tiez 2 mesiaciky

cicuska9999
autor
18. nov 2012

@maria613 dakujem 🙂 😵 😵 🙂 🙂

maria613
18. nov 2012

Stoji 59 eur ako ten od fisher price lacnejsi nezozeneis jedine ak pouzivany...ale co by sme nekupili tym nasim drobcom...nemam vlastne foto mame ho len dva tyzdne a este som ho niako neodfotila 😉

annalena
18. nov 2012

@cicuska9999 my sme mali ten druhy s lietajucimi medvedikmi, zial len asi tyzden, stale sa zasekaval, melodie sa nedali prepinat, reklamovali sme a bolo nam povedane, ze je nan hrozne vela reklamacii ☹ tak sme si radsej vzali peniaze.
Inak je opticky pekny , ale tie farby su v skutocnosti ovela nevyraznejsie ako na obrazku a ta projekcia na strop je tiez dobre vidno len pri absolutnej tme ☹ Co su podla mna dost podstatne veci, lebo babo vnima hlavne farby a svetlo - moju malu to bavilo, len ked to hralo.
Inak je aj dost tazky, montovanie je pomocou takej skrutky (ak teda nieje nejaky novsi model uz 😀 ), najskor som musela komplet odsunut postielku od steny, aby sa dal vobec namontovat a aj tak som mala stale pocit, ze sa kazdu chvilu zruti na malu 😠 A samozrejme baterky vydrzali pri hrani vecer a rano maximalne 2 dni.

maria613
18. nov 2012

@cicuska9999 ahoj inac presne toto iste sa stalo aj mojej kamoske s tym fisher price s
je dist labilny vkuse vyzera ze sa zruti na malu...zato tento chicco sa da ychlo namotovat a drzi pevne ale tie baterky to je fakt sila si urob zasobu...ale nemenila by som ktoby to dokelu vkuse natahoval maly by uz vymysliet do elektriny nech nesjrachujeme na baterkach..🙂 a do tohoto idu 2 baterky a do toho fisher price az styri este aj tie najvacsie...=-O

majuskacechova
18. nov 2012

@cicuska9999 ja som kupila od cinakov taky za sedem eur. krutia sa tam jablcka v ktorych su koralky, takze su to aj hrkalky a hra to celkom pekne 😉 😉
ved co by som chcela za sedem eur 🙂 🙂

stardust
18. nov 2012

@majuskacechova hihi, ved aj ten fisher price je od cinakov 😀 😀

Toho s medvedmi sme mali aj my, sunt prvej triedy. Akurat je to pekne nafotene, v reali nic moc, baterie dlho nevydrzali a obtiazne sa menia.

stardust
18. nov 2012

baby, baterie budete potrebovat aj do inych hraciek, zainvestujte do dobijatelnych baterii a nabijacky 😉

maria613
18. nov 2012

@majuskacechova aj ja.som mala najprv taky zo stryrikrat som ho pustila a byl cudu uz nehraje... 😒
@stardust a maju aj taketo velke dobijatelne? No vies ale ked maleho preztane bavit kolotoc.tak take velke baterky uz v nicom nevyuzijeme... 😒

majuskacechova
18. nov 2012

@maria613 tak to som asi trafila na nejaky super. lebo este stale funguje. klopem na drevo 😀 😀

stardust
18. nov 2012

@maria613 hej, my sme na to kupovali nabijacku a nabijatelne baterie. Vyuzili sme ju viackrat.

Inak, precitajte si recenzie na amazone na tych medvedov: http://www.amazon.de/product-reviews/B0002HB0CS...

mahalo
18. nov 2012

jejda ved aj top modne znacky sa siju u cinanov ak by ste nevdeli..
My mame ten prvy kolotoc, ten rain forest..a sme spokojni 🙂 mala ma 4 mesiace a este sme baterky nemenili, i ked uz sa mi zda ze frci pomalsie takze to coskoo pride..alebo po nim mala nie je tak dlho ako ine deti, aj to je mozne..kazdopadne pokial mas sikovnejsieho muza, tak ti to perobi na elektriku.

mahalo
18. nov 2012

@stardust a maju nabijacku aj na take tie najvacsie najtlstejsie baterie? Leebo aj som ju hladala v obchode a nasla som len na klasicke baterky.

stardust
18. nov 2012

@mahalo pohladaj si na internete. My sme kupovali taku nabijacku pred par rokmi na amazone.

mahalo
18. nov 2012

@stardust uz som to raz hladala a nenasla som 😕

vivusika
18. nov 2012

my sme mali ten s medvedíkmi, bol krásny, ale fakt ťažký, ja som ho aj priviazala na postieľku, lebo som sa bála, že na malého spadne. A ako píšu aj iné maminky, žrút bateriek 😉

stardust
18. nov 2012
rough
18. nov 2012

My sme dostali ten od fisher price....no, sama by som si ho nevybrala. Zbytocne vyhodene peniaze. Poriadne nefungoval, dialkove sa vobec nechcelo sparovat, baterky mozes menit kazdy tyzden, ani tie melodie sa mi nepacili...v zasade som ho pouzivala ako priserne drahu lampu. A je prilis pastelovy...druhy sme dostali lacak.od canopol babies, mechanicky, natahovaci, s krasne farebnymi macikmi za stvrtinovu cenu a urobil nam ovela lepsiu sluzbu.

rena003
18. nov 2012

Ahoj ak by ti pomohlo ja predávam tento typ za 30€ ,funguje ,reaguje na plač len sa mu nechce ako si otáčať, ale hraje aj svieti my sme ho využívali asi do 6m potom sme ho zložili. Ak by si mala záujem kludne sa mi ozvi na mail rsokolikova@gmail.com, viem ti povedať o nom viac a vieme sa dohodnúť aj na cene - však sme nejaké maminky.

govinda
13. apr 2013

prezrela som si túto tému a aj iné diskusie ohľadom kolotočov nad postieľku. Favoritom bol ten kolotoč od FP medvedíky-motýliky, ale už nie je.
Teraz ma skôr zaujíma toto:
http://www.bombahracky.sk/akcia-vypredaj-hracie...
http://www.bombahracky.sk/kolotoce-nad-postieku...
Máte niektorý z týchto? Prípadne , s ktorým ste spokojné?

Ja by som bola rada, ak by to okrem točenia a hrania melódie malo aj funkciu projekcie na stenu. Malá rada sleduje obrazy, obrázky a svetielka, tak preto hľadám kolotoč s projekciou.
Ďakujem

martinka123a
6. máj 2014

Ahojte, ja som vyskusala pri detoch viac kolotocov. Mali sme aj od Fisher Price motylikov, my sme boli s nim spokojny len velka spotreba baterii. Ja by som odporucila urcite kolotoce od Tiny Love su sice drahsie ale su super, pripadne Chicco.

modrofuzik11
6. máj 2014

nam sa kolotoc moc neosvedcil. skor posobil rusivo. raz nam dokonca spadol skoro na babatko. odvtedy sme ho nezavesili a deti boli spokojne.

veronikanellka171
21. sep 2016

Ahojte, neviem sa rozhodnut pre kolotoc.. je mi luto dat vela penazi kedze sa moze stat ze ho nevyuzijem, ale ak by babatko ukludnoval alebo uspovala obetujem peniazky 🙂 poradte mi nejaky alebo ak mate nejaky na predaj napiste mi spravu

mishelita
21. sep 2016

@veronikanellka171 ja by som nekupovala ziadny 😀 na zaciatku si to vobec nevsimaju, a ked sa uz zacnu za tym natahovat, tak to musis schovat, aby to na nich nepadlo. lebo napr. na tom, co sme mali my je napisane, ze sa moze pouzivat iba do 4teho mesiaca. za mna zbytocne vyhodene peniaze a teraz nam stoji len v skrini

dupinka
21. sep 2016

my sme mali len taký obyčajný, plyšoví macovia, z supermarketu. Stačilo. Prvé mesiace to ignorovali, potom ich na chvíľu zaujala hudba a hneď na to sa za tým naťahovali.

1monimoni1
1. apr 2018

Ahojte prosim nema niekto skrutku k tomu kolotocu?

lenka0283
10. apr 2019

Mamicky viete poradit ktory kolotoc?? Mate s nejakym skusenost ? dakujem 🙂