Poškriabe mi chodítko plávajúcu podlahu?

ni13
7. mar 2016

Ahojte chcela som kupit choditka ale neviem ake a neviem ked mam plavajuce neskriabe to??

biokozmetika
7. mar 2016

pokial ma pogumovane kolieska tak by to nemalo poskribat, mozno tak narobi smuhy...neviem ake choditko mas na mysli ale tie klasicke chodaky su zevraj velmi nezdrave pre deticky 😒 my sme mali take vozicky na tlacenie a tie mali pogumovane koliesko (ale to je vhodne az ked dieta uz chodit vie ale potrebuje troska ziskat viac stability)

perdiem
7. mar 2016

Nepoškriabe. My sme nemali žiadne problémy s nožičkami, a aj tak nám ortopéd pri kontrole klbikov vyslovene zakázal používanie chodítka. Skôr ti dieťa v chodúli bude narážať do nábytku a do rohov stien.

valikav
24. mar 2016

choditko urcite nie - to by mali zakazat...:-/ skor nieco na tlacenie / tahanie - aby chodilo a nesedelo a len tak sa neposuvalo nohami...

0silvia0
24. mar 2016

@ni13 ešteže si sa spýtala a už vieš, že tvoj problém môžeš hodiť za hlavu 🙂 Nie fakt, chodítka dnes rodičia už nekupujú, nie sú odporúčané, nájdi si rôzne články, je toho všade plno...

miculienka
24. mar 2016

@ni13 - to je tak , ked si usetris plavacku od choditka , je mozne , ze bude doskriabana neskor odrazadlom , vsetkym moznym na jazdenie , X krat budes mat na nej este vselico vyliate , natrete , nakreslene , otrieskane , aj diery mozu pribudnut - pisem z vlastnej skusenosti 😀 , dalej aj steny a nabytok potrpia ale kto ma deti , musi s tym pocitat , nase zlaticka male , aspon bude dovod o par rokov renovovat :-P 😀 😉

veronika9797
24. mar 2016

@ni13 sestra mala pre malého a podlaha sa zničila...ja by som tiež do toho dieťa nedávala 🙂

alias313
24. mar 2016

Otazka znie asi uplne inak,ako to ci davat dieta do choditka,ci?My mame plavajucu a choditko ma pogumovane kolieska, takze nie neposkriabala sa nam podlaha.

whitecat666
24. mar 2016

@ni13 zalezi aku mate kvalitnu plavajucu, aky je to vyrobca (niektore su odolne voci skrabancom od domacich zvierat, choditok atd).

pragmaticka
24. mar 2016

Kde sme to dospeli ked ludom viac zalezi na podlahach ako na zdravom vyvoji svojho dietata

ni13
autor
26. mar 2016

@pragmaticka nezalezi viac iba som nieco opytala

dionyzka
26. mar 2016

@ni13 choditko nekupuj, nie je vhodne pre zdravy vyvoj dietata a tym padom uz ostatne nemusis riesit. Radsej zaplat kurz plavania, kde ste spolu alebo nieco podobne.