Ste spokojná s kočíkom Casualplay S4? Kde si ho kúpila?
Ahojte. Mate niekto kocik Casualplay S4? Ak ano ste spokojne? Za kolko ste ho kupili?

•
19. apr 2010katy moc děkuju, pujdem to vyzkoušet, ale tak jsem si to taky myslela :-N
0
no je užší, to jo, ale malej je tam v pohodě, navíc teď už nebude tak nabalenej, tak to jde. A to neni drobek. U některých golfek co se mi líbily, tak zas třeba neměly tu rukojeť nebo jak se tomu říká, to jak se toho může dítě drže když jedete 🙂 . Na fotce se mi líbily i ty golfky od casual Skyline a na vlastní oči jsou otřesný, fakt už pro větší dítě, jen tak na popojetí, rozhodně ne pro děti od 6m. jak tam píšou. Ale ty dovntown jsou super.
caute baby mam k vam prosbu skladam sportovu cast a mam nervy bud som blba ja alebo vyrobca, nechcem aby mala spadla tie popruhy drzia sedacku vzpriamene, aj vam sa kyve strieska? a tie gumicky na strieske su naco?
lebo sa mi zda ze ked dam vzpriamene tak ta v predu tyc na rucky je nizko a nesedi babo vzpriamene :-|
lebo sa mi zda ze ked dam vzpriamene tak ta v predu tyc na rucky je nizko a nesedi babo vzpriamene :-|
sue ak kupis original slnecnik mas to aj s tým cim to prisrobujes ku konstrukcii. ale to plati asi aj o neoriginal slnecnikoch.
rucka sa neda pohybovat ale nasmu tiez vyhovovala. v pohode sa jej drzal a hlavne vykladal hore nohy.
strieska sa nekyvala a ten popruh na polohovanie vzdy drzal nemali sme problem zeby si zrazu lahol. drzalo to v polohe v akej to clovek zaistil.
rucka sa neda pohybovat ale nasmu tiez vyhovovala. v pohode sa jej drzal a hlavne vykladal hore nohy.
strieska sa nekyvala a ten popruh na polohovanie vzdy drzal nemali sme problem zeby si zrazu lahol. drzalo to v polohe v akej to clovek zaistil.
ale kto? kocik som objednavala cez net a v mojej blizkosti nikto nema taky kocik a zastavit nejaku pani na ulici mi pride blbe) :-| pozerala som ci nieco nie je odlomene ale nic a nahodou navod na poskladanie v slovencine nemate?
este jedna otazka ked sa ta striezka sklapa na vrchu su take umele packy no neviem ako to nazvat ktore umoznuju zlozenie striesky netreba tie packy zatlacit neskusala som aby som nieco nezlomila vieta tak ako na starych kocikoch 90tych rokoch ked mamy striesku sklopili a potom zatlacili na pevno.
este jedna otazka ked sa ta striezka sklapa na vrchu su take umele packy no neviem ako to nazvat ktore umoznuju zlozenie striesky netreba tie packy zatlacit neskusala som aby som nieco nezlomila vieta tak ako na starych kocikoch 90tych rokoch ked mamy striesku sklopili a potom zatlacili na pevno.
Začni písať odpoveď...

Odošli