Modriny u 1,5 ročného syna

majkabr
13. feb 2015

Ahojte kedykoľvek prídem s dieťaťom na vyšetrenie , že je chorý alebo na očkovanie doktorka si všíma jeho modriny a upozorňuje ma nato. Neviem príde mi to ako buzerácia z jej strany , však dieťa má rok a pol začalo chodiť všade sa štverá , tak nepokladám z také hrozné keď ma jednu 3 cm modrinu na kolene, To si akože myslí že ho bijeme alebo čo?? ešte poštve na mňma sociálku, čo by ste robili????

nasta55
13. feb 2015

Fu ja som toto zazila ked som bola v nemocke este s prvym synom zautocila na mna sestricka. Syn bol akurat vo veku ze chcel vseko vidiet vsade liezol a padal, to by zaujimalo aj mna co proti takejto buzeracii robit, cloveka to nastve a aj poriadne urazi.

jana_eyre
13. feb 2015

@majkabr tak to som teda este nezazila a moje deti maju obe modriny na nohach az az.. predpokladam, ze u vsetkych normalnych a pohybujucich sa detoch je to normalne a bezne.. moja dcera chodi takmer stale iba po kolenach a tie potom aj tak vyzeraju, neviem co by som povedala doktorke, keby ma na to stale upozornovala..

asi by som sa opytala, ci ma nejaky overeny recept, ako dieta uchranit od padov - napriklad nafukovaciu gulu, alebo podobne.. a dieta by tam malo byt najlepsie do 18tky..

myslim, ze pokial je dieta bite a tyrane ma ine znaky, priznaky a zranenia ako modriny na nohach..

inull5
13. feb 2015

@majkabr co???to vážne?no ja idem v štvrtok s malym a nemáme že jednu modrinu ale doost pod kolienkami.aj on všade vylezie,potom odtiaľ spadne stokrát sa potkne..ako pochybujem že kvôli modrine na nohe by volala sociálku to by muselo dieťa trošku inak vyzerať.možno si myslí že naňho dávas malo pozor🙂 mali by riešiť deti ktoré naozaj vykazujú známky týrania ci bitia a nie buzerovat normálnych ľudí..

siska53
13. feb 2015

@majkabr ???? Ma ta pani doktorka deti?????

margieamatusko
14. feb 2015

My sme na tom podobne. Naposledy sme mali poradnu, maly vytahoval zo skrinky hrnce a pokrievka z hrnca mu padla na palec a ma to normalne v lekarskej sprave. Dokonca aj ked sme boli na ortopedii, tiez to uviedla v sprave. Tiez je mi to neprijemne, maly je zive dieta, vzdy sa niekde udrie, o nieco zakopne, tak ma modriny kade tade.

dzejn80
14. feb 2015

🙂 mne nasa dr. tiez vravela, ze aki su chalani modrinovi ... Ked som na nu kukla, ze a co, tak povedala, ze ved ok, pozna nas, ze im neublizujeme, ale vraj oni to musia sledovat a hlasit, keby bolo nieco podozrive

meluela
14. feb 2015

@majkabr moj maly expert sa vzdy niekde tresol akurat pred poradnou resp. inou navstevou lekarky ... najlepsie boli tiple na hlave .... uz som mala z toho nervy .. nastastie doktorka nas pozna dlhe roky, takze neriesila 😉

siska53
14. feb 2015

@meluela nasa sa vzdy len smeje - dalsie tyrane dieta. Sama ma deti takze vie,ze deti sa modrinam nevyhnu. Maly je po mne -,od detstva sa vecne dakde buchnem a trva to doteraz,kazdu chvilu mam tiez dajaku modrinu a podobne.
Dcerka je menej divoka,opatrnejsia,takze modrin ma omnoho menej a to som na nu menej mohla davat pozor,kedze syncek mal len o 2roky viac.
Ale syn v poslednu dobu chodil s modrinami zo skolky - nasiel si takeho kamarata - on je s nim spokojny,ale.. Hrozna hrca na cele - vraj sa jasili a on ho nechtiac sotil alebo co tak,ze sa nas buchol o postel.. Nasledne zas dosiel s takym dost velkym skrabancom na ruke, dalsi raz zas s modrinami na ruke,akoby ho niekto za nu silno drzal. Vraj to ten jeho kamarat. Tak este asi pokecam s ucitelkou.

katarinamarkova
14. feb 2015

@majkabr pani doktorka je bezdetna, ze? 🙂

danieli
14. feb 2015

odpadnem...moje dieta je vzdy dosekane akoby spadlo pod kombajn, tu spadne zleti netrafi nabura jasi sa tersne, s radostou by som ho nechala jeden den pani doktorke a nech mi ho skusi vratit bez modrinky, nemozne...

knobloska
16. feb 2015

Myslím, že by dr. měla být rozumná a vědět, že modřiny na kolenou a holeních u malých dětí jsou normální. Podezřivé jsou modřiny na ostatních částech těla, tam už by podezření byla na místě.

libka1
16. feb 2015

moje deti sú samá modrina, dokonca aj 7 rocna dcera, ani netusim skade tolko tych modrin maju...
syn ma kolena uplne modre, ale tak on nema problem skocit zo sedacky na kolena na zem 😅 kolkorazy ma to az zaboli ked to vidim a on nic, darmo mu opakujem nech to nerobi, o 10 minut to spravi zase.. to by si tvoja lekarka na mne teda zgustla 😅

moonica
5. apr 2015

Aj mna nato upozornila doktorka , ze mala ma modriny na nohe ale rozvinulo to, ze je to nebezpecne a pozor nato. Cize moja skor riesila zdravotnu stranku. Urcite to holo vedene tym smerom a nie kvoli tomu ci dietatu nieco nieje ked ma modriny? Moja ma teraz na jednej podla mna aj 6 modrin. To keby dr videla...