Druhý, skladný kočík do auta pre novorodenca

Zodpovedané
1. nov 2018

Ahoj. Zdedila som od pribuznej kociar Inglesina Sofia. Je paradny, kedze byvame na dedine, ale potrebujem este druhy kociar, kedze tento je menej spratny a do mojho auta sa ani velmi nezmesti, a ja budem teda dost casto cestovat sama s dietatkom - ci uz k doktorovi, alebo len tak do mesta. Preto by som potrebovala radu ohladom nejakeho kociara, pomerne spratneho do maleho auta, najlepsie keby sa skladal vcelku so sportovou castou. Kolesa nemusia byt terenne, staci taky priemer, ale nechcem hrkalku. Aby bol otocny do oboch smerov, a hlavne vhodny od novorodenca ci uz aj z vanickou, alebo sportovy s nejakou novorodeneckou vlozkou - neviem teda, ci by to takto stacilo pre uplne mini babatko, narodi sa v marci. Pokukujem po Cybex Balios S, aj Joolz Hub sa mi pacil len neviem ci tie su fakt spratne... Cena tak do 700e max, moze byt aj z bazaru. Dakujem 🙂

Ahoj,

Cybex Balios S je určite jedným z kočíkov, ktorý mi pri tvojej otázke ihneď vyskočil v mysli. Nie je veľmi drahý, dá sa zložiť pomerne kompaktne a zvládne aj nejaké tie nerovnosti, čo mu uľahčuje aj odpruženie. Dá sa na neho pripojiť aj klasická hlboká vanička, ale ak je to len na cestovanie a dieťatko nie je zimné, pouvažovala by som aj iba o vložnej taške alebo redukčnej vložke (výbornú robí napr. značka Stokke, alebo aj uni Emitex). Joolz Hub je podobným, aj keď luxusnejším typom kočíka a ani tu netrafíš vedľa. Dostupné je k nemu aj originálne novorodenecké hniezdo (forma mäkkej vložnej tašky) - výborné do športiaka už od narodenia.

Cybex Balios S


Joolz Hub

Z trochu väčších, stále však skladných kočíkov by mohol byť zaujímavou voľbou aj Moon ReSea, ktorý je vzhľadom k dizajnu a výkonu za veľmi príjemnú cenu. Dobrou voľbou na takúto situáciu je aj Stokke Scoot s vložným Soft Bag-om. Z kočíkov s dobrým odpružením, avšak menšími kolesami by som zvažovala Bugaboo Bee či Cybex Mios.

Moon ReSea


Stokke Scoot V3


Bugaboo Bee 5


Cybex Mios


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli