Poraďte kočík trojkombináciu, ktorý je vhodný do terénu

nefertariska
19. jan 2020

Ahojte maminy, poradte mi prosim z vlastnej skusenosti kociar najlepsie trojkombinaciu, idealne stvorkolku. Dolezite pre mna je aby bol vhodny do terenu, kedze mame nerovnu strkovu prijazdovu cestu, z vlastnej skusenosti volili by ste nafukovacie kolesa s rizikom defektu alebo penove pre takyto typ terenu? Kolesa len otocne s moznostou zaaretovania v jedom smere.
Najlepsie by bolo jedoduche skladanie, keby sa dala sportova cast poskladat spolu s konstrukciou, predlzena strieska a kociar vhodny skor pre vacsie dietatko nakolko mame vysokeho tatina.
Mam popozeranych uz velmi vela kociarov ale tie co by vyhovovali boli vacsinou trojkolky, coho sa trochu obavam pri nerovnom povrchu.
Dakujem za vas cas.

jatva
19. jan 2020

Dobrej trojkolky sa obavat nemusis. Trojkombinaciu neodporucam. Autosedacku treba vybrat dobre a tie kocikove znacky (snad mimo cybex a britax) moc dobre nebyvaju. Zo stvorkolesovych kocikov mozem odporucit gesslein F6/10 alebo britax go big (na nom mi vadi nevetrana klaustrofobicka strecha). Oba maju vacsie kolesa, dobre odpruzenie.

nefertariska
autor
19. jan 2020

@jatva ten Britax Go Big som pozerala a vyzeral super az na 2 detaily, ktore ma odradili...
1. Strieska na sportovej casti do ktorej si vacsie deticky buchaju hlavu podla recenzii lebo sa sklada vovnutra a ubera tym padom z priestoru
2. Madlo nema klb, neda sa odklopit
Co sa tyka trojkoliek, nemam tusenia, ktora je dobra trojkolka a coho sa drzat, co porovnavat.
Gelsslein F6/10 skoda jedine skladania tej sportovej casti... zvlast sa sklada konštrukcia, zvlast treba dat dole sportovy kocik.

majusska202
19. jan 2020

@nefertariska za mňa jednoznačne x lander x move. Spĺňa všetko čo si hore napísala. A máme k tomu vajíčko s ktorým sme spokojní. Bude mi veľmi ľúto za tým kočíkom raz.

jatva
19. jan 2020

@nefertariska pri tom gessleine by to malo ist zlozit spolu.

babi81
19. jan 2020

@nefertariska my sme mali bugaboo buffalo a nemenila by som, chodili sme s nim aj na tury, pohodlne aj pre vacsie dieta.

siasis
19. jan 2020

My mame adamex royal pouzialvali sme ho 6 rokov nafukovacie kolesa a ani raz sme nemali defekt 🙂

nefertariska
autor
19. jan 2020

@majusska202 dakujem za tip, popozeram este poriadne recenzie ale viem, ze x lander som si zdielala ako jednu z moznosti.

nefertariska
autor
19. jan 2020

@jatva ano? Pozerala som videa a skladali to zvlast. Este si to preverim. Dakujem.

nefertariska
autor
19. jan 2020

@babi81 pozerala som si video na bugaboo buffalo a prezentuje ho chlap, netusim aku la chlap vysku ale hlboka vanicka sa mi zda moc nizko pri kolenach. Viete mi povedat, je hlaboka vanicka skutocne tak nizko polozena alebo sa mi to len zda z videa?

anicka182
19. jan 2020

@nefertariska ja mam xlander, kolesá do terenu su super, vanickova cast takisto, so sportiakom vsak niesom uz spokojna pretoze uplne zmeni tazisko kociara a uz sa s ním tazsie jazdí rozumej ze jednou rukou ho neotocis na mieste, moze to byt vsak aj tym ze junaka mam 10 kiloveho 🙂 a takisto mi vadí to ze sa nesklada spolu cize musis vziat dole sportovu cast a konštrukciu zvlast poskladat a popravde uz sa mi to nechce robit pretoze mi je uz ťažký ten kociar. Plusom sportovej casti vsak je ze je otocna a priestranna. Ak by som si mala este raz vybrat nevybrala by som si ho 🙂

nefertariska
autor
19. jan 2020

@siasis ak som dobre pozerala, Adamex Royal nema otocne predne kolesa. Tie su pre mna dost dolezite kvoli lahsiemu ovladaniu.

siasis
19. jan 2020

@nefertariska nie neotacanu sa ale lahko sa ovlada 🙂 krasne pruzi je velky, priestrany a babatko ma miesta az az 🙂 ja by som ho nemenila 🙂

anicka182
19. jan 2020

@nefertariska a este dodam ze sme ho mam ako trojkombinaciu s vajickom BeSafe izi go co mne teda prišlo ako fajn autosedacka a nie nejaka sutarina 🙂 a taká pikoska ze v sivej farbe ktora aa mi páčila stal o 250€ viac ako v béžovej :D

nefertariska
autor
19. jan 2020

@anicka182 dakujem za recenziu, veru to skladanie je pre mna velke -

janula12345
19. jan 2020

@nefertariska my mame trojkombinaciu concord camino, a sme spokojni. Predne kolieska tak,ako pozadujete, je to vgsoky kocik pre vyssich ludi aj, ziadne vanicky pri kolenach a je aj pre vacsie babatka -sami mame vyssie babatko ako priemer. Sme spokojni zatial, aj ked nas kazdy odhovaral od 3kombinacie, vraj budeme sportovy kupovat aj tak zvlasf, nevdim dovod. Sportak je uplne super a priestranny. Vajicko tiez super.

babi81
19. jan 2020

@nefertariska sa vam to len zda podla mna, rucka je super teleskopicka moj muz 195 v pohode rad kocikoval bez problemov, uz vam to neviem odmerat, kocik sme totiz predali.

nefertariska
autor
19. jan 2020

@babi81 spravila som screen z videa, mala som na mysli to, ze vanicka je polozena dost nizko, cize ked sa bude treba k dietatu zohnut a manipilovat s nim, tak treba urobit dost predklon aspon tak sa mi to vidi z videa a moj muz ma 2 metre. Pokial by ta vanicka bola skutocne tak nizko, neviem si to predstavit po pripadnej sekcii. Inak kociar tip top. Bol asi prvy, ktory som obzerala.

deedol
19. jan 2020

hartan XL VIP dvojkombinacia, super ovladatelny a super kolieska - ani nie penove, ani nie nafukovacie, su z takej gumy, makke, odpruzene. britax ma kamoska a uz mali 2x defekt.

sumienka242
19. jan 2020

My mame baby jogger city elite a splna vsetko co uvadzate. Je to trojkolka ale bez najmensich obav mozete byt. My sme max spokojni. Pouzivam ho aj pri 2. dietati

dzejsik
19. jan 2020

@sumienka242 do terenu mame Bumbleride Indie, známi zase mali Baby jogger city elite...oba do terenu skvele sportiaky, vanicka sa da dokupit a vajicko tiez napr. maxi cosi .. Bumble je vahovo lahsi ako city elite .. prejdu aj neodhrnuty sneh elegantne ... a inak minule som skusala aj Brirax go big ... pekne peruje, aj sa dobre ovlada, ale teren pri nom neviem posudit ;) a ja som teda naklonena nafukovacim kolesam

nefertariska
autor
21. jan 2020

Dakujem krasne kazdej z vas za reakciu. Popozerala som takmer vsetky odporucane kociare.
Vcera ma ale celkom dost zaujal kocik Maxi Cosi Nova 4. Az na tu vahu ma vsetko zaujalo ale ta by sa dala prekusnut. Mate s nim niektora skusenost?