Kočík Kinderkraft Apino

matka1209
10. feb 2025

Ahojte 🙂 chcem sa opýtať či sa nájde nejaká mamička čo má tento kočík a má skúsenosti či sa vôbec oplatí kúpiť tento kočiar? Bojím sa že za tú cenu dlho nevydrží :( dcérka má 18mesiacov a teda na prechádzky chodíme pešo ale hľadám nejaký malý ľahký spratny kočiar na výlety a prípadne do mesta na dlhšiu trať ako nákupné centrum dlhšia prechádzka tak aby som mala po ruke nejaký ľahký kočík keď by chcela oddýchnuť.Dakujem

lenuska9999
10. feb 2025

@matka1209 mala som iný kinderkraft a je to strašný šmejd. Radšej za tu cenu kúp lepší používaný kočík

matka1209
autor
10. feb 2025

@lenuska9999 ďakujem za info 🙂 skúsim sa ešte pozrieť na Easywalker jackey počula som že je to dobrý kočík🙂 nemáš náhodou skúsenosť?

lenuska9999
10. feb 2025

@matka1209 s tymto žiaľ nie, no nám vyhovoval cybex balios s lux, je dosť spratny, veľmi lahunko sa ovláda jednou rukou a nie je ťažký, čiže ak aj potrebuješ často nakladať a vykladať z autá, tak neprídeš pri tom o chrbticu 😁

kacenka1112
10. feb 2025

@matka1209 my máme presne ten a viackrát by som ho nekúpila. Využívam fakt len do obchodu, prípadne krátke prechádzky, kde väčšiu časť dcéra prejde. Je ľahký, moc nehŕka, ale dieťa je v ňom akokeby stále v pololeže. Sedká a zošucháva sa stále dole.Veľmi nepohodlne v ňom pôsobí a stále ju musím dvìhať vyššie.

janica_
10. feb 2025

@kacenka1112 toto iste mi robil cybex balios s, bez priputania bol absolutne nepouzitelny, syn by z neho vyklzol von. Nazvala som ho luxusne lehatko, lebo ked som ho prala tak to je len latkou potiahnuta konstrukcia, nic pevne. Ale to ovladanie baliosu a nakupny kosik je topka. Z lacnejsich lahkych je skvely oyster zero, z drahsich joolz aer+. Mam oba. Velmi ma lakal Kinderkraft Nubi 2, nazivo vyzeral lepsie ako Easywalker, tam sa mi nepacilo “sitie”sedacej casti, prislo mi velmi lacno vyzerajuce. Na Kinderkrafte ma odradilo to, ze som si dost casto vsimala ze maju akokeby presedene sedenie po case, ked tam dieta nesedi, opierka na nohy smeruje neprirodzene do hora, to som si vsimla len pri tejto znacke.

mimisk
11. feb 2025

kinderkraft je podľa mňa značka, ktorá robí výrobky zodpovedajúcej cene , nie veľmi kvalitné, je dos´t reklamacii , ak by som vám mohla odporučiť troška si priplaťte a podobný model carrello delta super kvalita za dobru cenu

matka1209
autor
11. feb 2025

@mimisk ďakujem za tip 🙂 idem si ho pozrieť na nete ako vyzerá 🙂 rozmýšľala som nad Easywalker jackey ale nevyhovuje mi že tam nieje nahladove okienko na strieške

mimisk
11. feb 2025

@matka1209 mne sa paci , ze na delte je klasicke polohovanie , nie na snurku