Vaše skúsenosti s hračkami Fisher-Price

konik_testuje27.8.2018

Máme za sebou krásne, hravé a milé testovanie s obľúbenou značkou Fisher-Price. 10 detičiek, ktoré rady objavujú svet, o niečo menej rady spinkajú, ale úplne najradšej sa hrajú, testovalo:

Motýľov kamarát pre pokojné sny

Vytvorte vášmu bábätku upokojujúcu atmosféru pre pohodové zaspávanie a spánok! S týmto uspávacím projektorom a plyšovým okrídleným medvedíkom pre sladké sny to pôjde samo. Je tu celý rad možností, ako utíšiť a uspať vaše dieťatko. Očarujúce projekcie hviezd, nočné svetlo, meniace sa farby a veľa príjemnej ukľudňujúcej hudby a zvukov prírody. Vyberte si tú najlepšiu kombináciu presne pre vaše dieťatko. Rozkošný medvedík môže buď odpočívať v projektore, alebo spinkať spolu s dieťatkom v postieľke, ako samostatná hračka. Projektor je vybavený časovačom, ktorý možno nastaviť na 1, 2, alebo 3 minúty. Plyšový mäkučký medvedík, farby meniaca nočná obloha a príjemná upokojujúca hudba navodzujú pocit bezpečia a spokojnosti a pomáhajú dieťaťu s každodenným zaspávaním. Projekcia hviezd a pokojná hudba napomáha k relaxácii a zároveň stimuluje rozvoj sluchových a zrakových zmyslov.

Nový kolotoč nad postieľku Motýliky

Obklopte svoje bábätko žiarivými svetielkami a pustite mu hudbu, biely šum, alebo zvuky prírody, ktoré ho upokojí!

Nový kolotoč nad postieľku Motýlikovia 3 v 1 "rastie" spolu s dieťaťom. Najskôr ho možno použiť ako kolotoč s pohonom na batérie do detskej postieľky so žiarivou svetelnou atrakciou a 3 upokojujúcimi nahrávkami ... Neskôr kolotoč odpojíte od postieľky a zmeníte ho v uspávací projektor na stôl a až pôjdete na prechádzku, je možné ho pripojiť dokonca aj k detskému kočíku! Tri mäkké medvedíky s krídlami na kolotoči s motorčekom do postieľky pomáhajú bábätko utišovať, upokojovať a zabávať. Medvedíkovia jemne lietajú nad hlavou, na strope a stenách sa premieta mäkké svetlo hviezd a dieťa je obklopené upokojujúcimi obrazmi, ktoré sú skvelé na rozvoj zraku. Tri zvukové modely predstavujú až 30 minút uspávaniek, bieleho šumu alebo tiež upokojujúcich zvukov prírody. Diaľkové ovládanie je navrhnuté tak, že môže visieť na kľučke dverí od detskej izby, takže môžete rýchlo znovu zapnúť kolotoč, projekciu a zvuky bez vyrušenia bábätka.

Hovoriaci psík alebo Hovoriaca psíkova sestrička

Zoznámte sa s prvým najlepším kamarátom vášho bábätka! Tento mäkučký, maznavý psík sa postará o to, že učenie bude vždy jedna veľká zábava. Keď sa dieťa svojho štvornohého kamaráta dotkne, zareaguje psík tak, že hneď spustí veselé pesničky a frázy, ktoré vaše maličké naučia viac ako 100 základných slov, časti tela, farby, tvary a oveľa viac! Psíkove srdiečko dokonca farebne bliká do rytmu hudby! Pretože sa každé dieťa vyvíja inak rýchlo, podporuje hračka technológiu Smart Stages, vďaka ktorej môžete zvoliť takú úroveň učenia, ktorá je pre vaše dieťatko aktuálne najvhodnejšia. Vybrať môžete medzi tromi hernými úrovňami. Všetky ponúkajú pestrý výber pesničiek, zvukov a krátkych viet.

Pochopenie dôležitosti hry s hračkami pre rozvoj a vytváranie detských schopnostíbolo pred viac ako 80 rokmi impulzom pre vznik obľúbenej značky Fisher-Price. Od tej doby značka pracuje na hračkách, ktoré obohacujú život mladým rodinám po celom svete.

Dajte svojim deťom to najkrajšie detstvo - plné hier, objavovaní a učení sa.

Prečítajte si recenzie žien na tieto mäkkučké a príjemné hračky a nechajte sa inšpirovať ich skúsenosťami aj vy.

---

Viac sa o značke Fisher-price a jej produktoch dozviete na: https://www.fisher-price.com/sk

Ako Alanko chalanko testoval

... nedalo sa mi spať. Celú noc som hľadela do stropu  a moji chlapi spokojne odfukovali. To je paradox však?! Dieťa spinká a jeho mama nemôže spať. Haha, možno keby máme doma motýli kolotoč už vtedy, testovanie ani nevyhrám... Keďže som teda nemohla spať,  začala som brázdiť internetom a náhodne natrafila na ponuku súťažiť o testovanie hračiek Fisher-Price. Napísala pár „neodolateľných“  viet  a čo sa nestalo?! Vybrali nás.


O pár dní mi boli doručené testovacie hračky -  psík, kolotoč a projektor... Boli sme u babky a tak hračky zaujali naozaj všetky „deti“  🙂



Ale tak poďme na to pekne postupne. Jednoznačne som čakala, že najväčší úspech bude mať Fisher-Price psík. Verím tomu, že tohto psíka pozná skoro každé dieťa. My máme doma jeho staršieho, aj anglicky hovoriaceho predchodcu. Alanko sa veľmi rád s nimi  hráva. Najzaujímavejšie je určite pre neho blikajúce srdiečko. Na psíkovi  sa  jednoducho dajú nastaviť tri úrovne a tak sa prispôsobí tempu vášho dieťaťa.  Psík spieva milé piesne a teda musím povedať, že som rada, že sa spomalila rýchlosť jeho  rozprávania a neskôr môžu deti spievať  s ním. V prvej úrovni sa dajú naučiť základné farby, časti tela, abecedu. Pri druhej úrovni psík nabáda dieťa robiť rôzne  pokyny ako posielať pusinku, tlieskať, dupať, hľadať časti tela. Tretia úroveň je už pre šikovné deti, ktoré si už vedia predstaviť rôzne situácie a spolu mávajú kamarátom, umývajú si ruky, dupú či tancujú.


Alan, keď mal náladu dokázal sa so psíkom hrať aj cez pol hodinku, inokedy ho bez ľútosti vyhodil z kočíka....  Veľmi rád mu stláča srdiečko a objíma ho. Psík už pri kúpe obsahuje batérie takže sa dieťa  s ním hneď môže zabávať. A jedna veľmi dôležitá vec!!! DÁ SA STÍŠIŤ!!!! A aj vypnúť 🙂 Aj keď na toto sme už pri hračkách z tejto firmy zvyknutí. Jedna veľká nevýhoda je to, že sa psík nedá oprať ale to sa už asi inak ovplyvniť nedá, keďže psík má byť mäkký a prítulný.


Motýli kolotoč .... No... Ani neviem ako začať... Dlho sme všetci hľadali tých motýľov a prišli sme na to, že našich motýľov asi zožrali medvede. Inak to vysvetliť neviem lebo teda tento dizajn ma veru neuchvátil. Priam by ma asi odradil od kúpy. Aj keď mňa osobne nikdy veľmi nelákali tieto plastové postieľkové čudá. ALE! Je tu veľké ALE!


Musím skonštatovať, že kolotoč bol jednoznačne najpoužívanejšou vecou z týchto  troch hračiek. Zvuk prírody nás naozaj (s hrdosťou môžem použiť materský plurál) uspal všetkých troch... Kolotoč frčí každý večer a aj každý poobedný spánok! A tu by som mu vyčítala ďalšiu vec – v pohode by som prijala aj program, kde by tie žaby kvákali až dokiaľ by som ho ja nevypla. Inak sa vždy cca po polhodine úplne nepovšimnuteľne pomaličky vypne sám. Ale cez poobedný spánok sa mi páči to, že vlastne jemne prehlučí  všetky vonkajšie ruchy, ktoré by mohli Alana zobudiť a práve preto by som prijala ten režim nonstop. Kolotoč ďalej ponúka aj rôzne príjemné melódie či biely šum, zvuky  sa jednoducho prepínajú. Tak isto aj preblikujúcu hviezdnu oblohu, ktorá sa dá samostatne vypnúť. Má dve úrovne hlasitosti a dá sa použiť aj ako samostatné svetlo s hudbou do budúcna. A aby som teda nezabudla na to najdôležitejšie... Točiace sa medveďo-motýle,  ktoré udržia aj 10kg záťaž v podobe nášho naozaj testujúceho chlapčiska. Batérie nie sú súčasťou balenia, ale náš kolotoč stále šľape na tých istých a to som mu teda doprala iba lacnejší druh  alkalických. Diaľkové ovládanie som nepoužívala, lebo som teda zatiaľ neprišla na to kedy vlastne funguje 🤣 možno keby mám kolotoč inak namontovaný na postieľke. Možno by som predišla aj tomu, že Alan párkrát dostal nechtiac kolotočom po hlave 😝 možno...možno. Keby sa mi chcelo preložiť kolotoč na inú stranu... Pritom sa veľmi  jednoducho aj skladá aj montuje.


Odhliadnuc od dizajnu je to fajn vec, ktorá nám osobne viackrát pomohla pri ľahšom uspávaní Alana a vlastne párkrát dostal aj nás 😀


A tak sa dostávame k poslednej testovacej hračke – Projektor, Motýľov kamarát pre krajšie sny. Tu som čakala 100% úspech. Alan má veľmi rád svetielka. A tento projektor naozaj veľmi pekne svieti! Ale po pravde ho zaujal asi najmenej. Síce sa ho naučil náhodne sám spustiť a prepínať svetielka, hudbu či šum, dokázal ho zabaviť iba na chvíľu. Dá sa na ňom nastaviť časovač hrania 10, 20, 30 minútový. Súčasne, alebo aj samostatne spustiť svietiacu oblohu, alebo farebne sa meniacu lampu a tak isto už spomínanú hudbu alebo šum, nastavenie hlasitosti už je samozrejmé, dosť mi vadí divné drnčanie  pri hudbe. Súčasťou projektora je aj opäť plyšový medveďo-motýľ,  ktorý sa dá aj prať v práčke ale ten zostal u nášho pánka úplne bez povšimnutia. Tento projektor si viem predstaviť ako fajn pomocníka na cestách, dovolenkách či prázdninách lebo je ľahký a viacúčelový. Funguje na batériách, ktoré nie sú  súčasťou balenia.



Takže, keď to všetko zhrniem a pozriem sa na to dnes... Nedá sa odhadnúť čo sa bude páčiť vášmu dieťaťu. To, čo vyhovuje nášmu chlapčiskovi,  nemusí vyhovovať jeho kamarátovi. Ja som si myslela, že pre Alana bude kolotoč úplne to posledné, najmenej používané a projektor bude top... A je to presne naopak 🙂 Máme veľa hračiek od Fisher-Price a teda musím poznamenať, že sú to veľmi kvalitné veci. Hračky, ktoré už otestovalo veľa detí, pomaličky sa dedia a stále vedia očariť. Veľmi sa mi páči to, že veľa hračiek „rastie“ s dieťaťom, takže nie sú iba na sezónu. Určite ich odporúčam, a aj keď by vás neočarila ani jedna z týchto troch hračiek, Fisher-Price má pre vás široký sortiment hračiek pre vašich drobcov.


@konik_testuje Ďakujeme za možnosť testovania.


S pozdravom 15-mesačný chalanko Alanko a mamča Janča.



#test_fisherprice  #recenzia

Všade samé svetielka - test Fisher-Price


    

Posledné dva týždne sme mali tú radosť otestovať neikoľko produktov Fisher-Price. Značku samozrejme poznáme, ale doteraz sme nemali poriadne skúsenosti, keďže sme od nich mali len jednu hračku. Tá prekonala očakávania, preto som bola veľmi zvedavá, ako si povedú hračky/zariadenia, ktoré nám Koník poslal na otestovanie. 


Kolotoč nad postieľku Motýliky (CDN41) 

    

Začnem recenziou produktu, ktorý sme, priznám sa, nemali šancu otestovať do takej miery, ako by som chcela. Totiž, naše staršie dieťa už kolotoč nad postieľku nepotrebuje - spí sám vo veľkáčskej posteli, a keď som ho skúsila uložiť do postieľky jeho sestry, aby ho vyskúšal, zdrapil jedného z motýlikov a skoro zbúral celý kolotoč. 

    

Čo ma privádza ku kvalite materiálu: kolotoč je kvalitne spracovaný, na postieľke drží pevne. Výška upevnenia v štandardnej detskej postieľke, pri matraci vo vyššej úrovni (IKEA - Gulliver v našom prípade) je dostatočná, aby dieťatko nemalo motýlikov priamo v tvári, aj keď leží na klinovom vankúši, prípadne v hniezde. Naša malá morka má však ešte trochu času, aby kolotoč plne ocenila. Keď máte 10 dní, jediné čo vás zaujíma je jedlo a spánok (hm, to isté, keď máte dvadsaťosem). 

   

Ako som spomínala v mojich príspevkoch, zloženie kolotoča bolo sprvu trošku náročnejšie. Balenie prichádza bez batérií, a na ich umiestnenie sa vyžaduje skrutkovač. Takže je to niečo, na čo treba myslieť, ak ste nedočkaví ako ja. Kolotoč ako taký vyžaduje 3xAA batérie, diaľkový ovládač 2xAAA. 

    


Kolotoč je “multifunkčný” - to znamená, že trojrameno s motýlikmi sa dá zvesiť, a pripnúť napríklad na kočík. Tak nemusíte kupovať zvlášť kolotoč nad postieľku a zvlášť kolotoč do kočíka. Teória sa mi veľmi páči, ale v praxi bude uplatniteľná až o pár týždňov, keď malá ocení vaničku kočíka (momentálne máme za sebou dva pokusy kočíkovania a oba dopadli s plačom… nevadí, vyrastieme). Na rameno kolotoča sa dajú takisto ľahko upevniť iné dekorácie, než len motýlikovia. Jednoducho ich prevlečte cez úchyt v ramene a hotovo. 

    

Vrchná časť s motorčekom sa dá využiť ako samostatný nočný projektor, ktorý sa položí na nočný stolík. Tu musím dizajnérom vytknúť jednu vec: nielen tento, ale aj väčšina podobných projektorov osvetľuje priamo nahor. Rozptýlený kónus priamo na strop. Čo je samozrejme úplne v poriadku, pokiaľ máte nočný stolík uprostred miestnosti. Inak sa svetlo láme a vytvára tak pračudesné tvary na stenách izby. Je to drobnosť, ale pobavilo ma to pri pohľade na všetky promo obrázky kolotoča, kde ukazujú krásny a neskreslený lúč svetla. Nuž, reklama. 

    

Všimla som si, že iným testujúcim prekážal hlasitý zvuk motorčeka kolotoča. Mne osobne pripomína starý filmový projektor, a nepríde mi až taký rušivý. Určite ho nie je počuť, ak na kolotoči zapnete biely šum, alebo zvuky prírody. To sú dve z troch audio možností kolotoča. Tou treťou je hudba. Príjemná, nevtieravá verzia niekoľkých klasických melódií. Keďže som klasik-analfabet, presné názvy vám nepoviem, ale akonáhle ich začujete, budete ich poznať. Na naše deti zaberá skôr šum, než hudba a to platí pre bábätká všeobecne. Preto si myslím, že hudba je skôr pre rodičov, než pre bábätká (a v tom prípade zaberá - aspoň u mňa určite). 

    


Záverom, spĺňa kolotoč účel? Zatiaľ nie do plnej miery, ale verím, že o pár týždňov bude. Kúpila by som ho domov aj mimo testovačky? Pravdepodobne áno, najmä preto, že sa dá využiť aj v “rozobratom” stave.



Fisher-Price hovoriaci psík Smart Stages (CDL21) 

    

Azda najznámejšia hračka z dielne Fisher-Price - interaktívny psík našiel vďaka tejto testovačke miesto aj u nás. Veľa ľudí ma varovalo, že mi po čase z tejto hračky “prepne”, tak boli moje obavy na mieste. Na druhú stranu, mojou snahou bolo, aby psík naučil Philipa nejaké iné slová, než len “mama” (alebo “mamama, mama-mmmma” a iné varianty tejto jednej slabiky. Začínam mať pocit že z neho vyrastie Groot). 

    


Náš malý má k dnešnému dňu 17 mesiacov. Takže spĺňa vekovú kategóriu pre ktorú je hračka určená - 6 až 36 mesiacov. Psík Philipa zaujal na prvý pohľad. Má už inú interaktívnu kocku, kde po stlačení gombíka začne hrať hudba, takže ho psík hneď upútal. Najprv stláčal srdiečko v strede, ktoré po stlačení aj svieti - to ho upútalo asi najviac. Na druhý deň prišiel aj na to, že ak stlačí labky, tak sa tiež dejú veci. Zatiaľ však najväčší úspech žnie zvuk (melódia), ktorú psík vydáva, keď sa zmení úroveň Smart stage (podržaním ľavej spodnej labky/nohy). To, že je rozdiel v pesničkách a slovíčkach pri každej úrovni, ešte nepochopil - hlavne, že zahrá zvuk. No a samozrejme ak sa k interaktívnemu psíkovi pridá aj interaktívna mama, ktorá do rytmu Tancuj, tancuj, vykrúcaj nielen že spieva, ale aj kýve hlavou zo strany na stranu - to je najväčšia zábava. 



Materiál psíka vyzerá kvalitne, jediné čo mu vytknem sú zamatové uši a tvárička, ktoré po piatich minútach pozbierajú všetky chlpy a bordel zo zeme (máme aj živého interaktívneho psíka). Psíkovi netreba v podstate žiadnu inštaláciu, prichádza s batériami. Pred prvým použitím však treba vzadu psíka rozopnúť a pri púzdre na batérie posunúť gombik (slider) smerom nahor. Tak sa vypne demo mód a vyhnete sa tak jednoslohovým pesničkám stále dookola (to mi mimochodom poradili až tu, žienky na Koníkovi, ešte raz ďakujem). 

    

Čo sa samotných pesničiek týka, okrem spomínanej Tancuj tancuj vykrúcaj vám psík zahrá aj veľmi zle preloženú verziu Malého pavúčika, alebo mimo rytmu vyhláskuje abecedu (podľa anglického originálu. Slováci tam však museli vtrepať aj CH a tým pádom netrafili celkom rytmus). Nerozumiem, prečo keď už zvolili Tancuj tancuj vykrúcaj, nemohli do slovenskej verzie psíka nahrať aj iné naše pesničky. Ale to už sa ozýva moja profesionálna prekladateľská deformácia. Ďalej vám psík porozpráva o farbách a končatinách (podľa toho, ktorá labka/noha sa stlačí), alebo povie dieťatku, že je jeho najlepší kamarát a vyzve ho na hru. To mi príde veľmi milé. 

    


Neviem, čo by som ešte dodala k psíkovi. Je to veľmi priamočiara hračka. Keď si však spomeniem na to, aký bol náš malý zemiak, keď mal 6 mesiacov, neviem si dosť dobre predstaviť, ako by sa s psíkom hral vtedy (vzhľadom na odporúčaný vek). Teraz ho však vie pekne zabaviť, a síce ho zatiaľ nenaučil žiadne nové slová, verím, že ho bude ešte v najbližších rokoch verne sprevádzať. 



Fisher-Price – Projektor s motýlím priateľom pre pokojné sny (DYW48)


Táto “hračka” potešila najmä mňa. Máme veľa rôznych LED svetiel na noc, tak máme s čím porovnávať (áno, som jedna z tých posadnutých hipsteriek, čo má reťazové svetielka všade, dokonca celoročne na balkóne... vyzerá to u nás niekedy ako v prvej sérii Stranger Things). 

   

Toto svetielko je nielenže projektor hviezdičiek, ale aj ambient farebné svetlo. Na zadnej strane má ovládanie. Prepínať sa dá medzi svetlom, projektorom, hudbou a rôznymi druhami šumov. Projektor sa automaticky vypne podľa nastavenia, buď po 10, 20, alebo 30 minútach. Nastaviť sa dá aj hlasitosť. Všeho-všudy je veľmi fajn, že sa dajú doladiť takéto drobné detaily. Pri automatickom vypnutí projektor nechá dohrať hudbu a svetlo sa stlmí tmy, takže keď pri ňom človek zaspáva, ani si nevšimne že čosi prestalo hrať. 

      


Toto však vie byť aj negatívom projektoru. Keď som projektor chcela využiť pri novorodencovi (keď sa v noci budí na kojenie), musela som naťukať všetko, čo som chcela aby mi hralo. Tak som náhodou skončila oslepená lúčom žiarivého svetla rovno do očí, keď som omylom stlačila tlačidlo projektora hviezdičiek a nie tlmeného svetla. Chýba mi akýsi univerzálny gombík, ktorý by projektor zapol na poslednej zvolenej konfigurácii. Takisto tlačidlá nie sú podsvietené. To je však len môj postreh - výrobca navrhol projektor tak, aby pomáhal dieťatku zaspávať, nie aby sa zapínalo uprostred noci. Čo je absolútne v poriadku. 

    


Hviezdičky sa premietajú šikmo nahor, a k tomu mám podobnú výhradu ako pri kolotoči nad postieľku - ak položíte projektor na nočný stolík, tak sa polovica hviezd zobrazí na stene a nie na strope. Farebné svetlo je však veľmi príjemné. Hudba je príjemná, nevtieravá - opäť sú to verzie klasických skladieb. Všimla som si, že melódie sú len úryvkami skladieb. Predpokladám, že je to kvôli copyrightu. Takisto sa dá zvoliť aj klasický biely šum, vlnobitie, alebo ďalšie ruchy, ktoré pomáhajú najmä menším bábätkám zaspať. 

    


V balení s projektorom prichádza aj “motýlí kamarát” - plyšový mojkáčik podobný tým z kolotoča - medvedík v motýľom kostýme (u Fisher-Price medvedíky zrejme trpia poruchou osobnosti). U malého mal však úspech samotný projektor viac než motýlik (prechádza obdobím stláčania gombíkov - už týždeň umývam v umývačke na krátky režim, keďže ju prestavil a netuším čo postláčať, aby sa vrátila naspať…). Tak sa motýlik odložil, a bude robiť radosť keď bude malý prechádzať obdobím plyšových hračiek. 



Zo všetkých testovaných produktov ma tento oslovil najviac (odpustíme mu aj to, že tiež prichádza bez batérií a skrutkovača). A nielen mňa, ale aj malého (svojím spôsobom). Určite ho odporúčam  a pri priemernej predajnej cene 25 eur si myslím, že určite stojí za to.


V závere by som sa chcela poďakovať @konik_testuje, za možnosť vyskúšať tieto krásne hračky. Boli to pre nás také malé Vianoce v septembri. A aj keď to boli trošku náročnejšie dva týždne (veď viete, ten pôrod... ), produkty Fisher-Price nám ich trochu spríjemnili a zjednodušili. 


#test_fisherprice #recenzia 

Istota pokojných nocí s Fisher-Price

So synom Dominikom sme sa zapojili do testovania produktov značky Fisher-Price. Hračky tejto značky nám nie sú cudzie, preto sme sa na testovanie veľmi tešili.


Dominik nedávno oslávil druhé narodeniny. Jeho bábätkovskú postieľku sme vymenili za "velkáčsku" posteľ a postieľka poputovala k starým rodičom. Ponuka testovania produktov Fisher Price nás zaujala práve kvôli možnosti vyskúšania projektora na uspávanie.



Mali sme možnosť testovať tieto produkty

  • Projektor s motýlím priateľom pre pokojné sny
  • Kolotoč nad postieľku motýliky
  • Hovoriaci psík


Najviac som sa težila práve na projektor, práve preto by som začala práve s ním...


Fisher Price Projektor s motýlím priateľom pre pokojné sny


Projekcia hviezd, príjemná ukľudňujúca hudba, mäkkučká posteľ, podmienky ako stvorené pre dokonalý relax dieťaťa.

Tento projektor poskytuje viac možností pre pomoc s ukľudnením a uspaním dieťaťa. Dá sa používať v dvoch režimoch. Ako projektor premietajúci hviezdy na stenu alebo ako samostnané svietidlo meniace farby (červená, zelená, fialová, modrá, oranžová, ružová a žltá).

Pri prvom používaní som si myslela, že bude premietanie nudné kvôli nemenlivosti hviezd. Po chvílke som však zistila, že vôbec nevadí, ak sa hviezdy nememia. Dominik sa ku mne pritúlil a spolu sme hľadali hviezdy a mesiac. Inokedy ich počítame a ďalšie noci ich iba sledujeme a odpočiváme až pokým nezaspí.

Motýlí priateľ nie je ani tak celkom motýlí. Je to macko prezlečený za motýlika. Podľa môjho muža je to modrý marťanko, podľa syna je to "míša". Každý vidí niečo iné. Neuberá to však na rozkošnosti tohto mojkáčika. Je z príjemnej mäkučkej plyšovej látky. Veľkostne je tak akurát pre malé dieťa.


Pred prvým použitím si pripravte skrutkovač a 4 batérie typu AA.

Na zadnej strane nájdete 10,20 a 30 minútový časovač. Tu si môžete zapnúť projektor aj farebné svietidlo. Na výber máte 10 melódií, zvuk prírody a 2 zvuky šumenia. Veľmi sa mi páči možnosť nastavenia viacerých úrovní hlasitosti. Niektoré melódie sú prijemné, no nájdu sa medzi nimi aj smutné, ba priam pohrebné.

Ovládanie je veľmi jednoduché a zvládne ho aj malé dieťa. Síce ešte nevie, ktoré tlačidlo na čo slúži 😂 ale aspoň ho "spojazdní" 😊



S projektorom som veľmi spokojená. Dominika rýchlo ukľudní a dobre sa mu s ním zaspáva. Určite ho doporučujeme.


Kolotoč nad postieľku motýliky

Keďže spí Dominik už vo velkáčskej posteli, tento kolotoč budeme najviac využívať u babky. Zatiaľ ho využívame ako samostatný projektor.

Jeho zloženie nie je až tak zložité. Budete potrebovať skrutkovač, 4 batérie typu AA do projektora a 2 batérie typu AAA do ďiaľkového ovládača.


ÁNO, tento kolotoč nad postieľku má vlastný diaľkový ovládač, môžete ho zapnúť z pohodlia postele. Kolotoč sa vypne až po 30 minútach, takže ho asi veľmi nevyužijete. Je ale vhodný, ak postieľku nemáte umiestnenú priamo pri svojej posteli a v noci Vaše dieťa nekľudne spí. Stačí stlačiť ovládač a už aj sa spustia príjemné melódie.

Pri tomto produkte sa mi melódie páčili oveľa viacej ako pri projektore s motýlím priateľom. Na výber je 10 krásnych melódií, 1 zvuk prírody a 1 šum.

Na trojramene kolotoča vysia 3 motýliky. Aj v tomto prípade sú to mackovia v kostýme motýlika. Trojrameno sa dá pricvaknúť aj na detský kočík.

Projektor jemne premieta meniace sa hviezdy. Motorček patrí k tým tichším. Chýba mi možnosť vypnutia motorčeka ovládajúceho trojrameno. V prípade, že sa využíva projektor samostatne bez ramena, je ten zvuk trocha rušivý, ale dá sa pri ňom bezproblémov zaspať.

Tento kolotoč je za mňa vynikajúci. Možnosť nastavenia hlasitosti je super. Odporúčam ho všetkým rodičom, ktorí premýšľajú nad výberom kolotoča.


Hovoriaci psík


Pusu na čelo človekovi, ktorý vymyslel túto hračku. Je skvelá. Sme práve v tom období, kedy sa učíme rozlišovať farby, opakujeme si časti tela. Dominik sa práve teraz rozkecáva a krásne opakuje slová, ktoré mu psík hovorí. Má hravé melódie a pesničky. Privítala by som viacej tradičných slovenských pesničiek. Pesnička Tancuj, tancuj vykrúcaj je u Dominika najobľúbenejšia. Niektoré pesničky mi už niekedy lezú na nervy, ale hlavné je, že dieťa zabavia. Odskúšali sme si ju na dlhej viachodinovej ceste autom do Čiech. Táto hračka nám bola veľkým pomocníkom. 

Psík je mäkučký kamarát s jemnučkým kožúšikom, skvelý na mojkanie.

Na každej labke a na ušku má tlačidlo. Po stlačení sa spustia slová a melódie. Na ľavej labke je možnosť prepnutia medzi tromi úrovňami, ktoré sú rozdelené podľa veku dieťaťa. Psík je vhodný od 6 do 36 mesiacov. Môj syn mal nedávno 2 roky, ale využívame všetky 3 úrovne. Na brušku je srdiečko, ktoré pri hudbe svieti. Ak srdiečko po stlačení ešte pár sekúnd nepustíte, spustia sa všetky pesničky za sebou. 

Ak ešte nemáte tohto psíka a iba zvažujete kúpu, tak Vám ho určite doporučujem. Dávam ho ako tip na vianočný darček. Je dostupná aj verzia pre dievčatá.


Veľmi by sme sa chceli poďakovať @konik_testuje a Fisher Price za možnosť vyskúšania týchto skvelých produktov. Bola to skvelá skúsenosť. Projektor aj kolotoč nám urýchlili zaspávanie.


#test_fisherprice #recenzia

Moji noví kamaráti od FisherPrice

Ahojte...


Volám sa Matúško a o pár mesiacov sfúknem tri sviečky na narodeninovej  torte. Maminka hovorí, že som jej najväčší poklad, slniečko, či chrústik, no podľa mňa, som chlapček, takí istí, ako mnoho mnoho ďalších chlapčekov. Tak ako iní chlapci, tak i ja rád behám, vystrájam a hrám sa s hračkami. Áno, hračky mám veľmi rád. Nemám ich veľmi veľa, ani málo, myslím tak akurát. Niektoré mám na poličke, niektoré v postielke a niektoré už maminka odložila do škatule pre môjho súrodenca, ktorý vraj skôr či neskôr príde. A viete čo? Poviem vám tajomstvo... Neviem, ako sa to stalo, ale raz u nášho domu zastavilo veľké auto a maminka od neho dostala tri obrovské škatule. Priznám sa, spočiatku som sa trošku obával, ale zvedavosť bola väčšia. A tak som ich s mamičkinou pomocou otvoril... A viete čo??? Z každej škatule som si vybral novú krásnu hračku... Mojich nových kamošov. Dovoľte mi, aby som vám ich predstavil.


Havko spevko


Takto voláme plyšavého psíka, ktorý má pod svojím kožúškom schované mnoho krásnych pesničiek, melódií a slovíčok. Je takýýý hebký a prítulný. Keď som bol minulý týždeň choručký a ležal som v postielke, bol práve on mojím verným spoločníkom. Vždy sa rozospieva, alebo rozrozpráva, ked mu stlačím  ručičky, nožičky, práve uško, či blikajúce srdiečko na brušku. Pesničky sú veľmi melodické a nežné. Moja najobľúbenejšia je Tancuj, tancuj vykrúcaj. Okrem pesničiek môže psík naučiť detičky farbičky, časti tela, ako si umývať rúčky, ako bije srdiečko, či ako dupe slon. Dokonca vie povedať, ako veľmi ťa ľúbi. Od maminky som sa dozvedel, že môj psík má aj sestričku. Raz som psíka požičal aj môjmu kamarátovi Milankovi a myslím, že si ho obľúbil tak isto ako ja. Mám ho veľmi rád.



Zázračná skrinka s hviezdičkami a macko sníček


Takto voláme bielu lampičku, ktorú mi maminka položila na okno k postielke... No nieje to len taká obyčajná lampička. Je to zázračná lampička. Hneď na začiatku vám musím prezradiť, že je domčekom pre macka sníčka. Belasý macko je  maličký, ľahučký, presne do mojej ručičky. Maminka mi prezradila, že na svojich krídielkách mi každú noc prináša tie najkrajšie sníčky. Ako som už na začiatku spomenul, moja biela lampička je zázračná. Vo svojom vnútri totiž ukrýva množstvo malých i väčších svietiacich hviezdičiek. Objavia sa vždy, keď idem večer spinkať a maminka zhasne svetlo. Okrem hviezdiečiek lampička spieva jemné melódie, ktoré mi pripomínajú maminkine uspávanky. Neviem ako to je možné, ale moja lampička asi ukrýva aj žabky, lebo som z lampičky počul ich slabé kvákanie. Ale nepoviem vám, kedy hviezdičky zhasnú, či kedy žabky spinkajú, lebo som to práve ja, kto zaspí ako prvý...teda tatinko ma niekedy predbehne. 


Kolotoč s macíkmi


Chi chi chi... Toto mi je veľmi smiešne. Maminka povedala, že táto hračka  patrí nad postielku bábätka, ale ... ale ...veď ja už nie som bábätko a dokonca už nemám ani bábätkovskú postielku. A tak sme s maminkou aspoň otvorili škatulku s kolotočom, chvíľku som sa pohral s troma milými plyšovými macíkmi, podobnými ako v mojej zázračnej lampičke. Poďla obrázkov na krabičke budú mať bábätká s kolotočom určite veľa zábavy. Preto som sa rozhodol, že sa s mojimi novými kamarátmi podelím. Veď nemusím mať hneď tri nové hračky naraz. Spomenul som si, že maminkina kamarátka má v brušku malú Barborku a tak sme sa s maminkou dohodli, že babätkovský kolotoč podarujeme práve jej. Veríme, že Barborke i jej mamičke prinesie veľa zábavy a pekných dní. Barborka, už sa teším, keď mi ukážeš, ako ten prenádherný kolotoč funguje.


A čo na záver? Maminka hovorí, že keď niečo dostanem, mám sa poďakovať. A tak by som sa chcel poďakovat Modrému Koníku a firme Fisher Price, že nás s maminkou vybrali a mohli sme testovať také krásne a kvalitné hračky. Hračky, ktoré zabavia, upokoja i naučia.


Ď A K U J E M E!!!!


#test_fisherprice

#recenzia

Fisher-Price prekvapenie

Poznáte to, zapájate sa do rôznych súťaží v nádeji, že niečo vyhráte. No keď výhra neprichádza ani po 100-krát, nevzdáte sa. Skúšate šťastie ďalej. Veď raz to predsa musí prísť. A ono to príde práve vtedy, keď to vôbec nečakáte.


Presne takto by som mohla opísať aj náš pokus a testovačku s Fisher-Price. Hovorím si sama pre seba, že načo to skúšaš, veď kukni koľko mamičiek už sa zapojilo, nemáš najmenšiu šancu. Ale zotrvačnosť prinútila ruky tukať komentár, zatiaľ čo mozog to úplne vypustil z hlavy. O to väčšie bolo moje prekvapenie, keď prišla správa, že  testovačka je naša. Veľmi som sa potešila, naozaj úprimne a vrúcne som v duchu poďakovala tomu hore, že mi toto doprial, pretože s dvojičkami je to doma celkom veľký "záhul". Každá hračka dobrá, keď už ruky mám len dve ☹


Hračky mi doručil kuriér v pondelok dopoludnia. Jedno moje dieťa spalo, druhé so  mnou vybaľovalo . A že to vybaľovanie nebolo jednoduché, to je fakt. Musím negatívne ohodnotiť náročné vybaľovanie hračiek. Nemyslím si, že je nutné jeden kolotoč a jeho plyšákov pripínať množstvom plastových spojek. Ťažko sa odstraňovali z plyšových kožúškov. Takže balenie krásne, no absolutne nevhodné pre deti. Skôr dieťa prejde chuť na hranie ako to vybalí.


Prvý bol z krabice von psík. Toho už poznám, pretože pred 5 rokmi som jedného  takého kúpila našej prvorodenej. Veľmi som si želala pre neho sestričku a ono tá telepatia asi funguje, pretože sme v balíku dostali práve psíkovu sestričku. Takže obe naše deti majú teraz svojich psíkov, spokojnosť je na oboch stranách. Táto hračka je podľa mň taká top  edukatívna hračka pre malkáčov. Veľmi sa mi páči, že psík ma 3 úrovne, že sa pohrá aj menšie, aj väčšie dieťa. Dokonca moja 5 ročná sa hrala. Psík si ma získal aj tým, že je v ňom okrem iných nahratá aj piseň Tancuj, tancuj, vykrúcaj🙂 psík nevyžaduje nijakú montáž ani batérie, len vybalís a hráš sa 🙂 myslím si, že neexistuje na svete dieťa a ani rodič, ktorý by sa tejto hračke nepotešil. Odporúčam na 100% Denne sa s ním hráme, počas kŕmenia zabáva deti. Je to náš kamoš 🙂


Je úžasne v dnešnom uponáhľanom svete ponúknuť dieťati hračku, ktorá hovorí krásne a spisovne. Je to úžasný rečový vzor, keď už mnohí rodičia v tomto zlyhávajú, lebo nemajú čas .-(Dieťa sa tak učí rozprávať so psíkom. Na fotke môžete vidieť rozdiel v materiálovom zložení medzi 5 ročným psíkom a jeho mladšou sestričkou. Sestrička je jemnejšia a chlpatejšia🙂


Ako druhého sme si vybalili Motýľovho kamaráta pre pokojné sny. Je to taká malá plastová krbička, v ktorej si sedí plyšový motýlik. Hračka si na fungovanie vyžaduje batérie. Musím povedať, že podobnú hračku sme už doma mali a nebolo to nič moc, no táto hračka ma úplne dostala. Okrem funkcie hviezdnej oblohy, ktorú nasvieti na strop sa dá pustiť aj podsvietenie, kde sa striedajú príjemné farby. Takisto hrá melódia, vydáva zvuky prírody, či obyčajný šum. Obsahuje časovač, čo som ocenila úplne najviac. K tejto hračke poviem len to, že zaujala aj môjho manžela, ktorého málo čo zaujme a hneď prvý večer som ho našla v obývačke pri TV a spoločnosť mu robila lampa a jej farebné svietenie. Zatiaľ čo plyšový motýlik sladko spinkal v náručí našej staršej dcéry lampa mi uspávala dvojičky počas celých 2 týždňov. Ja som sa proste do nej zamilovala 🙂 odporúčam na 200%


Prenesiete ju, kam potrebujete, batérie vydržali celé testovanie, využije celá rodina. Toto si naozaj kúpte a nepotrebujete nijaké iné uspávatká 🙂ešte keby výrobca podsvietil tlačidlá, bola by to dokonalá vec!


No a na záver sme s obrovským úsilím a malým zranením vybalili aj kolotoč. Veľmi som po ňom túžila už v tehotentve, no pri dvojičkách som € musela využiť "rozumnejšie" a kolotoč teda dostal červenú. Po vmontovaní batérií a zostavení kolotoča som ho umiestnila do postieľky. Čakala som búrlivú reakciu detí, no ostala som zaskočená. Deti sa pozreli hore a po asi 10 sekundách sa otočili na bok. Točiace sa motýlie medvedíky ich vôbec nezaujali. Mne vadí na kolotoči hlučný motorček, ktorý najviac počuť počas hudby. Pri šume a zvukoch prírody je menej počuteľný. Takisto sa mi nepáči, že keď spustím kolotoč, automaticky sa zapínajú aj hviezdy, čo si človek počas dňa  ani nevšimne. Prišla som na to až vtedy, keď sa nám po týždni vybili btérie. Takže pomerne veľká spotreba☹ Ovládač na kolotoč je podľa mňa absolútna zbytočnosť, osobne mi vadí, že funguje len v tme. Nevyužila som ho ani raz.


Veľké očakávania od kolotoča teda neboli naplnené, no časom si deti naň zvykli a začali pozorovať krútiace sa motýlie medvedíky, načahujú za nimi rúčky a pozorujú ich. Inak je kolotoč dobre a  pevne pripnutý k postieľke, je stabilný. Na krabici je uvedené aj to, že sa môže krútiaca časť použiť na kočík, no podľa mna je to príliš veľké na striešku kočíka a vyzerá to humorne. Zato motýlie medvedíky sú plyšové a mäkké a tie sa ľahko odpoja z kolotoča a detičky sa môžu s nimi hrať.  Ak by som to mala zhrnúť, tak kolotoč si ma nezískal takmer vôbec. 


Možno aj preto, že kolotoč má okrem krútenia plyšových postavičiek takmer totožné funkcie ako Motýľov kamarát na dobré sny.  A teda dve skoro rovnaké hračky sú v domácnosti naozaj zbytočné.


V závere by som naozaj úprimne chcela poďakovať za možnosť testovať tieto krásne hračky. Okrem toho, že nám naozaj spríjemnili dni, umožnili nám podeliť sa s ďalšími deťmi o tie naše, staršie hračky, ktoré mali podobné uspávacie, zvukové a nebíčkové funkcie. Fisher-Price je naša veľmi obľúbená značka a našla som doma kopec hračiek pochádzajúcich z dielne Fisher-Price, ktoré by som tiež vedela odporúčať. Dieťa vo veku 4 mesiacov začína vnímať reálny svet a každá zvuková hračka je preň zdrojom zábavy a učenia sa. Naše 6 mesačné deti si to naplno užívajú s novými hračkami a ja si môžem konečne po dlhom čase vychutnať chvíľku pokoja pri kávičke 🙂


Ešte raz vám ďakujeme a Fisherprice len a len odporúčame🙂


#test_fisherprice a #recenzia

Byť mamou môže byť teraz jednoduchšie s hračkami od Fisher Price

Skoro pred tromi týždňami sa začala naša prvá testovačka a ja som veľmi rada, že je to práve s hračkami od Fisher Price. Celý víkend sme so synom Marekom netrpezlivo čakali, kedy k nám zavíta kuriér s veľkým balíčkom. Keď som balíčky rozbalovala, Marek rozdeľoval, ktoré hračky budú jeho a  ktoré budú patriť jeho sestričkám, dvojmesačným dvojičkám Klaudii a Lýdii. 



Kolotoč nad detskú postieľku s motýlikmi skončil v našej spálni a projektor s Motýľovým kamarátom pre pokojné sny a hovoriaci psík boli Marekový jasný favoriti. 


Všetky hračky nás ohúrili krásnym dizajnom. Prvému sme sa začali venovať hovoriacemu psíkovi. Nádherný farebný psík.


 

Hneď ako prvé sa mi páčilo, že baterky boli súčasťou, takže hneď po stlačení ručičky psíček začal spievať. Marek si ho od prvého dňa obľúbil a nebolo dňa, kedy by sa mu nevenoval. Psík je určený pre deti od 6 mesiacov a má tri úrovne, takže rastie s dieťaťom. Ak naše najmladšie si prišli na svoje, hoci ešte nemali ani tri mesiace. 



Psík má krásne pesničky, ale tiež učí deti farby, časti tela a počítať. Dievčatá sú na učenie ešte síce malé a Marek už tieto veci pozná, tak sme si aspoň spievali spolu so psíkom super pesničky a ja ich už veľa poznám naspamäť.



A tak si spievame, aj keď psíka nemáme zrovna po ruke. 



Prešiel ešte len týždeň testovania a moje malé tri detičky chytila choroba, ktorej sme sa nevedeli zbaviť. Trvala až dodnes. Hračky nám ale robili naďalej veľkú radosť. Na svoje si prišiel hlavne projektor s Motýľovým kamarátom pre pokojné sny. 



Hudba bola naozaj ukludňujúca, používali sme ju pri zaspávaní a Marek naozaj do pár minút zaspal. V noci sme používali aj projektor, v tme nám svietili na strop hviezdičky a mesiačik. Ocenila som veľmi jednoduché ovládanie, ktoré hneď aj Marek pochopil a vie si tak projektor obsluhovať aj sám. Časovač na 10, 20 a 30 minút bol len bonus, pretože to už Marek dávno spal v objatí s Motýľovým kamarátom. Dokonca sa mi projektor osvedčil aj pri našej dcérke, keď ma v noci zabil jej strašný plač s vysokou horúčkou. Nevedela som ju ukľudniť a tak som si požičala Marekov projektor a v obývačke som jej pustila hudbu a projektor na strop. Akoby zázrakom bolo ticho a jej očká žiarili a sledovali malé svetielka objavujúce sa vo veľkej tme. Pre mňa je preto najväčší TOP zo všetkých produktov od Fisher Price a naozaj ich doma máme veľa, od detských hračiek na zavesenie až po niekoľko uspávacích (uspávací psík, sovičky, macko). 



Už od narodenia učím všetky svoje deti zaspávať samé, bezo mňa. Nie však úplne samé, vždy im robí spoločnosť uspávajúva hračka od Fisher Price. Tentokrát sme sovičky vymenili za Kolotoč s projektorom a motýlikmi. Je pravda, že ma moc neohúril, pretože projektor vyžaruje veľké svetlo a nedá sa stlmiť a dokonca ma len dve úrovne hlasitosti, ocenila by som, keby sa hlasitosť dala viac regulovať, ako to je pri projektore s Motýľovým kamarátom pre pokojné sny. Ale vadí to asi len mne, pretože dievčatá ako na povel pri tejto krásnej hudbe rýchlo zaspinkajú. Keďže Kolotoč máme len jeden, motylikov vidí len Lýdia, ale rozhodne ju zaujali. Zatiaľ nemám pocit, že by ju to rozptylovalo. 


Čo ale oceňujem na tejto vecičke je ľahké ovládanie, ale predovšetkým to, že projektor sa dá použiť aj samostatne bez kolotoča, čo budeme využívať neskôr, keď už dievčatá budú spinkať vo vlastnej izbičke. 



Každé tlačidlo je zrozumiteľné už na prvý pohľad. My ale zatiaľ používame len hudbu. Šum prírody sa mi akosi neosvedčil a keďže majú dievčatá Kolotoč vo veľkej blízkosti, tak ani premietanie nepoužívame.



Nakoľko sme všetky tri hračky dostali, budeme využívať všetky a veľmi sa im tešíme. Ak by som  ich mala kupovať, určite by som kúpila projektor s Motýľovým kamarátom pre pokojné sny, ktorý má zaujal najviac. A tiež je pre mňa najväčšou pomôckou pri všetkých troch deťoch. Tiež by som kúpila aj hovoriaceho psíka, pretože ho využijú deti v rôznej vekovej kategórii a veľa sa pri ňom naučia. Kolotoč nad postieľku by som nekupovala. 

Na záver už len dodám, že ďakujem aj za moje deti, že sme dostali možnosť takejto úžasnej testovačky a dúfam, že nebola posledná. 😊


#test_fisherprice #recenzia

Naše hviezdičkové Fisher-Price


S dcérkami Ninkou a Natálkou sme sa zapojili do testovania hračiek. Hračky značky Fisher Price máme aj doma a preto ich veľmi dobre poznáme. Keď sme zistili že nás vybrali do testovania, veľmi sme sa potešili výhre a produktom. Toto bolo naše prvé zapojenie do súťaže takže sa nesmierne tešíme z hračiek od FP.O pár dní prišiel kuriér s výhrou a radosť dcérky bola neskutočná. Ninkinu postieľku sme pred rokom vymenili za posteľ a stále nam neprespí celú noc. Ponuka testovania produktov Fisher Price nás zaujala hlavne kvôli možnosti vyskúšania projektora na uspávanie.Ten využijeme nielen pri Ninke ale aj Natálke. Ninka nedávno oslávila druhé narodeniny a v máji sa stala " veľká sestra".Na testovanie sme dostali tieto 3 úžasné produkty:Projektor s motýlím priateľom pre pokojné snyKolotoč nad postieľku motýlikyHovoriací psík   


HOVORIACÍ PSÍK


Teraz má vek, kedy sa učí rozprávať, opakujeme si časti tela, písmenká či abecedu. Ninka sa momentálne začala rozkecávať a krásne sa snaží opakovať slová, ktoré jej "hafinka" povie. Má hravé melódie a pesničky. Pesnička ako dupe slon, ako skáče zajac a ako sa húpe opica je u nás TOP. Hafinka nám bola veľkým pomocníkom na cestu a zabavila všetkých pasažierov 🙂 Odteraz patrí medzi naše obľúbené hračky a má vyslúžené miesto v Ninkinej posteli.


KOLOTOČ NAD POSTIEĽKU MOTÝLIKY

Učíme si ju pomaly na režím a v celku sa nam to darí 🙂 O 19 ju dáme do postieľky zapneme kolotoč a ideme preč a ono to funguje! Dcérka nám do 10 minút zaspinká a nemusím ju uspávať na rukách ako prvorodenú 🙂 Vďaka kolotoču sa nám to darí a sme nesmierne radi,že sme mali možnosť testovať. Kolotoč je kvalitne spracovaný, na postieľke drží pevne a ani naša zvedavá dcérka ho ešte na seba nedokazala strhnúť. Na trojramene kolotoča sú traja motýli. Trojrameno využijete aj na prechádzke kedže sa dá krásne pricvaknúť na kočík. Na výber je 10 nádherných melódií, 1 zvuk prírody ,1 šum a taktiež má projektor hviezd. Kolotoč má vlastný diaľkový ovládač ktorý môžte zapnúť z postele a tým pádom nemusíte ani vstať 🙂 Jeho zloženie nie je až tak zložité. Budete potrebovať skrutkovač, 4 batérie typu AA do projektora a 2 batérie typu AAA do ďiaľkového ovládača.


PROJEKTOR S MOTÝLÍM PRIATEĽOM PRE POKOJNÉ SNY


Má viac možností s ukľudnením a uspaním dieťaťa. Krásny projektor sa dá používať v dvoch režimoch. A to buď:


Projektor premietajúci hviezdy na stenu 

Samostnané svietidlo meniace sa rôzne farby:
(červená, zelená, fialová, modrá, oranžová, ružová a žltá).

Na zadnej strane nájdete:
10, 20 a 30 minútový časovač, zapnutie projektora a aj farebné svietidlo.
Na výber je 10 melódií, zvuk prírody a 2 zvuky šumenia. Veľmi sa mi páči možnosť nastavenia viacerých úrovní hlasitosti.


Funguje na batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Súčasťou projektora je aj plyšový medveďo-motýľ, ktorý sa môže prať v práčke. V jeho telíčku sú šuštiace guličky ktoré dieťatko zaujme. Naša čoskoro 5 mesačná Nani si ho obľúbila a je to jej mojkáčik. Projektor sme využili pri oboch dcérkach. Ninke pri zaspavaní pustíme hviezdičky a Natálke melódie pri prebúdzaní. Čiže tento produkt využijete pri rôznej vekovej kategorií.


Na záver sa chcem poďakovať Modrému koníkovi a značke Fisher-Price, že som mohla tieto úžasné, krásne, dokonalé, prepracované produkty testovať s mojimi dcérkami 🙂 Doma máme veľa hračiek z tejto značky a vrelo ich ODPORÚČAM! Ich výhodou je, že kopec hračiek nie je na krátke obdobie ale rastú s dieťaťom.


#test_fisherprice

#recenzia

Byť mamou môže byť teraz jednoduchšie s hračkami od Fisher Price

Skoro pred tromi týždňami sa začala naša prvá testovačka a ja som veľmi rada, že je to práve s hračkami od Fisher Price. Celý víkend sme so synom Marekom netrpezlivo čakali, kedy k nám zavíta kuriér s veľkým balíčkom. Keď som balíčky rozbalovala, Marek rozdeľoval, ktoré hračky budú jeho a  ktoré budú patriť jeho sestričkám, dvojmesačným dvojičkám Klaudii a Lýdii. 



Kolotoč nad detskú postieľku s motýlikmi skončil v našej spálni a projektor s Motýľovým kamarátom pre pokojné sny a hovoriaci psík boli Marekový jasný favoriti. 


Všetky hračky nás ohúrili krásnym dizajnom. Prvému sme sa začali venovať hovoriacemu psíkovi. Nádherný farebný psík.


 

Hneď ako prvé sa mi páčilo, že baterky boli súčasťou, takže hneď po stlačení ručičky psíček začal spievať. Marek si ho od prvého dňa obľúbil a nebolo dňa, kedy by sa mu nevenoval. Psík je určený pre deti od 6 mesiacov a má tri úrovne, takže rastie s dieťaťom. Ak naše najmladšie si prišli na svoje, hoci ešte nemali ani tri mesiace. 



Psík má krásne pesničky, ale tiež učí deti farby, časti tela a počítať. Dievčatá sú na učenie ešte síce malé a Marek už tieto veci pozná, tak sme si aspoň spievali spolu so psíkom super pesničky a ja ich už veľa poznám naspamäť.



A tak si spievame, aj keď psíka nemáme zrovna po ruke. 



Prešiel ešte len týždeň testovania a moje malé tri detičky chytila choroba, ktorej sme sa nevedeli zbaviť. Trvala až dodnes. Hračky nám ale robili naďalej veľkú radosť. Na svoje si prišiel hlavne projektor s Motýľovým kamarátom pre pokojné sny. 



Hudba bola naozaj ukludňujúca, používali sme ju pri zaspávaní a Marek naozaj do pár minút zaspal. V noci sme používali aj projektor, v tme nám svietili na strop hviezdičky a mesiačik. Ocenila som veľmi jednoduché ovládanie, ktoré hneď aj Marek pochopil a vie si tak projektor obsluhovať aj sám. Časovač na 10, 20 a 30 minút bol len bonus, pretože to už Marek dávno spal v objatí s Motýľovým kamarátom. Dokonca sa mi projektor osvedčil aj pri našej dcérke, keď ma v noci zabil jej strašný plač s vysokou horúčkou. Nevedela som ju ukľudniť a tak som si požičala Marekov projektor a v obývačke som jej pustila hudbu a projektor na strop. Akoby zázrakom bolo ticho a jej očká žiarili a sledovali malé svetielka objavujúce sa vo veľkej tme. Pre mňa je preto najväčší TOP zo všetkých produktov od Fisher Price a naozaj ich doma máme veľa, od detských hračiek na zavesenie až po niekoľko uspávacích (uspávací psík, sovičky, macko). 



Už od narodenia učím všetky svoje deti zaspávať samé, bezo mňa. Nie však úplne samé, vždy im robí spoločnosť uspávajúva hračka od Fisher Price. Tentokrát sme sovičky vymenili za Kolotoč s projektorom a motýlikmi. Je pravda, že ma moc neohúril, pretože projektor vyžaruje veľké svetlo a nedá sa stlmiť a dokonca ma len dve úrovne hlasitosti, ocenila by som, keby sa hlasitosť dala viac regulovať, ako to je pri projektore s Motýľovým kamarátom pre pokojné sny. Ale vadí to asi len mne, pretože dievčatá ako na povel pri tejto krásnej hudbe rýchlo zaspinkajú. Keďže Kolotoč máme len jeden, motylikov vidí len Lýdia, ale rozhodne ju zaujali. Zatiaľ nemám pocit, že by ju to rozptylovalo. 


Čo ale oceňujem na tejto vecičke je ľahké ovládanie, ale predovšetkým to, že projektor sa dá použiť aj samostatne bez kolotoča, čo budeme využívať neskôr, keď už dievčatá budú spinkať vo vlastnej izbičke. 



Každé tlačidlo je zrozumiteľné už na prvý pohľad. My ale zatiaľ používame len hudbu. Šum prírody sa mi akosi neosvedčil a keďže majú dievčatá Kolotoč vo veľkej blízkosti, tak ani premietanie nepoužívame.



Nakoľko sme všetky tri hračky dostali, budeme využívať všetky a veľmi sa im tešíme. Ak by som  ich mala kupovať, určite by som kúpila projektor s Motýľovým kamarátom pre pokojné sny, ktorý má zaujal najviac. A tiež je pre mňa najväčšou pomôckou pri všetkých troch deťoch. Tiež by som kúpila aj hovoriaceho psíka, pretože ho využijú deti v rôznej vekovej kategórii a veľa sa pri ňom naučia. Kolotoč nad postieľku by som nekupovala. 

Na záver už len dodám, že ďakujem aj za moje deti, že sme dostali možnosť takejto úžasnej testovačky a dúfam, že nebola posledná. 😊


#test_fisherprice #recenzia

Veľa muziky

Moje deti sú na testovanie ako stvorené. Každodenne testujú výdrž mojej nervovej sústavy, hlasového fondu a sebaovládania. Taká normálna rodina. Všetko, čo by mohlo dopomôcť ku kľudnej chvíľke v dome sa počíta a tak sme skúsili šťastie a prihlásili sa na túto testovačku.


V jeden pondelok, špeciálny pondelok, zavolal kuriér. Akoby to v tom koníku vedeli, naša Simča oslavovala v ten deň svoje prvé narodeniny. Parádne načasovanie. Do rozbaľovania sa pustila vo veľkom štýle.



Oficiálnym testerom bola ročná Simonka. Hlavným asistentom bola 47 mesačná sestra Bianka. S tými mesiacmi len provokujem. (Pozn. red.: O mesiac bude mať 4 roky a na prepočet mesiacov som musela použiť kalkulačku :-P)




Kolotočáris


Kolotoč bol pre mňa výzva. Poznám schopnosti a vlastnosti svojho dieťaťa a bola som zvedavá, či prežije. Nebudem vás naťahovať. Prežil najťažšie crash testy a to teda klobúk dolu.


Kolotoč sa skladá intuitívne. Akosi mi hneď všetko zapadalo. Ja vždy ignorujem návody na použitie, ale teraz som z rešpektu, že to pokazím a bude po testovaní 🙂 návod použila. Namiesto skrutkovača mi stačila aj špicatá škrabka na zemiaky. Baterky idú u nás na tony, takže sme boli pripravené, aj keď neboli súčasťou balenia.




Jeden kolotoč sme už mali, keď bola Simonka malé bábätko. Zdedila ho po staršej sestre. A tej sme ho obstarali z bazáru. Vydával čudesné vŕzgajúce zvuky, ktoré prehlušovali hudbu z kolotoča. Prehlušili by aj zbíjačku. Za mesiac "zožral" štyri déčkové baterky (to sú tie maga veľké šulce). Prevádzkovať ten kolotoč bola asi tak finančne náročné, ako som najímala každý večer spevokol na spievanie uspávaniek. Preto som bola milo prekvapená, že tento od Fisherprice "papá" klasické "tužkové" baterky (AA). Diaľkové len 2 mikrotužky. Diaľkové ovládanie využívala staršia sestra, keď chcela jedovať mladšiu. Inak je fajn, ak chcete narýchlo dieťaťu kolotoč opäť zapnúť bez toho, aby ste sa museli priblížiť ku postieľke


V kolotoči hrá príjemná hudba, lietajúce medvede sú síce trošku povedzme "surrealistické", ale pre deti, prečo nie. Vyberáte si zo zvukov prírody, bieleho šumu alebo hudby. Na strop premieta projektor bielym svetlom hviezdnu oblohu. Zvuk je príjemný, jemný. Jeden by sa zohol pod postieľku a hľadal živý orchester. Motorček je celkovo tichý. Nepôsobil na mňa rušivo. Oproti tomu, čo sme mali doma kedysi ho ani neregistrujem. Ovládanie je jednoduché. Na jednom boku je hlavný vypínač a gombík pre projekciu. Na na druhom boku sa prepínajú režimy. Gombíčky zvládla po chvíli aj krpaňa a prepínala jedna radosť.



Všetko to má jednu veľkú chybu. Že sme ho nemali tak pred trištvrte rokom. Ročné dieťa si naň už jednoducho nezvyklo. V postieľke ho vnímala ako hračku a tak pôsobil pri zaspávaní ako rušivý element. Musel zostať vypnutý. Využívala som ho skôr na zabavenie. Púšťala som jej ho, keď bola v postieľke a potrebovala som ju zaujať, napríklad kým jej pripravím mliečko a podobne. Inak ju zabávalo brnkať do medvedíkov, urputne sa snažiť ho odopnúť od postieľky, upevnenie kolotoča k projektoru unesie 10 kg živej váhy, keďže sa naň permanentne vešala.


Kolotoč by som si pre bábätko kúpila, je mi veľmi sympatický, pre tohto nášho huncúta však už zbytočný. Dá sa však dá rozobrať a naďalej využívať ako projektor, ktorý položíte na nočný stolík a kolotoč ako hračku napríklad do kočíka. Čiže kúpa kolotoča je v tomto fajn investícia. Keď vám z bábätka vyrastie taký fiškús, akého máme doma my, nemusíte kolotoč zatracovať, len ho prispôsobíte aktuálnym potrebám.


Namiesto stropu nočná obloha


Môžem tento článok využiť ako inzerciu? Vymením kolotoč za ešte jeden projektor. Lebo by sa uživili v každej izbe! To je vám parádna vecička. A stal sa súčasťou nášho večerného uspávacieho rituálu. Dokonca u oboch detí. Ešte že zaspávajú tak s polhodinovým rozostupom a stíham projektor preniesť z izby do izby 😀


V projektore býva okrídlený medvedík v „domčeku“ s meniacimi sa farbami podsvietenia, ktoré môžu a nemusia byť zapnuté. Na strop, či stenu, podľa toho kde sa projektor postaví, premieta nočnú oblohu s „podmazom“ príjemnej hudby, zvukov alebo prírody, s možnosťou nastavenia hlasitosti. Súčasťou je aj časovač, ktorý projektor vypne po stanovej dobe (10, 20 alebo 30 minút).



Zvuk je rovnako ako pri kolotoči príjemný, žiadny plechový uši trhajúci vreskot. Konštrukcia pevná. Keďže sa ho Simonka naučila zapínať a veľmi sa jej to páči, zistili sme, že odolá pádom. Viacerým pádom. Mladšia zaspáva pri hviezdičkách. Hudba nemôže byť pustená vôbec, biely šum tiež nie ale cvrčky, to je niečo pre ňu 🙂 Prírodné zvuky sa nám osvedčili. Projektor musí však byť dostatočne ďaleko od postieľky, inak má tendenciu snažiť sa ho dosiahnuť a je po spánku.


Staršia 4 ročná je na ňom doslova závislá. Kým jej ho neprinesiem z izby od mladšej, nepôjde spať. Na najnižšej hlasitosti, na najdlhšom cykle jej robí spoločnosť až kým nezaspí. Prvé dni vždy vyliezla z postele, keď projektor dohral, aby som jej ho išla opäť zapnúť. Mal trošku opačný efekt 😀 Ale keď si ho už trošku „okukala“, prestal byť takou atrakciou a novinkou, tak ju vždy nájdem po vypnutí projektora po pol hodinke spinkať. Dohodli sme sa, že keď dohrá projektor, je to znamenie, že je najvyšší čas na spánok. Keď prešvihneme večierku, tak ju vďaka projektoru trošku okabátim a nenastavím jej časovač na pol hodinu, ale 10 minút 😀 A akonáhle dohrá, je v izbe absolútne ticho a pekne spí!




Havkova hovoriaca sestrička


Ďalšia super hračka, ktorú ak kúpite malému bábätku, využijete ju roky. Nepíšem to preto, že som ju dostala. Jednu podobnú už máme doma. Iba sme sa splietli pri kúpe a vyberali na základe pekných farieb. A vôbec sme si nevšimli, že psík hovorí česko – anglicky. Staršej dcérke ho priniesol Ježiško k prvým Vianociam, mala vtedy necelé 2 mesiace. Začala sa s ním hrať, akonáhle sa naučila uchopovať hračky. A hrá sa s ním dodnes (4 roky).


Hračka je skutočne univerzálna a atraktívna pre deti vo väčšom vekovom rozpätí. Malých zaujme, veľkých nenudí. Čo veľmi oceňujem, keďže nemám rada hromadenie nezmyselného kvanta hračiek. Radšej jednu a poriadnu.


Ružovej psíkovej sestričke sa potešili obe naše baby. Staršia reaguje na úlohy a otázky, ktoré psík dáva. Je ich omnoho viac, ako u česko-anglického brata, ktorého sme mali doma. Hranie u 4 ročnej je už premyslené a dokáže oceniť všetko, čo psík dokáže a ponúka. Dokonca sa snaží hlavnej testerke podstrčiť jej staršiu verziu psíka a ona okupovať nového, ružového, ktorého sme dostali 😀

Vždy keď si myslím, že už poznám všetky zvuky, pesničky, frázy, slová, ktoré havko robí, prekvapí ma niečim novým. Deti sa hravo učia nové slová, farby, pesničky, básničky, tvary, časti tela, pozdravy, počítať a ešte omnoho viac. Na hrudníčku bliká farebné srdiečko do rytmu a tiež podľa toho, aká farbu havko spomína. Dcérka po ňom ide ako osa po mede. Stlačením ľavej nôžky sa určuje úroveň náročnosti, podľa veku dieťatka. U ročnej Simonky je to momentálne taký malý plyšový jukebox. Stláča strmlavo, až kým nezačne hrať nejaká pesnička. Začne tlieskať a tancovať. Spočiatku stláčala cielene len svietiace srdiečko. Až neskôr, asi náhodne, prišla na to, že psík reaguje na stlačenie farebných častí končatín. Je to po 100 rokoch prvá hračka, s ktorou sa chvíľku prehrá aj sama.


P.S.: Veľké plus majú u mňa vďaka pesničke Tancu, tancuj. Je tam skutočne niečo "naše" a nielen preložené anglické baby songy ako Itsy Bitsy Spider a pod. Takže


Veľmi pekne ďakujeme za možnosť testovať tieto hračky. Nepochybovala som o kvalite, keďže už pri prvom dieťati sme sa stretli s viacerými hračkami tejto značky. Skôr som bola zvedavá, čo „dokážu“ a čím ma zaujmú. Všetky 3 predčili moje očakávania. Čím konkrétne, ste si mohli prečítať vyššie. Blížia sa Vianoce a sú to fakt dobré typy na darčeky pre najmenších, ktoré neprestanú baviť po 4 dňoch ale uživia sa u vás roky.

#test_fisherprice #recenzia

KDYŽ JÍ MILUJEŠ, TAK NENÍ CO ŘEŠIT 🙂

Doma mám dva velmi ochotné testéry, 16 měsíčního Deniska a 4,5 letou Simonku a všechny nás velmi potěšilo, že budou moci tyto svoje schotnosti naplno využít a otestovat si hračky od Fisherprice 🙂 Na testování jsme dostaly hned 3 krásné kousky. 

  • Mluvící pejskova sestřička
  • Projektor s motýlím kamarádem pro klidné sny
  • Kolotoč nad postýlku Motýlci


MLUVÍCÍ PEJSKOVA SESTŘIČKA


když kurýr přivezl hračky, tak byl doma jenom mladší syn a měl teda dostatek času si je všechny prohlédnout a hned mu padla do oka Pejskova sestřička a byla to láska na první zmáčknutí, co na tom, že je růžová 🙂 Hned si jí odnesl do svého malého doupěte, kde jí s radostí a velkým zájmem proskoumával a naší recenzi začneme teda touto krásnou slečnou 🙂



- pejsek je vyrobený z krásného a měkkého materiálu, má velmi milý obličej a krásné oči, dětem se proto velmi líbí

- před prvním použitím bylo potřebné vytáhnout pojistku, která se nachází na zádech pejska a spustila se tak plná verze 
- na zádech se nachází i regulaci hlasitosti - na výběr jsou dvě úrovně zvuku, což je velmi praktické například v autě
- děti mohou pejskovi mačkat tlačítka na rukách a nohách, srdíčko na bříšku a jedno ouško a pejsek vydává krásné a milé zvuky, spívá písničky nebo vyzývá dítě k opakování slov
- podle věku dítěte můžete zvolit úroveň od 1 do 3, což je velmi praktické, hlavně, když máte jako my doma dvě děti různého věku, pro ročního syna jsem zvolila č.1 a sestřička Deniska učila první slova, barvy, číslice i části těla
- starší dcera si už sama navolila úrověň č. 3 a se sestřičkou si zaspívala různé písničky, které jsou velmi chytlavé a po pár dnech si je spívala celá rodina 🙂
- sestřička je opravdu hračka na dlouhé časové období 



Hodnocení:

- sestřička velmi zaujala obě děti, je opravdu velmi milá a hravá, písničky se dají poslouchat a dítě se reálně i něco naučí

- stala oblíbeným členem rodiny a musela s námi jezdit i na všechny výlety, což jsem uvítala, protože i v autě pomohla děti zabavit

- žádné negativum jsem na pejskovi nenašla a docela lituji, že jsem ho starší dceři nekoupila už dávno, protože i ted si s ní hodně vyhraje a mladému pánovi nevadí ani ta krásná růžová barva a je to jeho nejlepší kamarádka 🙂



PROJEKTOR S MOTÝLÍM KAMARÁDEM PRO KLIDNÉ SNY


projektor si na testování zamluvila hlavně starší dcera, i když už je docela velká, tak se jí moc líbila příjemná hudba a brevné noční světlo se záplavou hvězdiček jako na obloze

jelikož chodí večer spát první mladší syn, který projektor taky testoval, musela jsem ho vždy přenést k dceři do pokojíku


- před použitím je nutné monitor rozšroubovat a vložit do něj 4 kusy AA baterií, které nejsou součástí balení
- po 3 týdnech testování baterie stále fungují
- ovládání monitoru se nachází na zadní straně a je snadno přístupn
- na projektoru se dá nastavit bud hraní nebo zvuky přírody a časovač na 10,20 nebo 30 minut a to je u nás dostatečně dlouhá doba, aby děti zaspaly
- modrý medvídek se může posadit do výklenku v monitoru, je vyrobený z příjemného a měkkého materíálu


Hodnocení:

- projektor hodnotím velmi kladně, hudba je opravdu příjemná, dá se poslouchat dlouh a barevné měnící světlo je taky velmi uklidňující

- jako jediné mínus hodntím velikost a tvar - sice má projektor pěkný oblý tvar a určitě někde na poličce nebo nočním stolíku vypadá krásně a stylově, no při starších dětech na té poličce/stolíku dlouho nezůstane 🙂 u starších dětí musíte počítat s tím, že budou chtít projektor nosit různě po bytě a já vždy trnu, kdy jim z vypadne z ruky na zem, protože ho není kde pořádně chytit
- jinak je to velmi povedená věcička a dětem se velmi líbí, dokonce si ho berou i na cestování do auta a tam si pouštějí hudbičku



KOLOTOČ NAD POSTÝLKU MOTÝLCI


Naším posledním testovacím zařízením byl hrací kolotoč. Baterie nejsou součástí alení a je jich potřeba docela dost ( 4kusy do kolotoče a 2 kusy do ovládání). Samotné složení kolotoče bylo velmi snadné a intuitivní, akorát u těch baterií jsem strávila trochu víc času, protože zadní díl je potřeba odšroubovat a vše za asistence nejmladšího člena rodiny, který byl celý netrpělivý a natěšený na testování 🙂


- kolotoč je estetický velmi krásný, barevně nám přesně ladí do postýlky
- motýlci/medvídci jsou vyrobení z příjemného a měkkého materiálu, stejně jako pejskova sestřička
- přinutí na postýlku je velmi jednoduché a kolotoč dobře drží
- ovládání kolotoče je velmi snadné - na výběr je ze 3 melodií - uklidňující hudba, šum nebo zvuky lesa
- můžete si regulovat i hlasitost hudby
- noční projektor má příjemné a tlumené světlo a navozuje dobrou atmosféru na spaní
- medvídky se točí dost pomalu, co oceníte asi spíš při malých miminkách
- pro nás bylo velké plus, že se základná může odpojit a umístit i na noční stolík jako samostatný projektor



Hodnocení:

- hrací kolotoč hodnotím velmi pozitivně, i když je syn už větší, tak si na něj velmi rychle zvyknul, díky dobrému upevnění se na něj mohl klidně i pověsit a jelikož před spaním si vždy chvíli hraje v postýlce, tak mu byl kolotoč dobrým kamarádem, který ho nakonec svojí klidnou hudbou a příjemným světlem ukolébal ke spánku

- baterie jsem počas testování nemusela měnit, ale to bude asi tím, že kolotoč jsem pouštěla pouze 2-3x za den před spaním
- velkým pozitivem je i možnost odpojení základny od kolotoče a používání projektoru i u větších dě
- jako jediné mínus hodnotím zvuk motorku, který je slyšet při zapnuuté hudbě, při šumu a zvukách lesa slyšet není


Na závěr bych chtěla velmi poděkovat Fisher-Price a Modrému Koníku za tuto možnost, moje děti dostaly krásné dárky, z kterých mají velkou radost a které je budou bavit ještě dlouho a když jsou šťastné děti, tak je šťastná i mama 🙂



#test_fisherprice #recenzia

KDYŽ JÍ MILUJEŠ, TAK NENÍ CO ŘEŠIT 🙂

Doma mám dva velmi ochotné testéry, 16 měsíčního Deniska a 4,5 letou Simonku a všechny nás velmi potěšilo, že budou moci tyto svoje schotnosti naplno využít a otestovat si hračky od Fisherprice 🙂 Na testování jsme dostaly hned 3 krásné kousky. 

  • Mluvící pejskova sestřička
  • Projektor s motýlím kamarádem pro klidné sny
  • Kolotoč nad postýlku Motýlci


MLUVÍCÍ PEJSKOVA SESTŘIČKA


když kurýr přivezl hračky, tak byl doma jenom mladší syn a měl teda dostatek času si je všechny prohlédnout a hned mu padla do oka Pejskova sestřička a byla to láska na první zmáčknutí, co na tom, že je růžová 🙂 Hned si jí odnesl do svého malého doupěte, kde jí s radostí a velkým zájmem proskoumával a naší recenzi začneme teda touto krásnou slečnou 🙂



- pejsek je vyrobený z krásného a měkkého materiálu, má velmi milý obličej a krásné oči, dětem se proto velmi líbí

- před prvním použitím bylo potřebné vytáhnout pojistku, která se nachází na zádech pejska a spustila se tak plná verze 
- na zádech se nachází i regulaci hlasitosti - na výběr jsou dvě úrovně zvuku, což je velmi praktické například v autě
- děti mohou pejskovi mačkat tlačítka na rukách a nohách, srdíčko na bříšku a jedno ouško a pejsek vydává krásné a milé zvuky, spívá písničky nebo vyzývá dítě k opakování slov
- podle věku dítěte můžete zvolit úroveň od 1 do 3, což je velmi praktické, hlavně, když máte jako my doma dvě děti různého věku, pro ročního syna jsem zvolila č.1 a sestřička Deniska učila první slova, barvy, číslice i části těla
- starší dcera si už sama navolila úrověň č. 3 a se sestřičkou si zaspívala různé písničky, které jsou velmi chytlavé a po pár dnech si je spívala celá rodina 🙂
- sestřička je opravdu hračka na dlouhé časové období 



Hodnocení:

- sestřička velmi zaujala obě děti, je opravdu velmi milá a hravá, písničky se dají poslouchat a dítě se reálně i něco naučí

- stala oblíbeným členem rodiny a musela s námi jezdit i na všechny výlety, což jsem uvítala, protože i v autě pomohla děti zabavit

- žádné negativum jsem na pejskovi nenašla a docela lituji, že jsem ho starší dceři nekoupila už dávno, protože i ted si s ní hodně vyhraje a mladému pánovi nevadí ani ta krásná růžová barva a je to jeho nejlepší kamarádka 🙂



PROJEKTOR S MOTÝLÍM KAMARÁDEM PRO KLIDNÉ SNY


projektor si na testování zamluvila hlavně starší dcera, i když už je docela velká, tak se jí moc líbila příjemná hudba a brevné noční světlo se záplavou hvězdiček jako na obloze

jelikož chodí večer spát první mladší syn, který projektor taky testoval, musela jsem ho vždy přenést k dceři do pokojíku


- před použitím je nutné monitor rozšroubovat a vložit do něj 4 kusy AA baterií, které nejsou součástí balení
- po 3 týdnech testování baterie stále fungují
- ovládání monitoru se nachází na zadní straně a je snadno přístupn
- na projektoru se dá nastavit bud hraní nebo zvuky přírody a časovač na 10,20 nebo 30 minut a to je u nás dostatečně dlouhá doba, aby děti zaspaly
- modrý medvídek se může posadit do výklenku v monitoru, je vyrobený z příjemného a měkkého materíálu


Hodnocení:

- projektor hodnotím velmi kladně, hudba je opravdu příjemná, dá se poslouchat dlouh a barevné měnící světlo je taky velmi uklidňující

- jako jediné mínus hodntím velikost a tvar - sice má projektor pěkný oblý tvar a určitě někde na poličce nebo nočním stolíku vypadá krásně a stylově, no při starších dětech na té poličce/stolíku dlouho nezůstane 🙂 u starších dětí musíte počítat s tím, že budou chtít projektor nosit různě po bytě a já vždy trnu, kdy jim z vypadne z ruky na zem, protože ho není kde pořádně chytit
- jinak je to velmi povedená věcička a dětem se velmi líbí, dokonce si ho berou i na cestování do auta a tam si pouštějí hudbičku



KOLOTOČ NAD POSTÝLKU MOTÝLCI


Naším posledním testovacím zařízením byl hrací kolotoč. Baterie nejsou součástí alení a je jich potřeba docela dost ( 4kusy do kolotoče a 2 kusy do ovládání). Samotné složení kolotoče bylo velmi snadné a intuitivní, akorát u těch baterií jsem strávila trochu víc času, protože zadní díl je potřeba odšroubovat a vše za asistence nejmladšího člena rodiny, který byl celý netrpělivý a natěšený na testování 🙂


- kolotoč je estetický velmi krásný, barevně nám přesně ladí do postýlky
- motýlci/medvídci jsou vyrobení z příjemného a měkkého materiálu, stejně jako pejskova sestřička
- přinutí na postýlku je velmi jednoduché a kolotoč dobře drží
- ovládání kolotoče je velmi snadné - na výběr je ze 3 melodií - uklidňující hudba, šum nebo zvuky lesa
- můžete si regulovat i hlasitost hudby
- noční projektor má příjemné a tlumené světlo a navozuje dobrou atmosféru na spaní
- medvídky se točí dost pomalu, co oceníte asi spíš při malých miminkách
- pro nás bylo velké plus, že se základná může odpojit a umístit i na noční stolík jako samostatný projektor



Hodnocení:

- hrací kolotoč hodnotím velmi pozitivně, i když je syn už větší, tak si na něj velmi rychle zvyknul, díky dobrému upevnění se na něj mohl klidně i pověsit a jelikož před spaním si vždy chvíli hraje v postýlce, tak mu byl kolotoč dobrým kamarádem, který ho nakonec svojí klidnou hudbou a příjemným světlem ukolébal ke spánku

- baterie jsem počas testování nemusela měnit, ale to bude asi tím, že kolotoč jsem pouštěla pouze 2-3x za den před spaním
- velkým pozitivem je i možnost odpojení základny od kolotoče a používání projektoru i u větších dě
- jako jediné mínus hodnotím zvuk motorku, který je slyšet při zapnuuté hudbě, při šumu a zvukách lesa slyšet není


Na závěr bych chtěla velmi poděkovat Fisher-Price a Modrému Koníku za tuto možnost, moje děti dostaly krásné dárky, z kterých mají velkou radost a které je budou bavit ještě dlouho a když jsou šťastné děti, tak je šťastná i mama 🙂



#test_fisherprice #recenzia