icon

Ako zvládnuť letnú dovolenku s dvojročným dieťaťom?

18. apr 2024

Ahojte v lete ideme na dovolenku. Idem s deťmi sama lebo manžel nemôže kvôli práci. Dcérka má 2 roky a odkedy chodí tak nesedela v kočíku. Nosič sme Taktiež nikdy nepoužívali. Moja otázka....ako riešiť presúvanie sa s dieťaťom na dovolenke? Viete po večeroch budeme Chodiť po trhoch a tak, a to bude na ňu veľa chodenia. Myslíte, že sa dovtedy "znova naučí" na kočík? Alebo napadol ma nosič, len ci ho kupovať, keď v ňom nikdy nebola. Ako ste riešili dlhé prechádzky, keď ste boli s deťmi samé? 🤣

zorkahorka
18. apr 2024

Ak nechces prist o chrbat, radsej kocik. Moze sa v nom vyspat a odnesies v nom kadeco navyse

autor
18. apr 2024

@zorkahorka a myslíš ze si naňho v takom. Veku navykne? Ked je rok bez kočiara🤣

mullerova46
18. apr 2024

Nosič sa dá požičať od ochotnej mamičky alebo sú aj požičovne 😁 chrbát by ti nemal odísť keď budeš mať dobre nastavený nosič

zorkahorka
18. apr 2024

@autorka a je zvyknuta dlho chodit?

pralinka86
18. apr 2024

Do kocika aspon nalozite veci.. nejaky maly skladny kludne bazarovy
Nosic nie, este sa aj spotite obidve

ktochytavzite
18. apr 2024

a nechces taky vozicek radsej?Tak das aj barozinu

ktochytavzite
18. apr 2024

https://www.shopjk.sk/skladaci-vozik-145l-zeleny/
To aj zlozis a nozes pouzivat do 4-5r,a dieta v tom je spokojnejsie ako v kociku,ja som mal podobne ale drahsie na 3 deti,aj do obchodu s tym aj vsade.Ma to vyhodu ze tm das aj batozinu,vodu a vela veci.
Nosic uz urcite nie,nie je to pohodlne pre dieta hlavne ked nema vyhlad a tie turisticke nosice su zasa tazke.

nevenka
18. apr 2024

No skor si zvykne na kocik, ako na nosic a aj pre Teba to bude zahul, ked zrazu dvojrocne dieta x hodin na seba, bude Vam aj teplo, ja sa s dcerkou potim uz aj teraz.

autor
18. apr 2024

Tak asi ju začnem dávať postupne už teraz do kočíka, snáď si zvykne

mariar
31. máj 2024

Doby deň,môj syn nebol v kočíku 7mesiacov odkedy sa naučil chodiť. Teraz prišlo obdobie,že sa konečne v. Km opäť vozíme