Trojkolka - Kinderkraft Aveo/Zopa Prime

alex2019
4. júl 2020

Ahojte, chceli by sme synovi (16m) kupit trojkolku, boli sme par dni v penzione kde mali nieco podobne a velmi sa mu to pacilo. Tam mali take vyslovene plastove od Fisher Price, otrasne sa s tym chodilo a hrkalo to, takze jasne ze presne take by sme nechceli, ale proste bolo jasne, ze je tam spokojny (co v kociku dost casto nebyva 🙂). Pozerala som co je na nete, a z toho co som videla sa mi paci asi najviac Zopa Prime (ma dost malo hodnoteni) alebo Kinderkraf Aveo (len nejak neviem najst obchod kde by tuto mali, nechapem preco :(). Nemate nahodou skusenosti s tymito trojkolkami? Resp tip na nejaku inu podobneho dizajnu? Dolezite pre mna je aby nehrkala a mala dobre kolieska, lebo ju planujem brat na vychadzky kde prejdeme aj par kilometrov, mala pohodlne sedenie, na tej kinderkraft sa mi paci, ze sa to da prat, na Zope, ze ma UV filter. Zial v kamennych obchodoch neviem ci maju velky vyber, takze moznosti skusania asi budu obmedzene, preto budem velmi vdacna za vase skusenosti/rady/nazory. Dakujem.

daniela1911
4. júl 2020

@alex2019 aveo je topka - naozaj pevná konštrukcia! Kolieska nehrkotajú vôbec, dokonca ani v teréne, dá sa otočiť v smere, alebo protismere jazdy (vozím tak 9mes dcéru), dlhá strieška.. zopu sme skúšali, nebola taká ani stabilná, ani pevná - pre nás.
Aveo asi dopredávajú, lebo tiež sme mali problém kúpiť sivú, všade majú len ružovú v akcii a ta sa nám nepáčila.
Prikladám ešte sivú, kde som našla, že je skladom.
https://www.feedo.sk/kinderkraft-detska-trojkol...

lenicka298
4. júl 2020

@alex2019 ahoj, my sme malej kúpili kinderkraft aston a sme spokojny. Byvame na dedine a akurát nám robia kanalizaciu, takže cesty su hrozne. Denne chodíme na viac hodinové prechádzky... Mala tiež neobsedi v kociku, ale v trojkolke sa jej páči. My sme ju boli vyskúšať a kupit v obchode predeti.sk v BB. Ale majú viacej pobočiek.

alex2019
autor
5. júl 2020

@daniela1911 super, dakujem za info a aj najdenie obchodu, objednane! 🙂 uz sa tesim ked pride, verim, ze sa malemu bude vozenie pacit