Má niekto kočiarik pre bábiky Knorrtoys Bobo?

gretka2
23. nov 2012

Nema ho nahodou niekto? Velmi sa mi paci, hlavne to, ze vyzera ako "naozajstny".
Ci ste s nim spokojne vy aj vase dievcatka, ci sa nekazi, dobre sa ovlada a tak.

gretka2
autor
23. nov 2012

Toto je jeho sportova verzia, ktora sa z hlbokeho zmeni na sportovy. Aspon nemusim doma skladovat 2 korbicky.
Je to vlastne replika PegPerego Skate.

sisa99
25. nov 2012

Ahoj, ja som si ho tiez vyhliadla, a tiez by ma zaujimali nazory tych co ho maju. Len neviem do akeho veku bude vhodny. Nasla som zatial len jeden internetovy obchod, cesky, co ho ponuka. Kde ho planujete kupit?
Silvia

gretka2
autor
28. nov 2012

Tak ja som ho uz objednala, a aj dosiel. Je perfektny, taky ako na obrazku. Je urceny pre dievcatka od 3 rokov. Rukovat ma polohovatelnu, do 72 cm, co si mylsil, ze je habadej 🙂 (dcerka ma 3,5 a vysku 101cm),
Jeden den som objednala, poslali mi c.u, a kedze mali tu istu banku ako ja (slsp), platbu mali hned, a hned mi pisali, ze o bva prac.dni mi ho kurier donesie. Aj sa tak stalo. A to som sa bala, ze aby to doslo do Vianoc, lebo aj take e-shopy su :(
Je pekne usporne zabaleny, krabica ma asi 60*35*20cm.

sampo
4. dec 2012

@gretka2 prosim ta, tie kolieska na kociku sa daju aj zaaretovat? lebo ja ho mam tiez vyhliadnuty, len neviem.. nasla som nejaku blbu recenziu nan, vraj ta budka je nejaka zla ci co, ale mne sa inak paci 🙂 moja ma tiez vysku cca 100 cm plus minus centimeter.
A odkial si ho objednavala? je tazky?

gretka2
autor
4. dec 2012

No kocik je zatial v krabici, iba som pozerala, ci sedi farba ako na obrazku. Ale tipla by som si, ze sa asi nedaju zaaretaovat kolieska. Teda to som zatial nevidela na ziadnom kociku pre babiky. Ja si nerobim iluzie, ze ten kocik bude naozaj tak funkcny ako ozajstny 🙂 Objednavala som z knorrtoys.cz tusim.
Mam ho odlozeny v pivnivi, a vecer si ho pojdem prehliadnut detailnejsie, aj ho rozlozim. Tak potom dam vediet 🙂

sampo
4. dec 2012

@gretka2 okej, super, dakujem. Aj ja chcem z knorrtoys objednat 🙂 akoze urobila by som trzbu aj nejakemu miestnemu obchodiku, ale ked som videla, ze tam predavaju kocik za 53 a na nete stoji 40 😅 tak asi ee, asi zoberiem tento. A mate hnedy? Podla mna su tie otocne kolieska prakticke. A paci sa mi aj dizajn, hoci mojmu dietatu to bude asi fuk 😀

gretka2
autor
4. dec 2012

Tak bola som sa nan pozriet zblizka 🙂. Aretovacie kolieska nema. Ale inac sa mi zda v pohode. Nedavala som ho uplne dokopy, len som to rozbalila. Pre dieta na babiky uplne super. Aj mne sa pacia tie kolieska, aj na vlekom kociari sme take mali, a velmi dobre sa to ovlada. A mame hnedy 🙂

sampo
4. dec 2012

@gretka2 tak dakujem velmi pekne za rady 🙂 zajtra objednam aj ja, nech to mam z krku 😉

sampo
4. dec 2012

@sisa99 idem ho objednat z knorrtoys.sk 🙂

sisa99
5. dec 2012

Ahoj, ja som ho uz tiez medzitym objednala z Knorrtoys.sk,je to vlastne ceska firma v Prahe, ale dodavka a vsetko prebehlo uplne hladko. S postovnym stal 65Eur. Tiez som ho dala zatial do pivnice aby ho dcerka nevidela. Je naozaj usporne zabaleny. Trosku som bola sklamana tou vanickou je taka plytka a posobila na mna trosku lacno, ale nie materialom ale vanicka vyzera. Ostatne kociky maju vanicky, alebo sa mi aspon zda, take mohutnejsie (mozno aj tym, ze skoro vsetky su s tou vkladacou taskou). Mam teraz choru dcerku tak to nemozem ist podorobnejsie popozerat. Takze dalsie info podam neskor. papa

sisa99
5. dec 2012

A tiez mam hnedy. Bala som sa objednat modry, lebo ta modra moze byt na internete trosku skreslena. Ja len dufam, ze sa dcerke bude pacit.

sisa99
2. jan 2013

Ahoj, mozem sa spytat v akom stave Vam prisiel kociarik, lebo mne prisiel poskodeny z vyroby a na druhy den po Vianociach dcerka odlomila tu zabranu pre babiku, kora ide krizom cez kociar. Manzel ho v den Vianoc skladal a spytal sa ma ci je novy, lebo bola cela jedna strana poobijana a pooskierana.

gretka2
autor
10. jan 2013

No zial, ja musim tiez opisat negativnu skusenost :( :( 😠 😖
Su dva tyzdne po Vianociach, z toho sme doma 4 dni ( boli sme u rodicov, bez kociarika), a urval sa mi jeden uchyt, co drzi korbicku na tej kovovej konstrukcii. Bude sa to dat zalepit, ale asi sa uz ta korba nebude dat naklapat na sportovu cast.
Kocik prisiel od vyrobcu v poriadku, ale ak mam pravdu povedat, za 70 EUR som cakala lepsiu kvalitu :( Ved je to predsa hracka pre deti, tak by to malo byt trosku odolnejsie. Nemusai to byt detailne prepracovane, ako ozajstny, ale predsa museli ratat s tym, ze sa dieta trebars o to oprie, alebo tym trosku mykne .... a ono sa to zlomi pri mensom "trhnuti"????
Zapricinila som to sice ja, lebo som kocik chytila za tu korbu, a chcela som vysypat hracky, co mala nahadzala do spodneho kosika. (bolo tam par petsopakov, nie nejake tazke veci ). Tak som z toho smutnaaaa...

sampo
23. jan 2013

nam prisiel kocik v poriadku a zatial s nim ani nic nie je, takze klop klop. My mame ten modry. Poskladali sme ho v pohode za par minut. Skoda, ze sa strieska neda uchytit aspon suchym zipsom este po stranach. Ale inac ok,.aj na pohlad je pekny.

sisa99
6. feb 2013

@gretka2 No a nam sa stalo pred tyzdnom nieco podobne. Dcerka davala do kocika babiku a oprela sa o kocarik rukou a urval sa tiez ten bocny klb alebo ako to mam nazvat. Takze dcerka kocikovala s tym jedny uvolnenym bokom a na druhy den sa ulomil aj ten druhy, takze cela korbicka padla dole. Musim ho vyreklamovat. Teda taka nekvalita za taku vysoku cena ma uplne dostala. A to som vyberala znackovy a nie zrovna najlacnejsi kociarik. Som zvedava ako sa postavia k reklamacii. Normalne lutujem, ze som nekupila ten obycajny kocik s jahodkami z Dracika.Je to absolutne labilny material. To nie je ani pre velke deti, ved to drzalo len na takom tenuckom plaste. Myslim ze nebude mat ten kocar ziaden atest. Vtedy ked som ho objednavala z Ciech tak Cesi ho na svojej stranke pre Cechov vobec neponukali. Len na ich slovenskej stranke pre slovakov.

gretka2
autor
21. feb 2013

@sisa99 napiste, ako ste pochodila s reklamacoiu.

sisa99
21. feb 2013

Ja som im vlastne len tento tyzden pisala. Nasla som si na ich stranke , ze si treba vyziadat reklamacny protokol, ktory treba vypisat. Tak som im napisala, nech mi ho poslu a do mailu som im napisala, co sa nam na nom vsetko stalo aj to, ze uz ako novy bol poobijany. Oni mi hned odpisali, ze staci ako ho zabalim do krabice, vlozim do nej kontakt na mna a oni mi ho vymenia. Vraj sa poskodil pri preprave a daju ho teraz do dvoch krabic. Takze pristup bol absolutne pozitivny a ustretovy. Len som sa este nedostala k baleniu. Tiez som sa spytala, ci je mozne si miesto neho nejaky iny, lebo sa bojim, ze aj na tom novom kociariku sa tie bocne uchyty ulomia. Tak mi doporucila ta pani dva typy. Este som sa nerozhodla, ktory zoberiem ako nahradu, musim si este pozriet recenzie. Tento Bobo je sice krasny ale je absolutne nekvalitny, platove casti su krehke. A co mate vy nove s kocarikom?

gretka2
autor
21. feb 2013

No ja som hlavne vyhodila krabicu od neho, a neviem ani, ci najdem fakturu... 😠 😠 😠 😠 😠 Tera zsi mozem akurat tak buchat hlavu o zem :( Skusim to aspon zalepit tavnou pistolou. AKurat mala bude mat hracku, s ktorou sa nemoze az tak kludne hrat, kedze hrozi, ze to znovu rupne :((((((((((((((((((((((((

sisa99
24. feb 2013

@gretka2 Najprv tam napiste, ze ste zahodili fakturu s krabicou. Ved urcite mate s nimi mailovu komunikaciu tak urcite vedia aj o Vasej fakture a uhrade. Mne ani nespomenuli, ze im mam poslat aj fakturu. Len ze nech kocik zabalim do krabice a vlozim do nej kontakt na mna. To je vsetko.

sisa99
9. mar 2013

@gretka2 Tak uz mame novy kociarik. Reklamacia bola vybavena bleskovo. Za dva dni co som im poslala kociarik tak mi pisali, ze uz prisiel a za 5 dni vratane vikendu som mala doma uz novy. Nepotrebovala som fakturu. Vybrala som si miesto Bobo radsej Coco 78, lebo som nasla na neho dobre referencie a naozaj je kvalitnejsie vyrobeny a pevnejsi. Ma tiez otocne kolieska. Teraz sme naozaj spokojni.

sisa99
9. mar 2013

@sisa99 A este preplatia aj postovne ktore som platila, ked som im kociarik posielala. Bolo to 10,50Eur.

katarina2945
20. apr 2013

Dakujem za recenzie, akurat pozeram nejaky kocik pre malinku, uz, uz som bola rozhodnuta pre tento, ale urcite ho uz neobjednam 🙂

gretka2
autor
23. apr 2013

@sisa99 Dost dlho som sa nemohla dostat k poslaniu kocika vyrobcovi. Ked som sa rozhybala, tak sa vsetko vybavilo velmi rychlo. Sice mi nevymenili cely kocik, lebo ina chyba na nom nebola, nebol ani doskriabany, tak som im poslala iba poskodenu cast, a tu mi za par dni vymenili. Naozaj sa s nimi da dohodnut. Fakturu som nepotrebovala, napisala som im len cislo objednavky. Poslali pre to kuriera, aj to potom doniesol, takze som neplatila tiez nic.
Tak uz nam len zostava davat na kocik lepsi pozor. Tak snad sa to nepokazi znova.... 😖 🙂

danielakr
5. okt 2014

@sisa99 Dobrý deň, chcela by som sa Vás spýtať ako ste spokojná s tým kočíkom COCO. Nám teraz prišiel ale musím ho reklamovať lebo som pri skladaní zistila, že sa pára látka zospodu vaničky. Uvažujem či je dosť pevný keďže sa vanička aj tá športová časť nasadí len s tými plastovými srandami....( keď sa dcérka oprie o tú vaničku ktorá sa tam mierne hojdá... či nezlomí tie plastové držiaky ) neviem či nevymeniť za klasický LUKE alebo podobný. Ďakujem

sisa99
6. okt 2014

Dobry den, my sme spokojni. Ttie plastove srandy su dost pevne, mali ste vidiet ten Bobo, moja dcerka sa oprela len jednou rukou a zlomilo sa to. Cocco je pevnejsi a uz ho mame dlho a bez problemov.