Babyšatka Pentelka. Máte s ňou skúsenosti?

malamargaretka
4. feb 2011

Ahoj skúsené mamičky🙂chcems a Vás opýtať či máte niektorá skúsenosti s kvalitou šatiek značky: Pentelka. Ja som našla na nete tieto šatky (pevnú aj elastickú) v cene za 25eur ?! Predajca tvrdí, že kvalitou sa vyrovnajú iným značkám, len u "značkových" človek platí aj za značku. Viete mi v tom poradiť??máte niektorá skúsenosti s nimi?...dakujem za vsetky cenné rady🙂
katka

monr
4. feb 2011

@malamargaretka osobnú skúsenosť nemám, ale kvôli tebe som si prečítala celú diskusiu na nosenideti.cz. Je tam dosť búrlivá diskusia z minulého roku. Také celkové zhrnutie bolo, že nosí sa celkom fajn, cena odpovedá kvalite, ale väčšina z testujúcich kočiek by ju nekúpila. Ak máš čas si to prečítať, urobíš si svoj názor, alebo kúp a vyskúšaj. Cena je pozitívna.
priznám, že by som rada vyskúšala, ale len ako testovanie, inak kupovať nemienim, doma mám dve od iných výrobcov. 🙂

bihan
4. feb 2011

Pri "značkových" šatkách človek platí za dlhoročné skúsenosti, techniky tkania, atesty a samozrejme reklamu (aj keď teda pri šatkách to asi horibilné sumy nebudú 😀).
Tiež som mrka na nosenideti.cz a natrafila som na zaujímavú diskusiu.. diskutujúca bendik je očividne predávajúca týchto šatiek... a podľa jej prístupu, by som je nedala zarobiť ani cent.
http://www.emimino.cz/diskuse/satkovani-37132/s...

malamargaretka
autor
4. feb 2011

@monr Dakujem ti monr🙂si zlata....v podstate si mi asi potvrdila, co som podvedome tusila, ale nechcela si to priznat - mala cena = mala kvalita:(...nuz ale co ked clovek na drahu mena:/....idem teda sporit🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂vdak este raz za ochotu a odpoved....pekny den

malamargaretka
autor
4. feb 2011

@bihan dakujem ti za snahu a radu🙂asi je na tom nieco pravdy, malo penazi=mala kvalita:/...vdaka....

cacika
28. júl 2013

@malamargaretka sorry, stará téma... 🙂

barbara088
4. jún 2014

ja ju mam a som spokojna.

barbara088
4. jún 2014

@malamargaretka urcite zdielam nazor ze jej elasticka,dobre sa viaze ja som mala aj navod k tomu...ostatne som si nastudovala na nete....dcerka mi v nej spala aj 4 hodinz,stihla som si aj poupratovat .satka bola aj po oprati pekna

leeilask
15. jún 2014

stara tema, ale vyjadrim sa, mozno niekomu pomozem. Tiez mam tuto satku, kupila som elasticku na skusku ci v nej kroec vydrzi. Ked sa satkovanie osvecilo, kupila som Didymos z druhej ruky. Kazdopadne na viac nez 7, ci 8 kg dietata neodporucam, hlavne ak je zvedave, potom sa v nej hojda 🙂 Kazdopadne viazat viacvrstvovo, kedze je dost pruzna. Pri tazsich dietatach istit lexi twistom, latky ostane dost aj pevnym zenam, navod napr. tu:

https://www.youtube.com/watch?v=_WQNz1Oa-lU
dovolenka2
25. máj 2015

aj ja pridám svoju skúsenosť - šatku ktorú som si objednala - teda tým čo propagovali a mali nafotené,nemalo nič spoločné s tým čo mi prišlo. Tvrdá, nepoddajná, nepriedušná,...návod v Poľštine, keďže v ponuke bolo možnosť vrátenie som to aj využila. Šatka bola pekne na pošte neprebratá, meno som musela dať nejakého pána vraj otca ktorý za dotyčnú preberá zásielky. Keď som poštu kontaktovala telefonicky, potvrdili mi, že moju zásielku tam majú a hneť v deň kedy prišla ju pánovi dávali, s tým že ju odmietol prevziať. Pani hovorila že to nie je možné, že sa chodí každý deň pýtať na poštu a nič tam pre ňu nie je (že by to bolo preto, že to dala poslať na svojho "otca") že aj ľudia čo stoja za ňou mi to môžu potvrdiť že sa na to pýta 😀 a podobné hlúposti. Takže mám doma niekoľko metrov zelenej nepoužiteľnej látky (šakou sa to nazvať nedá) Takže ak by nejaká ženička potrebovala krásnu krošnu na seno nech dá vedieť z tejto by sa hádam dve dali ušiť.