icon

Je nosič pre 3-ročné dieťa potrebný na cesty?

andrea_prestastna
20. mar 2024

Ahojte, dalsi rok planujeme road trip cca 9tis km po europe
Moja otazka kedze kocik uz ani teraz nevyuzivame ci mam vobec brat nosic , dcera bola nosena kym nechodila, iba v lese alebo tury. Myslite si ze bude potrebny na ceste nosic? Uspat ju v nom nebol problem ona miluje nosic ale 3r dieta nosit neni divne?? Niesme leniva rodina cize denne chodime vela a preto sa bojim ze ked ju na obed chyti unava aby sme neboli obmedzovani 3hod cakat pri aute
Dik za radu

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
orlikova
20. mar 2024

Mám troch odnosenených v Hip seat. Veľmi veľa som ho využívala. Ešte aj keď mal 4 roky, keď lialo vzala som syna na nosič a obaja pod dáždnikom do škôlky ...

banalu
20. mar 2024

Kup si ergo satkovy nosic - rischino, sestrice, noma, be lenka a pod., a mozes nosit (v pripade potreby) na chrbte..
Nosenie v satkovom nosici na chrbate je ovela lepsie nie len pre dieta, ale aj pre teba.
Ja tiez rozmyslam, ci kupit, len na dovolenku alebo ked sme niekde dlhsie a mala je uz unavena a chce na ruky.
Od roka sa uz nenosi, ale teda minuly rok som vyuzila na letisku a bola som vdacna, ze ho mam a to mala mala skor 2 roky.
Isla by som do Sestrice carrier plus.

majlo1234
20. mar 2024

@banalu suhlasim, ja akurat predavam nas turisticky, pretoze ho proste nevladzem nosit na chrbte, a vraciam sa k ergo, ked je treba. Syn ma 2,5 a este ho odnesiem aj v sestriciach zaklade😂 do vacsieho uz asi investovat ja nebudem
Autorka, tiez radim kupu ergo toddler nosica, je to omnoho pohodlnejsie. Pripadne vziat nejaky kocar, mne sa velmi osvedcil na dovolenkach-nahadzes do neho ruksaky so vsetkym, lahku decku, a od rana do vecera mozte lbzovat, ked je dieta unavene, pospi v kocari

banalu
20. mar 2024

@majlo1234 presne preto radim ako radim, my sme tiez dostali turisticky, krosna Ospray a skusali sme len po dome a je to masaker. Klasicky nosic je sto krat pohodlnejsi. Skusala som aj RSko na ponosenie, ale to tiez je masaker, taka jednostranna zataz.

andrea_prestastna
autor
21. mar 2024

@banalu nosic mam vyborny tak kupovat nebudem , a teda zeny mate pravdu radsej zoberem nosic co zabere menej miesta ako nic, kocik brat urcite nebudem mam thule urban glide co je mega velka skrina a nemam tolko miesta predsa len 9000 km je pobalit sa rozumne aby sme mali vsetko potrebne ked budeme mimo obchodov