Maclaren golfový kočík. Aké máte skúsenosti?

kingstonka
7. nov 2008

Ahojte.

Vyberam golfovy kocik a zatial sa mi pozdava Maclaren Quest Sport. Mate s nim niekto skusenosti, popripade s inymi typmi z tejto znacky?
dakujem

lennis
7. nov 2008

diskuse na Maclaren je již založená, mrkni na další stránku 😉

kingstonka
autor
7. nov 2008

vdaka- precitam...hladala som len na slovenskom koniku a tu som nic nenasla...

denisocka
4. feb 2009

baby,mam možnosť kupiť Maclaren Quest Sport - čo poviete? je dobry? hodi sa aj na dedinu?

alicak
20. júl 2009

Ja mam s maclaren kocikmi len vyborne skuseosti. Mala som aj Quest aj Techno XT. Oba boli perfektne. Ci na dedinu, to zavisi aku. Maclaren, ako aj ostatne golfove palice su hlavne urcene pre maminy, ktore stale s detmi cestuju a skladaju a rozkladaju a aby sa tolko nenamahali a svoje kociky mohli previezt aj v kufri felicie alebo autobuse. Rozhodne Quest je podla mna dobra volba. Navyse Maclaren je extra znacka, mnohe americke celebrity vozia svoje detvaky v tychto kocikoch. Videla som napriklad Victoriu Backham ci Brada Pitta s Maclarenom (samozrejme, ze na fotkach). Je to asi taky Mercedes medzi golfacmi. Tu je link na viac informacii o Maclaren Quest http://www.maclaren.sk/?quest-sport,21

deniba
28. okt 2009

Ja som pri oboch drobcoch mala Peg Pergo P3 completto, pri druhom od narodenia s lahkou vanickou porte enfant , mam male auto, maly kufor :o), je lahke vyborna kombinacia. Vadilo mi len ze sa namakam, ked ho tlacim, nehrozi tlacit jednou rukou. Kamoska si kupovala bogaboo a ja som v obchode zbadala techno tx. Posadila don drobca a kocik chodil akoby sam, nemusela som vyvynut ziadnu silu. Ked to porovnam, tak ako bugaboo. Presvedcil ma, k mojej vyske 180cm je uplne skvely, ziadne prehnutie v krizoch, odstup od kocika ako vidim niektore maminy.
Citala som si anglicke stranky, tam je velmi predavany, a vacsinou ho opisuju ako Jaguar medzi kocikmi. Vacsinou su to zeny ako napr 3 deti posebe, vyskusali 7 kocikov, Maclaren techno vyhodnotili najlepsie, sedi nan buggyboard od lascal.
Skuste si urobit prieskum, ja ho odporucam. Najnovsi model je krasny hnedo belasy alebo jablckovy. Od narodenia xlr ako stvoreny, bude vam vazne stacit len jeden kocik, dobra investicia. Maju aj vyborny nanoznik zazipsuje sa s podlozkou na ktorej dietko sedi, naozaj don nefuci. Okrem toho sa pohrali, aby boli na kociku reflexne pruhy a pod nech ho vidno v tme. Asi jedine negativum, je nakupny kosik, je stredne maly ako pri vacsine golfacov.
Tot moj nazor.

http://www.boots.com/en/Maclaren-Techno-XLR-Pus...

https://www.youtube.com/watch?v=OyBEPPJ0eNA


https://www.youtube.com/watch?v=2EJew1DvD5w
deniba
7. mar 2010

tu su oficialne vyjadrenia.
http://www.babypark.cz/oficialni-prohlaseni-spo...
je tam aj oficialne prehlasenie spolocnosti.
http://www.pluska.sk/ekonomika/spolocensky-serv...
Dobre sa pozrite na kocik, vsetky golface sa skladaju na rovnaky princip, takze pekny sposob ako americke matky nasli sposob kde vytlct penize, ved tam to je narodny sport. Inde nez amerike take pripady niesu.

denka111
7. mar 2010

ja mam maclaren triumph...na rychly prechod,nakupy....super,maximalne odporucam, je lahucky, ide potichu, nevrzga ako poniektore golface, ide mi aj po narocnejsom terene nato ake ma male kolieska /po poli...,nie po extremne narocnom terene/. Vynasam ho v bytovke hore dole schodami aj s 12 kg dietatom....to sa neda porovnat so sportakom, kt.ledva vytrepem. Ale zas sportaky su dobre na dlhe prechadzky, ja mam aj ja....takze vyuzivam podla potreby.

akcull
7. mar 2010

Já mám golfky Macleren Quest Sport a jsem moc spokojená. Krásně lehoučce se s nima jezdí, jako by nic nevážily a to i s malou a že už má 13 kg🙂 Váží jen 5,5 kg, super na manipulaci, mají takové držadlo na straně, takže se nosí jako kufr, no spíše kufříček v poho jednou rukou. Nejvíce je využíváme při nákupech, u doktora, v MHD, sama můžu tak malou vynést do autobusu nebo schodů.... Jako nevýhodu vidím poměrně malá kolečka, takže jakýkoli terén je znát, nejsou odpružené takže se mění v drncák. Pokud někdo chce golfáče i do terénu, tak určitě ne tyto... Potah poměrně brzo začal dělat žmolky, ale to je jen detail🙂 Taky jsou u nás dost předražené, v zahraničí co jsem se dívala za ně chtějí polovinu☹

Největší výhodou těchto golfáčů je jejich nízká hmotnost a skvělé jízdní vlastnosti.

zuzul1310
8. mar 2010

čaute kočky, viete mi povedať ktorá máte Maclaren Techno XT, aké veľké detičky v ňom vozíte? Je ten kočík určený aj pre väčšie deti? podľa rozmerov čo som našla by mal byť aj pre väčšie detičky..., viete mi poradiť?

zuzul1310
10. mar 2010

Vyzerá to tak že budem mať Maclaren XLR, priateľ sa naň išiel pozrieť a už sa neviem dočkať či sa vráti aj s ním.

akcull
10. mar 2010

Holky, poradí mi prosím někdo, mám golfáče Maclaren Quest Sport (stejné řešení jako Mod) a chtěla bych vyprat potah kočárku, alespoň jsem se dočetla, že je pratelný.... jak sundaváte boudičku? potah sedačky, co jsem se dívala, tak by měl jít jen odháknout. Díky moc za radu🙂

petinax5
15. apr 2010

...má niekto kočík Macleren Grand tour LX? Chcela by som ho kúpiť a potrebujem vedieť, či ste s ním spokojné

barbie.
9. máj 2010

ahojte, neviete niekto nahodou ake rozmery ma zlozeny Maclaren Techno XT? pripadne link? lebo nejako to nikde neviem zistit... vdaka

susisus
21. jan 2011

Aj mna by zaujimali rozmery zlozeneho xt ... Najde sa ochotna maminka???

kvetinkaivanka
13. feb 2011

@barbie. @susisus nevím,jestli to ještě potřebujete vědět,ale rozměry jsem objevila na mothercare.com a jsou:107x29x28
http://www.mothercare.com/Maclaren-Techno-XT-St...

barbie.
14. feb 2011

kvetinkaivanka dakujem uz ho viac ako pol roka stastne pouzivam 😉 a velka spokojnot 😵

barbie.
14. feb 2011

@kvetinkaivanka dakujem uz ho viac ako pol roka stastne pouzivam a velka spokojnot

kvetinkaivanka
14. feb 2011

@barbie. promiň,nepodívala jsem se na datum,kdy jsi to psala 😒 jo,je to skvělý kočár!!!!

janicka38
24. feb 2011

Obnovuji diskuzi,

holky, jste spokojene s timhle golfacem? Momentalne je to muj favorit, jen mi chybi nazory majitelek. Ja bych tento kocarek chtela pouzivat kazdy den, ne jen na vylety po obchodech. Bydlime ve meste, tak myslim, ze by ty male kolecka nemely az tak vadit.

llllucka
24. feb 2011

@janicka38:mám golfáč od této firmy a jsem max. spokojená.Jediné,co bych na něm zlepšila ,je polohování nožiček,ale jinak super.Využíváme ho maximálně i teď a vůbec se neboj,my s ním jezdíme všude,dokonce i do lesa.

janicka38
24. feb 2011

@llllucka Strasne moc dekuju za odpoved!!! A muzu se zeptat jaky model vlastnite? Rozhoduju se mezi Triumph a Sport. Ty lepsi MacLareny jsou uz pro nas hrozne velke, potrebujeme neco fakt skladneho do auta. Jana

zajo79
24. feb 2011

tak mne prisli dnes.. maclaren quest denim... uuuzasny kocik, skoro som padla na zadok 😵 😵 zajtra ideme testovat...

lahky, skladny, polohovatelny, pohodlny pre dieta... na paradu

bambola
15. mar 2011

Ahojte, mame doma maclaren quest len som sa chcela opytat ci mate niekto aj madlo, ci je mozne naraz nasadit aj madlo aj slnecnik a ci si myslite, ze je lepsi slnecnik alebo slnecna clona . vela, ja viem 😀 ale dakujeeem.

inac som s kocikom velmi spokojna a dufam, ze nam dlho vydrzi inak ma mm zabije, ze som za neho tolko vyhodila 😀

llllucka
16. mar 2011

@bambola:jestli myslíš to madlo,co si dokoupíš,vyhozené peníze.Vůbec to nedrží.Je to jen na okrasu.Máme a nepoužívali jsme ho.Radši jsem malého připoutala.Sluneční clona je dobrá,ale dítě přes ni nevidí,takže já ji používala jen na spaní.

bambola
16. mar 2011

@llllucka naozaj? 😨 nedrzi? no ja malu putam ale ona sa dava dopredu a keby mala madlo tak sa tak krasne chyti a moze si po nom aj buchat (to ona rada😉 ) tak to som sklamana 😔 ale dakujem za info 🙂

llllucka
16. mar 2011

@bambola:zkus si zajet někam do obchodu a vyzkoušet.Ale my ho skoro nepoužívali.Jak se madla malej chytnul,tak se posunulo dolů.Řekla bych,že je to pro dítě,který sedí opřený a madla se nechytá.A trošku to i klouže po konstrukci,ale to,že nedrží v poloze,jak ho potřebuješ,je horší.Madlo,které je součástí kočárku,to rozhodně není.

lodgermaniacka
16. mar 2011

@bambola moja sestra ma maclaren xlr a tiež dokupila madlo a drží super 😉 skus isť do predajne Pre deti, tam madlo maju, ale existuje len v sivej farbe a vyskušaš, možno je quest užší ako xlr a naozaj nesedí.. 😕

bambola
16. mar 2011

@llllucka tak ked ma sediet opreta a nedotykat sa madla tak mi je nanic 😠
@lodgermaniacka dakujem, isto to pojdem vyskusat ale ja som citala, ze uz maju aj vo viacerych farbach 😉 potrebujem hnedy, iny isto nekupim 😔