Aký je rozdiel medzi drahými šatkami a šatkami kupovanými za 10 -15 eur?

Zodpovedané
15. júl 2019

Dobrý deň,

zaujímam sa o kvalitu šatiek.

Aký je rozdiel medzi drahými šatkami a šatkami kupovanými v reťazci za 10 -15 eur?

Ďakujem

Dobrý deň,

viacero mamičiek skúšalo šatku kúpenú v reťazci za 15€ a ťažko sa im viazala, ťažko sa doťahovala pri malých deťoch, aby pekne obopla ich telíčko. Pri ťažších deťoch sa zarezávala do ramien.

Takže nevyhovovala novorodencom a ani väčším deťom.

Šatky, ktoré vyrábajú firmy špecializované len na tento druh výrobku sa zameriavajú na to, aby vybrali priadze, zvolili spôsob tkania tak, aby šatka spĺňala potrebné parametre - bola diagonálne pružná a tým pádom sa dobre doťahovala, hustotou tkania a hrúbkou priadzí zabezpečí, že sa nebude zarezávať do ramien. Takže sa s ňou bude dobre viazať a neodradí ľudí, ktorí sa učia viazať bábätko do šatky, od nosenia.

Tieto firmy vyrábajú rôzne typy šatiek vhodné pre rôzne typy detí - od novorodencov až po ťažšie deti, pomocou prímesí pridávajú šatke ďalšie vlastnosti a nájdete šatky vhodnejšie na letné mesiace alebo na zimné. Tiež si dávajú záležať na pôvode materiálov, s ktorými pracujú.

V každom type vecí máte viacero výrobcov a viete si kúpiť topánky, auto, oblečenie za menej peňazí ale aj násobne drahšie.

Pekný deň ešte želáme,
za Sestrice

Barbora