Ktorý športový kočík nemá problém so snehom?

nasrdena
1. mar 2019

Prosím Vás, skúsené mamičky, poraďte mi športový kočík, v ktorom sa malý (pomaly 7 mesiacov) v pohode vyspi, kdeže cez deň spí zatiaľ len v kociku. Zároveň taky, ktory nemá ziadny problém so snehom, terénom a hádam vydrží do ďalšej zimy. Teda nie mestská hrkotajuca imageovka. Ako bonus by mohol byť otočný v oboch smeroch, dlhá strieška. Ďakujem za tipy 🙂

romiada
1. mar 2019

@nasrdena Thule Urban Glide....mame ho uz viac ako rok (maly ma 2r.teraz). Doteraz v nom spava. Odskusany aj na plazi aj na snehu. Odporucam.

nasrdena
autor
1. mar 2019

@romiada ďakujem, a dá sa dat do úplného ľahu? Zložený je veľmi veľký?

mirola
1. mar 2019

@romiada mozem sa spytat aku v nom mas podlozku a aku a kde pripevnenu prebalovaciu tasku? Dakujem
@nasrdena aj ja ho mam a vsetci ho mame velmi radi..

romiada
1. mar 2019

@nasrdena da sa dat do uplneho lahu. Trosku nevyhoda ze sa neda polohovat nanoznik (ked je babo uz dlhsie nozicky visia dolu) ale ja podkladam deku aby som to vyvisila do rovnej polohy. Zlozeny je vacsi ako tie vsetky minibuginy s krpatymi kolieskami ale tak vzhladom na to ze je to odlahceny, odpruzeny sportovy kocik (na behanie, korculovanie) s velkymi kolesami tak je to jasne. Zlozi sa jednym tahom, jednou rukou. Je strasne lahko ovladatelny - jednou rukou. Doteraz nechapem ako som mohla starsiu dceru kedysi terigať v bugine s mini kolieskami....to bola hotova posilovna 😉

romiada
1. mar 2019

@mirola podlozku nemam ziadnu...davala som v lete len plienku pod maleho. Prebalovaciu tasku mam zavesenu na rukovati na takych skobach pripevnenych na pasoch so suchym zipsom ktory sa upevni na madlo kocika. Tusim v DMke ich maju.

romiada
1. mar 2019

@mirola ten kočik ide sam, však?😉 Jednou rukou možeš telefonovať, niesť nakup a druhou len zlahka tlačiš kočik.

mirola
1. mar 2019

@romiada ja ho milujem maly sme 4 kociky, a ked sme tento kupili vsetko islo prec.. naco.. nik uz nechcel s inym ist von, presne jedna ruka volna, ani nevies, ze kocikujes. Ja som si ho kupovala kvoli behu, ale vlacime ho vsade.
Tasku mam aj ja bud na rukovati, alebo dole ako su take male ako to nazvat pracky kde koncia popruhy na takych stuplikoch na konstrukcii, tam mam male skoby a vesam ju aj tam, len som chcela vediet ci nemas daku vychytavku.
No a podlozku prave riesim...
my ho nemame dlho, este sme s nim nemali leto, tak pomaly skupujem prislusenstvo atd. Zatial madlo, plastenku, sport organizer, odporucila by si este nieco?

romiada
1. mar 2019

@mirola ja mam taky organizer na madle a rukavniky na zimu. Ale co max.odporucam - kupit v Decathlone svetla- blikačky (cervene aj biele svetlo) dobijatelne cez Usb kabel. Da sa pomocou gumicky na akykolvek ram dat. Kupila som si to "vdaka" vlastnej zlej skusenosti kedy ma par rokov dozadu skoro s kocikom zrazilo auto. A v neposlednom rade aj kvoli cyklistom na chodnikoch podvecer a vecer.