Akú pevnú babyšatku na leto odporúčate?

yahotka
8. jún 2014

Mame zatial elasticku Je porte mon bebe, ale nevyhovuje nam, je prilis elasticka. Malinky ma len 2 tyzdne a velmi rad sa nosi. V Manduce zatial byt nechce. Preto hladam nieco tenke na leto. Dakujem moc!!!

klarionela
8. jún 2014

lodger shelter taky nosic robi aj letny aj zimny a me sa vcelku paci...

leporeloo
8. jún 2014

Mam podobnu otazku...
@klarionela shelter mam a je na nom desne vela latky aj vo verzii koton, nemozem v nom malu mat je to prilis teple aj ja som myslela ze kym je take malinke shelterom to vyriesim ale nie...

sydney07
8. jún 2014

didymos indio s gramazou do 190g/m2 alebo ellevil air merino ( je to síce poloelastik,ale dokážem v nej ešte teraz odniesť 16mesačného a 9kilového krpca)

behulka
9. jún 2014

@yahotka @leporeloo Didymos Indio je fajn, aj Storchenwiege je tenšia. V BA sa dajú šatky vidieť aj naživo napr. v Ekoobchode Živica na Vysokej, či v Petržalke v predajni BabyBum. Je to super možnosť porovnať niektoré naživo.
@klarionela v Lodger sa len veľmi ťažko zabezpečí optimálna poloha dieťatka, niekomu sa to nepodarí vôbec. Ak by ťa zaujímalo viac, o babyvakoch píše Cacika vo svojom blogu:
https://www.modrykonik.sk/blog/cacika/article/nie-je-vak-ako-vak-babyvak-ux75eo/
Pre miminká je najlepšou voľbou šatka. Je najvariabilnejšia, na nosenie naležato i "nastojato", vpredu, vzadu, naboku, pre novorodeniatko aj 4 ročného škôlkara.

michaela2008
9. jún 2014

Didymos Indio...

dzudka
9. jún 2014

@yahotka K -tan satka perfektna a nemusis viazat 😉 moj sa nosil donedavna v nej je do 15 kg super vec a nosila som od 2 t po narodeni 😉
Daj si do googla

klarionela
9. jún 2014

@behulka dakujem kuknem 🙂

tretiastvrta
9. jún 2014

Amazonas som mala, velmi dobrá, taka stredne az menej hrubá teda na leto vhodná, lebo mam aj hoppediz a to je vyslovene hrubšia satka aj ked niekto viaže aj v lete s ňou. Podľa zvyku 🙂