Aké kolesá sú najlepšie na trojkolke?

mia8888
22. máj 2015

Ahojte, aké kolesá ste uprednostnili pri výbere trojkolky pre vaše detičky? Gumené, nafukovacie, alebo penové? Ktoré sú lepšie? Aké máte skúsenosti?

mimla
22. máj 2015

Mala som trojkolku s plastovými, penovými (Evo), aj nafukovacími. Tá s nafukovacími zatiaľ nebola naplno využitá, čaká na pasažiera. Takže viem v plnej prevádzke porovnať plastové (alebo gumené? je to taký gumený plast) a penové. Ak niekomu nevadia kamienky v kolesách, hlasujem za penové. Plastové sú na môj vkus málo pružné, tiež dosť hrkotavé. Penové idú mäkšie, nenatriasajú sa pri každom hrbolčeku. Nevýhodou je, že fakt keď sa s nimi ide, časom naberajú kamienky. Mne to nevadilo, niekomu to prekáža.

bibistec
24. máj 2015

my sme trojkolku nemali, príde mi to ako zbytočnosť, dieťa sa len vezie a keď je väčšie možno ale ináč nevem. Ale viem že tie plastové knieska počuť až k nám domov keď ide niekto okolo tak hlasujem za čokoľvek iné.

mia8888
autor
24. máj 2015

@mimla
@bibistec Tak plastové vôbec neprichádzajú do úvahy, keď to tak hrká. Penové sú menšie zlo, má ich aj švagrina, no nepáči sa mi, ako hneď vidno to opotrebovanie. Nakoniec sme sa rozhodli pre gumené nafukovacie, tak dúfam, že budeme spokojní. Priplatili sme si. Ďakujem za názory a rady 😉