Camarelo Sevilla - rada ohľadom športovej časti

michelle34
4. mar 2019

Ahojte. Prosím, mate niekto spomínaný kočík? Mám par otázok k športovej časti. Kočík som vyberala podľa veľkosti vaničky a kolies. Vystavene som videla len hlboké kočíky.
Keď prišiel kočík, športovú časť sme nechali zabalenú na skrini. Pomaly prichádza jej čas a teda ostala som mierne v šoku ked sme ju skusili na kočík.
Strieška sa sklápa bez stlacenia poistiek? Mám pocit,že tam chýba krytka. Neviem ako to ma vyzerať :/ môžem poprosiť fotky . A druhá vec, ťažko sa dáva dole športová časť, aj u vás je to tak?
Ďakujem za reakcie

siska01
5. mar 2019

Ja som mala tento kočík. Na hlbokej časti sa strieška sklápa za pomoci stlačenia, u športovej časti to tak nie. Aj druhý kočík čo mám (poľský) a u neho to je tak. Čo sa tyka davania dolu tal s tým problém nebol, treba dobre stlačiť poistky a pôjde to =)

michelle34
autor
5. mar 2019

@siska01 ďakujem za reakciu. Poistku som dobre stačila snáď keď to pár krat zapojime tak to pojde trochu lepšie 🙂 boli ste s kočíkom spokojná?

siska01
5. mar 2019

@michelle34 s hlbokou časťou som bola veľmi spokojná, malý sa mi v nej vozil do 9mesiaca a to bol vo fusaku =) malá má rok a ešte je v hlbokom 😂 športová časť sa mi menej páčila, ale mne sa celkovo nepáčia športové kočíky z trojkombinacie =) vyhoda bola, že strieška sa dala pekne stiahnuť aby malému nesvietilo slnko. Čo sa týka konštrukcie nemôžem nič vytknúť, zvládal hocijaký terén =) keby sme mali druhé dieťa skôr tak ho urcite nepredám =)

michelle34
autor
5. mar 2019

@siska01 Aj u nas je to tak, s hlbokým som spokojna nad mieru.Chcela som uz vytiahnut športovú časť ale nepáči sa mi tak som to este odsunula. Lenze maly z hlbokeho nevidi a uz sa mu tam velmi nepáči :/ takže ma to neminie