Máte skúsenosti s Nintendom?

dolina
22. nov 2011

Maminy, neviete mi poradiť? Chcela by som prváčikovi kúpiť na Vianoce Nintendo Wi alebo Nintendo ds, neviem sa rozhdnúť. Obsadzuje mi totiž môj počítač, aby sa mohol hrať hry, tak ho chcem takto diplomaticky vysáčkovať 🙂 . Poradíte ? Máte skúsenosti s týmti strojmi 🙂 ?

79zuzana
22. nov 2011

@dolina ahoj, tu su moje skusenosti 🙂 nasi chalani dostali nintenda ds minuly rok na Vianoce a s manzelom sme sa zhodli, ze to bola super investicia. Chlapci sa s tym zahraju naozaj dost a vela hier je takych, ze staci len jedna hra a ten druhy si ju len stiahne a vlastne hraju obaja sucasne. Je to perfektne aj pri cestovani, co my velmi ocenujeme, kedze cestujeme velmi vela.
Ohladne nintendo Wii - velmi podobne co mame je Xbox 360 Kinect. Rozdiel je ten ze Wii pouziva ovladace a Kinect ma kameru, ktora ta snima takze vlastne hras svojim telom 🙂 Musim povedat, ze s touto hrou sa naozaj zahrame cela rodina 🙂 Celkom ako v reklame🙂 Hrame tu sutaze, poskakujeme a je to zabava. Aj sa pri tom super chudne 😀 😀 😀 Takze deti vlasne nesedia len necinne pri telke, ale aktivne poskakuju 😀 😀 😀 Musis vsak ratat s tym, ze ak nemate dve telky, tak k tej jednej sa dostanes velmi tazko 😀 😀 😀

ullala
23. nov 2011

ja by som poradila radsej to wii (ak mate tych tv viac ako jeden kus 🙂 ), sa pri tom aj vyskace a aj normalne hry zahra 🙂 nintendo ds skor na cestovanie. Hlavne ked je taky pocitacovy, tak asi pri DSku by mu chybala ta velka obrazovka.